פורסם 2009 ביולי 2716 שנים אני רואה שהתקופה הזאת מאוד מאוד מאוד יבשה,וכלום לא יוצאאז מעניין אותי לדעת מה הולך לצאת בתקופה הקרובה בז'אנר משחקי הפעולה.תקופה קרובה אני מדבר על אוגוסט-אוקטובר.תודה
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים COD:MW2WolfensteinSingularity The Saboteur Resident Evil 5 For PCBatman : Arkham AsylumSplinter Cell : ConvictionAlpha ProtocolOperation Flashpoint: Dragon RisingMass Effect 2ויש עוד כמה שאני לא זוכר עכשיו...
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים COD:MW2Wolfenstein Singularity The Saboteur Resident Evil 5 For PCBatman : Arkham AsylumSplinter Cell : ConvictionAlpha ProtocolOperation Flashpoint: Dragon RisingMass Effect 2ויש עוד כמה שאני לא זוכר עכשיו...נדחהRPGבלעדי ל-360 לתקופה הקרובה.
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים SC:C גם כן נדחה, ואיפה שמעת שבינתיים הוא בלעדי ל 360? הוא בפירוש אמור לצאת יחד גם לפיסי:http://www.gamestop.com/browse/ProductMerch.aspx?groupid=488&affid=8403&WT.mc_id=splinter
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים נדחהRPGבלעדי ל-360 לתקופה הקרובה.RPG לא סותר פעולה, קח לדוגמא את Fallout 3
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים Mass Effect 2 הוא לא בדיוק RPG אבל הוא לא אמור לצאת בתחילת 2010?Splinter Cell : Conviction יצא למחשב באותו זמן שהוא יוצא ל XBOX (בערך) אבל ניראה לי ששינו לו את התאריך ל Q1 2010Wolfenstein יוצא בקרוב.Batman : Arkham Asylum למרות הדחיה אמור לצאת בזמן הקרוב.Alpha Protocol גם לא בדיוק RPG.Red Faction 3:Guerrilla שלא הוזכר פה אמור לצאת.BorderlandsOperation Flashpoint 2:Dragon RisingSingularity יוצא ב 2010, הרשימה באתר לא מעודכנת, הרבה משחקים עברו לתחילת 2010. למרות שחבל, ב COMIC CON היה דמו שחיק שלו שכל אחד יכל לבוא ולשחק (או לפחות ליראות מישהו אחר משחק), ל KOTAKU יצא לשחק בדמו והם אהבו אותו, גם ל IGN יצא וגם הם אהבו אותו אבל הם גם אמרו שממבט ראשון הם חשבו שמדובר באח תאום של Wolfenstein (ובגלל זה גם ACTIVISION רצו להרחיק אותם אחד מהשני, חשוב לציין שאחרי שהם שיחקו בשניהם הם אמרו שהמשחקים מאוד שונים).
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים תגיד חן, אתה חדש פה?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=338124.0ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.