עבור לתוכן

חסימת P2P על ידי ספקיות האינטרנט הישראליות.

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מחובר כרגע במהירות של 1.5Mb\s ו 2.5Mb\s בשני מחשבים שונים.

האחד תשתית HOT וספק 013 נטויזן והשני תשתית בזק עם 013 נטויזן כספק.

אין לי כל בעיה בשימוש שתוכנות peer 2 peer והשכיחה ביותר אצלי היא uTorrent (טורנטים).

אני מעוניין לעבור לחבילה של כ8\10\12 מגה ביט אינטרנט של bezeqint ובזק אך שמעתי כי הן חוסמות פורטים ומגבילות P2P בטורנטים בשעות היום.

שמעתי גם כי 012 מבצעת דברים דומים. עכשיו הגלדת מהירות האינטרנט היא לשם הורדות ולכן חשוב שלא תהיה כל סוג של חסימה.

יש לי משתמש באתר torrentleech.org שאותו כידוע חוסמים ISP (ספקים) רבים בשל מהירויות ההורדה העצומות הניתנות בו.

אשמח לדעת אם מישהו חווה בעיה כלשהי ומעוניין לספר עליה כדי שלא אעבור לספק ההוא או לחילופין אם הכל עובד חלק ללא בעיות וללא כל מיני חבילות gamer למיניהן.

ישנה התלבטות בין bezeqint orange , 018 , 013 netvision

תודה מראש :)

פורסם

כאילו לא שאלו את זה כבר איזה 3000 פעמים. קשה להריץ חיפוש? :nixweiss:

כולן חוסמות ברמה זו או אחרת חוץ מאורנג' ו-018 שעדיין לא חוסמות כי הן חדשות בשוק...

פורסם

זה לא חסימות :kopfpatsch: זה קווים מוגבלי קיבולת, אם זה היה חסימה זה לא היה קורה לפנות בוקר כשרוב האנשים ישנים.

אחת הסיבות העיקריות, עלויות מטורפות של קווים לחו"ל. חברה שתפתח כמות קווים שתספק את הביקוש לרוחב פס תפשוט רגל.

פורסם

ולמה עולים כל כך הרבה הקווים האלה שלחו"ל? חשמל וכוח אדם שיתחזק?

פורסם

בגלל שיש חברה אחת בעלת הכבלים לחו"ל והיא עושקת את כל החברות..

אין תחרות - וזה מה שאתה מקבל בתמורה

פורסם

רגע, זאת הסיבה שהחיבורים כל כך דפוקים במדינה הזאת? בגלל שיש חברה אחת?! והממשלה לא יכולה לעשות כלום נגד זה?

פורסם

קוראים לחברה הזו מד 1 אם אני לא טועה והיא האחראית היחידה על המתקנים לחו"ל

פורסם

ממש גועל נפש מה שהם עושים וחבל שאף אחד לא יכול לעשות שום דבר בעיניין

פורסם

קוראים לחברה הזו מד 1 אם אני לא טועה והיא האחראית היחידה על המתקנים לחו"ל

החברה היא אכן מד 1. היחידה שסוללת קווים תת מימיים מישראל החוצה. יש כמות מוגבלת של קווים שניתן להעביר וכל ISP שיקנה קיבולת, ישחטו אותו במחיר.

פורסם

בUTORRENT אני לא נתקל בבעיות עם נטוויז'ן בטורנט(חוקי ;) ) עם הרבה זורעים, זה מוריד במקסימום

פורסם

חברת MED1 כבר נרכשה לא מזמן ע"י פרטנר תקשורת שהפכה לא מזמן לספקית אינטרנט .

מבחינת יכולות טכניות הם כרגע הטובים ביותר (לעניות דעתי ) אלא שהמקצועיות של נותני השירות שם מאוד נמוכה (לא בתחום הסלולר)

אלא בתחום המפ"א והאינטרנט , אני מאמין שהם ישתפרו בעתיד וישפרו את מערך השירות והתמיכה , כרגע הם נותנים תמיכה מספקת למשתמשים ביתיים

אשר אינם צרכנים כבדים אך לתחום העסקי יש להם עוד הרבה מה לשפר.

פורסם

פרטנר?!

זאת אומרת שמי שבאינטרנט של אורנג' לא מוגבל כמו באחרים עם הרוחב פס? (יעני קומבינות)

פורסם
זאת אומרת שמי שבאינטרנט של אורנג' לא מוגבל כמו באחרים עם הרוחב פס? (יעני קומבינות)

018 גם מצויינים

לא 'גיליתי' אף הגבלה שלהם עד עכשיו

כעיקרון כל חברה שיש לה "גיימר" מגבילה במשהו

פורסם

מה הרקע של אקספון?

כמה הם גדולים ועשירים כדי שהם לא יצטרכו להפיל סנקציות של רוחב פס כמו האחרות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים