עבור לתוכן

מישהו מכיר שימושון "ONLINE" לדפדפן ?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש שימושון למועדפים בדפדפן פשוט נמאס לי כל כמה זמן להכין אחד ואז לעדכן אותו

ואני תמיד שוכח לגבות אותו כשני לא עובד על מחשב שלי (אני לא גדול במיוחד על תוספי סינכרון)

חיפוש מהיר בGOOGLE החזיר לי את זה http://www.koka.co.il

שזה מצוין רק שאני מחפש מקום שבו השימושון מפורסם כRSS FEED (או LIVE BOOKMARK איך שחלק אוהבים לקרוא לזה )

או שכקובץ HTML שאני אוכל פשוט להכנס לאתר להוריד ולעשות IMPORT ישירות לדפדפן

מישהו מכיר ?

פורסם

למה להכפיל ולשלש את הדרך? לא עדיף לך להתקין משהו כמו XMARKS, למרות שאתה לא חסיד גדול של תוספי סנכרון?

להיפך, זה אפילו יהיה יותר בטוח מאשר סתם להתחיל לדחוף אתרים לאיזה אתר שכוח אל שנותן לכל אחד, אם יש לו את הכתובת RSS לראות את המועדפים שלך

פורסם
  • מחבר

כי XMARKS זה תוסף לFF ואצלנו לא כולם עובדים עם FF.

בנוסף XMARKS זה בשביל סינכרון לא בשביל עדכון את העדכון אני עדין אצטרך לעשות וכי XMARKS כמו דומיו מסנכרנים את כל המועדפים בזמן שאני רוצה ל"סנכרן" רק חלק מימנו, כלומר שלכולם יהיה את המועדפים שלהם אבל לכולם תיהיה תקיית שימושון זהה ומועדכנת.

פורסם

גם זה אפשרי לעשות עם XMARKS.

בכל מקרה, לא מכיר משהו בסיגנון של מה שאתה מחפש. צר לי

פורסם

אפשר לחלק את המועדפים ב XMARKS לקבוצות ולסנכרן רק קבוצה מסויימת וכו'

בנוסף זה ממש לא רק ל FFOX אלא יש גם לאקספלורר ולאופרה...

(ויש ממשק לחשבון שלך באתר, מה שאומר שכל דפדפן יכול לגשת לשם ולצפות בזה, לא רק להסתנכרן)

פורסם
  • מחבר

עדין XMARKS זה תוסף שאמפשר לי לסנכרן את המועדפים שלי

אני מחפש שירות שינהלו ויעדכנו לי את השימושון ואני רק אטען אותו.

אבל ספציפית בXMARKS יש אפשרות לשתף תקיה ושם ניתן לבחור RSS FEED, זה אומר שזה יציג לי את השינוים במועדפים בתקיה המשותפת או שיפרסם אותה כל הזמן בRSS ???

כי אם זה יפרסם כל הזמן אז אפשר לעשות את הרע במיעוטו אצלי אני מתקין את התוסף ומעדכן ובכל מקום אחר אני מוסיף את זה פשוט כ RSS FEED שזה בלי תוספים בלי סיסמאות בלי בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים