פורסם 2009 ביולי 2816 שנים מחבר אז אם אתה יכול אז תשפר מה שאתה חושב לנכון ותכתוב כי אני רוצה ללכת מחר להזמין=]
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים כשאתה מזמין אל תשכח להזמין אסטון מרטין DBS בשבילי, אני מעביר לך את הכסף ב PP
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים מחבר סבבה תן לי כתובת והיא אצלך מחרתיים! אבל עכשיו רציני אני צריך להיות בטוח שזה מפרט מספיק טוב כי אני הולך לקנות מחר את המחשב !
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים זה קצת פתטי שאתה נכנס לפורום המחשבים הכי טוב בארץ ומציג מפרט במחיר אסטרונומי ככה שברור שפשוט נכנסת לכל אחת מהקטגוריות ולקחת את החלק הכי יקר שהיה. לפחות היית טורח קצת ובודק ככה שלא יצא שאתה לוקח גם זכרונות DDR2 וגם זכרונות DDR3, ושני כרטיסי מסך שלא קשורים אחד לשני, כשאחד מהם בכלל לא מיועד לשימוש ביתי
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים מחבר דבר ראשון איי- או- פנל יותר טוב דבר שני אני בניתי מפרט וביקשתי שיעזרו לי אם משהו לא בסדר.
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים הוא ציפה לקבל תגובות בסגנון "מפרט בנזונה קוטל רוצח אחשלו גיבור ישראל" ולהגדיל את ה EPEEN שלו.ועכשיו הוא יצא טמבל ומנסה לתרץ את זה.Oh well...
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים המנהלים נרדמו על השמירה... והבחור שפתח את האשכול, תהנה המחופש הגדול אני מאחל שלך שכשתחזור לבית-ספר יקרעו לך את החחת : (אפילו שאני לא בטוח עד כמה הדבר אפשר בבית ספר יסודי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.