פורסם 2009 ביולי 2516 שנים שלום לכולם, אני דיי חדש ב-PHP, יש לי אתרשמעוצב ב-Photoshop והתוכן בו מוגבל לתוך פאנל,בגלל שהאתר מוגבל בתוך פאנל אסור לי לעבור גובהמסויים, ברגע שאני עובר אותו, אני פשוט רוצה לחלק את הקטעלכמה קטעים שיהיו בדפים (זה כבר מה שאני משאיר לעצמי לעשות)הבעיה היא שאני לא יכול לספור תווים, מפני שיש תמונות,אני צריך לדעת מה הגובה מתחילת הקטע עד סופוכולל התמונות, לדוגמא, נגיד יש לי קטע מסויים, ותמונה במרכזהקטע, אני רוצה לדעת מה הגובה בפיקסלים (למשל נגיד 300)מתחילת הקטע (מהמילה הראשון) עד סופו (המילה האחרונה).אני מקווה שהייתי מובן, ואם כן,האם יש אפשרות לבצע דבר כזה ב-PHP?תודה רבה לכולם!
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים לא כל כך הבנתי למה אתה צריך לחשב את המימדים.יש מאפיין של overflow ב- CSS. תקרא עליו, אולי הוא יספק לך פתרון.
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים מחבר בעיקרון אני צריך לחשב את המימדים בכדי ליראות אם האורך שהקטע תופס גדול מהאורךשל העמודה בטבלה, כי אם הוא ארוך ממנו זה אומר שהוא יוצא מהתחום של הפאנל שעיצבתי בפוטושופמה שלא ניראה טוב.בעיקרון ניסתי להישתמש בתכונה הזו, אבל עם טבלה לא ממש הצלחתי לעבוד עם זהוגם מצד שני, אני לא רוצה לגלול, אני מעדיף שהמשתמש יעבור דף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.