פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים שלום לכולם. רציתי לדעת מה צריך על מנת לפתוח שרת במשחק מרובה משתתפים זאת אומרת איזה מחשב צריך בשביל זה? ואיזה חיבור צריך בשביל זה? והאם המחשב שלי מתאים לפתיחת שרת? נ.ב אני מדבר על משחקים כמו ET או MOHHA. תודה מראש לעוזרים
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים תלוי אם אתה רוצה לעשות שרת Dedicated , או לא .אם השרת הוא Dedicated אתה לא צריך כרטיס מסך טוב ... כי אתה לא הולך לשחק .אתה צריך מעבד טוב + חיבור אינטרנט טוב (לפחות 0.5M) + קצת זיכרון .אם גם אתה מתכוון להשתתף במשחק , לא נראה לי שתהיה לך בעיה לארח פחות מ 6 משתמשים ,בתנאי שיש לך חיבור אינטרנט טוב ומעלה ..
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר יש לי חיבור של 750KBS זה יספיק לי לפתיחת שרת של 12 אנשים? לא שרת Dedicated תודה על התגובה..
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים Dedicated ? יכול להיות שכן ..רגיל ? לא נראה לי .. המשחק יזחל אצלך , ויתקע אצל האחרים .
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים שאתה נכנס לשחק במשחק ברשתאתה משתמש בערך ב6KB donwload 6KB uploadבHLזה 7\7 +-עכשיו אני מנחש שהמשחקים האילו לוקחים 4KB לכל כיווןושאתה פותח שרת יש לל מקסימום13 KB UPLOADאז נגיד שאתה יכול לדחוף 4 אנשיםוגם זה בקושי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.