עבור לתוכן

Rage - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

אני לא כזה הבנתי את ההתלהבות עד עצם היום הזה אבל מי שרוצה לעשות פריאורדר יש בGAME.CO.UK מהדורת אספנים ב29 לישט עם מייקינג עוף ו2 חוברות קומיקס.לא לבלבל עם האנרכי אדישן שיש בה רק תוכן נוסף להורדה.http://www.game.co.uk/lowdown.aspx?lid=16496&cm_sp=RAGE-_-topnav-_-RAGE

• תגובות 129
  • צפיות 17.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
פורסם

^ אני אוהב את העכבישים האלה :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

דרישות מערכת :yelclap:

Minimum

Processor: Intel Core 2 Duo or Equivalent AMD

Memory: 2GB

Hard Disk Space: 25GB

Video Card: GeForce 8800, Radeon HD 4200

Recommended:

Processor: Intel Core 2 Quad or Equivalent AMD

Memory: 4GB

Hard Disk Space: 25GB

Video Card: GeForce 9800 GTX, ATI Radeon HD 5550

לא גבוה במיוחד. הכרטיסי מסך טיפה מוזר, ניראה כאילו יש להם בעיה קטנה עם כרטיסי מסך של NVIDIA (למשל GF8800 בהשוואה ל HD4200 שניראה לי שהוא בכלל כרטיס מובנה).

פורסם

מגניב, דרישות לא בשמיים. יאללה עכשיו רק שיצא

פורסם

בזמנו ID הבטיחו לנו משחק שיעבוד על FX5200 (ניראה לי DOOM3), הם לא עמדו במילה שלהם :P

בכל מקרה אני מצפה שהמשחק יעבוד, ID יודעים מה הם עושים ואם הם הצליחו להוציא 60FPS מהקונסולות אין סיבה שיהיו בעיות מיוחדות במחשב.

פורסם

אף אחד לא רואה פה Breaking Bad? כבר כמה פרקים שמראים את ג'סי משחק במשחק הזה למרות שרישמית הוא לא שוחרר. מעניין איזה קשרים יש ליוצרי הסידרה עם יוצרי המשחק...

פורסם

Huber,

זה פרסום סמוי.. אתה לא מכיר את זה?

החברה של המשחק שילמה לסדרה.. על בטוח.

פורסם

עכשיו ראיתי את הפרק המדובר , פרסום אדיר :yelclap:

יש גם פרסומת עם בלייק גריפין , המשחק נראה מצויין והפרסום שלו מדהים.משעשע מאוד :smile1:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני מת על עיצוב השלבים במשחק הזה!

שנים שלא שיחקתי shooters כי הם כולם הפכו להיות אותו דבר.. אני כבר לא יכול לחכות לRage.

פורסם

WOW המשחק הזה פשוט כבד בצורה מטורפת :o

המשחק שוקל לפני התקנה 21GB :screwy: לא משנה מאיפה אני לוקח את הנתונים האלו, אבל ממליצים שיהיה לפחות HD5850\GTX470 בשביל לשחק על ההגדרות הגבוהות, כמובן שממליצים על מעבדי 4 ליבות ו4GB זיכרון להגדרות הגבוהות, ההמלצות אולי לא גבוהות במיוחד אבל הם גם לא נמוכות כל כך כמו שרובכם מקווים.

פורסם

John Carmack אמר כבר מזמן שהמשחק דורש בין 18 ל21GB.

ואת דרישות המערכת תמצא בעמוד הקודם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים