עבור לתוכן

החלפת כרטיס רשת במחשב נייד ל Intel 5300

Featured Replies

פורסם

ברצוני להחליף את כרטיס הרשת שיש לי בנייד ל Intel 5300.

ה 5300 מגיע עם חיבור ל 3 אנטנות , בנייד שלי יש רק 2.

אם אני יחבר רק 2 אנטנות ל 5300 , העם זה יפגע דרסטית בביצועים של הכרטיס?

תודה.

פורסם

איזה נייד, איזה כרטיס יש לך כרגע?

פורסם

ולמה אתה וצה להחליף אותו? (ד"א הדגם התואם של אינטל זה ה5100)

פורסם

לא רוצה לאכזב אותך אבל כמה דברים

מרבית הINTEL 5300 הרגילים לא בהכרח יעבדו בנייד של HP (צריך לבדוק את זה בצורה פרטנית), אתה חייב אחד שמאושר על ידי HP והונפק על ידם בשביל שהוא יעבוד.

(יש חסימת ביוס)

בנוגע לעבודה עם 2 מתוך 3 אנטנות, מניסיון ההבדל לא רציני במיוחד, והכל תלוי גם בראוטר שאתה עובד איתו, ובכל מקרה, תמיד אפשר להוסיף אנטנות, לי יש בתוך הנייד אוטומטית 6 אנטנות, ויש לי גם 2 או 4 ספייר... (כלומר לא מותקנים בנייד)

פורסם
  • מחבר

שותף שלי קנה אחד ל GIGABYTE שלו , והדליק אותי.

למה להחליף? , בגלל התמיכה שלו בתקן N ו MIMO. ובגלל שהוא משיג אותם במחיר מצחיק לעומת המחיר שדורשים עבורם בארץ (כ -400 ש"ח כולל התקנה).

מחר אנחנו נחבר את הכרטיס שלו למחשב שלי ונירא עם הוא יעבוד או לא.

לגבי האנטנות , ניתן לחבר אותן רק בחלק של המסך? או גם בגוף המחשב? , פשוט לא כל כך בא לי לפרק את המסך.

פורסם

תלוי במחשב עצמו, אבל בכל מקרה זה יצריך לא מעט פירוקים...

פורסם
  • מחבר

הכוונה היא אם יש סיבה מיוחדת למה במחשבים ניידים האנטנות נמצאות במסך?, העם הפעולה שלהם יכולה ליפגוע בפעולה של רכיב אחר עם הן יורכבו לידו?

פורסם

לא נראה לי שתהיה בעיה אם האנטנה תותקן במקום אחר, אבל זוהי רק דעתי, זה לא משהו מוכח...

פורסם

שותף שלי קנה אחד ל GIGABYTE שלו , והדליק אותי.

למה להחליף? , בגלל התמיכה שלו בתקן N ו MIMO. ובגלל שהוא משיג אותם במחיר מצחיק לעומת המחיר שדורשים עבורם בארץ (כ -400 ש"ח כולל התקנה).

מחר אנחנו נחבר את הכרטיס שלו למחשב שלי ונירא עם הוא יעבוד או לא.

לגבי האנטנות , ניתן לחבר אותן רק בחלק של המסך? או גם בגוף המחשב? , פשוט לא כל כך בא לי לפרק את המסך.

יש לך ראוטר בתקן N? יש לך שימושים באקסטרא מהירות? (אם זה רק לגלישה אתה לא ממצה גם תקן G)

דעתי... if it aint broken, dont fix it

והכרטיסים האלה עולים בין 15 ל 20 דולר כולל משלוח לארץ... (400 ש"ח?!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים