עבור לתוכן

המלצה ללוח אם למעבד I7 920

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני קונה מעבד I7 920 ורציתי לדעת איזה לוח אם מומלץ כדאי ומשתלם למעבד הזה(עדפות לגיגהבייט או אסוס)

אשמח לתגובות

תודה

פורסם

אם אין לך שום דרישה מהלוח מלבד שיפעל עם Core i7 920 אז קח את ה-X58 הכי זול שתמצא. חפש בסטיקי יש אחד בכ-900 שקלים.

פורסם
  • מחבר

תגדיר דרישה

פורסם

תעיף מבט במפרט הלוח ותראה אם חסר שם משהו. אם לא חסר אז מה טוב. אם חסר אז תאמר מה ונמצא לך לוח מתאים.

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר על הלוח הזה Gigabyte GA-EX58-UD5?

הלוחות שלהם נחשבים לאיכותיים?

פורסם

תגדיר דרישה

מה את מתכוון לעשות עם הלוח ? o.c ? אולי איחסון ? ריבוי כרטיסי מסך ? וכו וכו וכו .

אבל עם אתה רק רוצה לוח שיריץ מעבד core i7 כל לוח הכי זול יעשה את העבודה (הלוח הזה ב900 שקל עושה את העבודה ויותר מזה ) .

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לוח טוב שיאפשר לי לעשות OC בלי בעיות לגבי ריבוי כרטיס מסך כרגע זו לא אופציה (מה הכוונה לגבי איחסון)

פורסם

מדובר בערכת שבבים אקסטרים (X58) , כל לוח יאפשר OC מכובד.

ריבוי כרטיסי מסך זה משהו מובנה כבר בתוך כל הלוחות , ההבדל הוא כמה כרטיסים בו זמנית (2,3,4...) - זה לא אומר שאתה חייב להשתמש ביותר מכרטיס אחד.

לגבי איחסון , השאלה היא האם אתה מתכוון להקים מערך RAID או האם יש לך דרישות נוספות מהלוח חוץ מOC .

הUD5 שרשמת הוא לוח מצויין אבל גם לוחות בפחות כסף יעשו את מה שאתה רוצה....

פורסם
  • מחבר

אני מתלבט בין הלוח הזה לP6T של אסוס הבנתי שלגיגהבייט יש איזו תוכנה שמאפשרת לעשות OC בלחיצת כפתור

זה קיים אצל אסוס גם?

פורסם

אני מתלבט בין הלוח הזה לP6T של אסוס הבנתי שלגיגהבייט יש איזו תוכנה שמאפשרת לעשות OC בלחיצת כפתור

זה קיים אצל אסוס גם?

התמחור של אסוס שערורייתי בארץ (לדעתי) הP6T לא שווה את הכסף (לדעתי)

וOC אפשר לעשות דרך תוכנה כמעט בכל לוח (יכול להיות שאני טועה אבל גם באסוס,DFI,ג'יגהבייט,MSI,XFX וכד' אפשר דרך תוכנה)

אם אני לא טועה , עדיף בכל מקרה לעשות OC דרך הביוס ולא דרך תוכנה.

תראה , יש איזשהו פי'צר (תכונה) מסויימת בUD5 שאתה רוצה אותו דווקא ולא נגיד את הUD4 או כל לוח אחר?

זה נראה שאתה נעול מסיבה מסויימת על הUD5 ואתה מחפש שנגיד לך "רוץ לקנות אותו".

פורסם

מה שאתה לא עושה על תקנה את הp6t ,הוא פשוט יקר מידיי ,עדיף שתקנה את הלוח הכי "זול" שיש פה בארץ (הזה ב900 שקל) ותחסוך כמה מאות שקלים ,במקום תשקיע בכרטיס מסך טוב יותר (לא יודע מה אתה קונה ,אבל אני משער שאפשר יותר טוב עם תוספת של 600 שקלים או יותר).

הלוח יתן לך o.c סביר וכל שאר הדברים שאתה צריך .

פורסם

מחזק. רק אוסיף ואומר שאם המטרה היא משחקים ברזולוציות גבוהות אז אתה יכול לשכוח מ-i7, קח מעבד, לוח וזיכרון זולים יותר ותשקיע יותר בכרטיס המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים