פורסם 2009 ביולי 2716 שנים להיות בים בלילה עם הרבה אנשים בחושך זה מבאסתאורה ממש יכולה לעזור..מישהו יכול להמליץ לי על איזה תאורה ניידת? משהו שיחזיק כמה שעות..עדיף שיהיה זול
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים תשכרו גנרטור, לא יותר מ-150 ש"ח לערב, ותוכלו אפילו לשמוע קצת מוזיקהתאורה של מכונית, קצת בעייתי האמת כי חבל על המצברהפנס חירום הזה שמאיר 3-4 שעות, לא מספיק חזקאו שלהדליק מדורה, הכי טוב
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מחבר תאמת מדורה נשמע הכי טוב בסופו של דבראבל מה שורפים?.אין שם כל כך הרבה עצים וכו'
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים לפי דעתי הכי טוב גנרטור יצא לך ממש זול כמו שאמרו פה - 150 ש"ח לערבקח לך גרילנדה עם ארבע מנורות רגילות כל אחת 40 וואט לפחות, זה מספיק. אני אומר לך זה הכי טוב ככה ביםבים יש חושך מוחלט אם אין לך תאורה טובהדרך אגב איזה חוף?
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מחבר נשמע טוב..הבעיה שרוב החברים שלי קמצנים..מבחינתי זה נשמע מצוין.וחוף הנכים או הקשתות..משהו בהרצליה
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים חברים קמצנים? בני כמה אתם? אם אתם 10~ חבר'ה תארגנו 15 ש"ח מכל אחד. בזמנו היינו יוצאים סביבות ה-20-25, מביאים 35 ש"ח כל אחד, ומרימים מסיבה בחוף עם גנרטור חזק, מערכת הגברה ותאורה כמובן, והיה עוד נשאר 2\3 תקציב לשתיה
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מתי זה היה? בימי המנדט? או ששתיתם אימפריאל?לא האמת, זה היה מתי שדנזקה יצאה מהדיוטי-פרי לשוק הרחב, אחלה וודקה ד"א ביחס למחיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.