פורסם 2009 ביולי 2716 שנים היי יש לי מארז ישן סטנדרטי של אייבורי הלוח אם שלי הוא p5q pro של אסוס חיברתי החוטים של ה USB הקידמי של המארז למגביהה של הלוח אם [ החוטים בתפזורת ולא מסודרים..] רק רוצה לוודא אם חיברתי נכון את חוטי ה USB לסלוטים הנכונים. החוטים הם : יש ללוח מגביהה שמתחבר ללוח אם זה המגביהה : כך חיברתי את החוטים גם לפי התמונה של המגביהה למעלה או כך : +5v = vcc1 -p1- = data1 +p1+ = data1 gnd =gnd 1
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים בחוברת של הלוח אם יש לך את זה מאוד ברור במידה ואין לך את החוברת תוריד את המדריך של הלוח מהאינטרנט דרך אתר היצרן. בהצלחה
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מחבר בחוברת של הלוח אם יש לך את זה מאוד ברור במידה ואין לך את החוברת תוריד את המדריך של הלוח מהאינטרנט דרך אתר היצרן. בהצלחה היי יש לי את החוברת, אבל לא ברור לי מהתמונות שם כי החיבור נראה שונה [ החיבור שיוצא מהמארז ] הבעיה שהמארז שלי ישן והחוטים של ה USB די מפוזרים ולא יחידה אחת.. האם נראה שחיברתי נכון? בטח לצבעי החוטים יש משמעות אז לפי זה ניתן לדעת? תודה
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים לצבע החוטים באמת יש משמעות אבל לא ממש הולכים לפיהם.קשה לי מאוד לדעת אם חיברת אותם טוב אבל תן לי הדגם של הלוח שלך ואז אני יוכל לרשום לך בדיוק איך לחבר
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מחבר לצבע החוטים באמת יש משמעות אבל לא ממש הולכים לפיהם.קשה לי מאוד לדעת אם חיברת אותם טוב אבל תן לי הדגם של הלוח שלך ואז אני יוכל לרשום לך בדיוק איך לחברכתבתי, הדגם הוא ASUS P5Q PRO http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_p5q_pro/ ולהזכירך חיברתי את החוטים כך : +5v to vcc1 -p1- to data1+p1+ to data1gnd to gnd 1
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים ניסיתי לשלוח לך את זה אבל הקובץ גדול מידי תוריד מכאן באנגלית יש הסבר מפורט מאוד כולל תמונות http://support.asus.com/download/download.aspx?modelname=P5Q PRO&SLanguage=en-usתבחר סוג המערכת הפעלה ואז לך לכרטיסיה manual ותוריד את המדריך באנגלית
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מחבר תודה googlemen לקחתי קצת ריזיקה והתקנתי את הכבלים כפי שציינתי למעלה ו... הכל עובד נהדר ! שוב תודה על המאמץ גבר
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים בכייף, בכל מצב אני ממליץ לך להוריד את המדריך של הלוח ששלחתי לך הוא יכול לעזור לך המון בהמשך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.