פורסם 2009 ביולי 2816 שנים שלום רב.מחר אני רוכשת מסך שני שיחובר למערכת המחשב שלי.המערכת המחשב של יחד עם המסך הקיים אצלי מחובר ל-UPS של אדוויס PRPC750עכשיו אני מוסיפה עוד מסך וחשבתי לרכוש אל פסק אחד חזק יותר יהיה לו מקום ל-2 מסכים ומערכת מחשב עם ספק כח 625Wאשמח לעצתכם
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים אני חושב שיש סבירות גבוהה מאוד שה-750 יחזיק את המחשב ושני המסכים בלי בעיה.כמובן צריך איזה מפצל כדי לחבר את כל השלושה.
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים מחבר אני חושב שיש סבירות גבוהה מאוד שה-750 יחזיק את המחשב ושני המסכים בלי בעיה. כמובן צריך איזה מפצל כדי לחבר את כל השלושה. עריכה..... חיפשתי ומצאתי משהו שנקרא: מפצל לשני שקעים לאל פסק, אתה חושב שהוא תיקני ולא יעשה לי בעיות שאני אחבר אליו את 2 המסכים?
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים מחבר אני חושב שיש סבירות גבוהה מאוד שה-750 יחזיק את המחשב ושני המסכים בלי בעיה.כמובן צריך איזה מפצל כדי לחבר את כל השלושה.שלום לךובכן בניתי מפצל ל-2 מסכים לבד... ממש קלי קלות ועובד יופירציתי לשאול אם אני יעשה מפצל עם 6 שקעים ואני אחבר לו (2 מסכים, מודם, נתב, טלפון אלחוטי ומדפסת משולבת (שמכובה שאין שימוש))אתה חושב שהאל פסק הזה יחזיק ולא יעשה בעיות?
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים לא מומלץ לנסות להעמיס עליו כל כך הרבה.אבל דרך אגב, יש לספקים תוכנות שמראים כמה עומס יש עליו ברגע נתון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.