עבור לתוכן

מצלמה דיגיטלית שמסרבת להתחבר דרך HUB, ובחיבור ישיר מבטלת את כל מה שמחובר אליו

Featured Replies

פורסם

כלומר, כשאני מחבר את המצלמה (CANON A590) לUSB HUB לצורך העברת התמונות למחשב, המחשב כלל לא מזהה אותה. כשאני מחבר אותה ישירות לאחת מיציאות הUSB הבעיה הזו נפתרת - אבל אז כל מה שכן מחובר לHUB מפסיק לעבוד עד שאני מנתק את המצלמה, מנתק גם את הHUB ואז מחבר אותו מחדש.

המחשב לא יושב אצלי במקום נוח במיוחד, מה שמקשה על חיבור ישיר כל פעם, ובנוסף יש לי הארד דיסק חיצוני שמחובר דרך קבע לHUB הנ"ל, ולא נוח לי שהוא מתנתק כל פעם (וגם אין לי כבל ארוך מספיק כדי לחבר אותו ישירות למחשב). למישהו יש פתרון?

פורסם

תחבר לך כבל מאריך USB וכך יהיה לך יותר נוח לנתק ולחבר הכל.

אתה יכול לנסות להשתמש בקורא כרטיסי זיכרון במקום לחבר את המצלמה.

פורסם
  • מחבר

תודה, זה עבר לי בראש, אבל... קודם כל קיוויתי שישנו פתרון שלא כולל קניות נוספות, אפילו אם זה סה"כ כבלים, ודבר שני יש לי יותר ציוד מאשר כניסות USB מה שאומר שאני חייב מפצל (או לוותר על חיבור כל הציוד בו זמנית, ולא ממש בה לי על פתרון כזה).

פורסם

יכול להיות שההאב שלך לא מצליח לספק מספיק חשמל לכל הצרכנים ואתה צריך האב עם מקור כח חיצוני.

אבל אני לא בטוח שזה יעזור.

פורסם
  • מחבר

ההאב שלי הוא גם ככה עם חיבור לחשמל, אז לא נראה לי שזו הבעיה.

חיפשתי מידע על הנושא בחוברת המכשיר. מסתבר שאכן מזהירים שם כי המכשיר עשוי שלא לעבוד בחיבור להאב, וגם אם כן הוא עלול לבטל התקנים אחרים שיושבים על אותו האב , אבל לא נאמר שם שחיבור המכשיר אמור לבטל האבים שלא קשורים אליו בכלל...

פורסם

הייתה לי בעיה דומה עם מדפסת ל HP.

בעקרון פתרתי את בעיה בכך שהגדרתי את הכונן ההחדש שנוצר ברגע חיבור המדפסת לאות אחרת שלא תתנגש עם הכונן החיצוני.

ברגע שעשיתי את זה כל הניתוקים של ההתקנים האחרים+הHUB הפסיקו

(ועדיין אין לי שמץ למה המחשב טורח להגדיר את המדפסת עם כונן אחסון, למרות שאין שום דבר בקורא הכרטיסים שלה)

פורסם
  • מחבר

מעניין... איך אני מגדיר "אות כונן" למשהו שאינו מוגדר ככונן?

פורסם

כשאתה מחבר את המצלמה, יש לה כרטיס זכרון נכון?

אז המחשב מזהה אותה בתור כונן נשלף, ואז אפשר להגדיר את האות של הכונן...

פורסם
  • מחבר

המצלמה לא אצלי כרגע אז אין לי איך לבדוק, אבל למיטב זכרוני המחשב (תחת ויסטה) מזהה אותה ספציפית כמצלמה ולא כהתקן זכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים