עבור לתוכן

משחקים קורסים גם אחרי Repair לווינדוס

Featured Replies

פורסם

לפני התיקון שעשיתי לווינדוס הייתה לי תופעה של מסכים כחולים במשחקים אז עשיתי תיקון ועכשיו כל הזמן המשחקים קורסים ורושם לי ארור,אני יכול לשחק חצי שעה וזה יקרוס ולפעמים גם 2 דקות עדכנתי את כל הדרייבירם החדשים יש לי VISTA 64BIT עם כרטיס מסך 4850 אבל גם אחרי תיקון לווינדוס לא התשנה כלום ואני די עובד עצות בדקתי גם טמפרטורות הכול תקין ואני לא מוצא שום סיבה.

יש הצעות?

תודה מראש

פורסם

התיקון לא פותר כלום במצב של מסכים כחולים, עדיין יכולה להיות בעיה של חומרה או של תוכנה

תעלה את הקבצים של ה DUMP ותן קישור ויוכלו לעזור לך יותר

במקביל תנסה להריץ לבנתיים MEMTEST לזיכרון שלך (תוריד מהאינטרנט גרסה 2.01 בתצורה של ISO, תצרוב ותפעיל את הדיסק ה BOOT)

תן לתוכנה לרוץ לפחות 10 מחזורים כי זאת בדיקה רנדומלית ויתכן שגם אם יש תקלה לא תראה אותה במחזורים הראשונים.

פורסם
  • מחבר

http://www.f2h.co.il/7165983128361

http://www.f2h.co.il/3075809935108

אלה 2 קבצי DUMP הבעיה שבכל פעם שאני מתקן את מה שהדאמפ מוצא מופיעה לי בעיה אחרת

בקשר ל MEMEST עשיתי את הבדיקה לפני התיקון והכול היה תקין,ועשיתי גם עכשיו והכול תקין.

הרצתי גם 3DMARK הכול תקין.

עכשיו גם הוא עושה לי ריסטים בלי סיבה אני לא מוצא את מקור הבעיה =\

פורסם

תן מפרט, ספק, מעבד...

פורסם
  • מחבר

מעבד - E8400

לוח אם - EP43-DS3L של גיגבייט

כרטיס מסך-palit 4850hd 512mb

ספק -500w seasonic

זכרונות- G Skill F2-6400CL4-2GBPK 4gb

דיסק קשיח- WDC WD5000AAKS

פורסם
  • מחבר

עזרה בבקשה?

פורסם

התקנת את הWIN טוב? אחרי פירמוט? התקנת דרייברים כמו שצריך? לפי הסדר? כולל לוח אם (ראשון?)?

פורסם
  • מחבר

התקנתי טוב ולא עשיתי פירמוט עשיתי תיקון REPAIR אז ככה שלא התקנתי דרייברים מחדש רק עדכנתי אותם במידת הצורך.

פורסם

אני חושב שכידאי שתפרמט, תתקין מחדש, לפי הסדר (אם אתה צריך שאל פה אותו) תעדכן WIN (וDX) וככה נשלול בעית תוכנה.

אם זה חוזר אז סביר להניח שיש בעית חומרה ואז זה סיפור אחר...

פורסם

run 3dmark vantage check if the problem still there,check your gpu heat temp,reinstall the driver via driver sveeaper and instal again,latest direct x,and another thing if you reinstal the os or repear it after that not all games work properly ,depends where they are instaled if you have 2 partitions c or d,errors dll mising windows live update for games

פורסם
  • מחבר

הרצתי כבר את 3DMARK VANTAGE הכול מצויין

הטמפטורות גם בסדר 53MAX בזמן מאמץ

אין יל 2 כוננים יש לי אחד

אולי גם הויסטה עושה בעיות אולי כדאי שאני אפרמט ל ווינדוס 7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים