פורסם 2009 ביולי 2416 שנים יש לי מפרט לגמריי לא רע: לוח ASUS P5W DH,מעבד Intel® Core2 Duo 6600 2.4GHZ זכרון: 3GB בשבועיים האחרונים הוא מגיב באיטיות, מבדיקות שעשיתי ראיתי ש זיכרון שלו נמצא בניצולת של בין 1.5-2.00 והCPU USAGE קצת משתולל, מבדיקות וירוסים וטיפלים אחרים לא מצאתי כלום, הוספתי 2 מצבים של ביצועיי ה HD שלי שהם ב raid0 נראה נמוך קצת לא ? [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים אתרים כלשהם, לא אמינים במיוחד, כנראה גורמים לתופעה, כנראה - "פורטלים" למניהם.
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר אתרים כלשהם, לא אמינים במיוחד, כנראה גורמים לתופעה, כנראה - "פורטלים" למניהם.מה זה אומר ?
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורוםאילו כוננים קשיחים יש לך שאמרת שבהם ב-RAID0?
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר הביצועים סבירים.אם אני רוצה לפרמט אותם, האם ישנה דרך מסוימת לעשות את זה בגלל שזה ברייד?
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים אם על המערך לא מותקנת מערכת ההפעלה אז תגיע למנהל הדיסקים ותפרמט אותם כרגיל.אם יש מערכת הפעלה ואתה מתקין חדשה אז קודם תתקין ואז תפרמט.
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים בשביל מה אתה בכלל רוצה להתעסק עם הכוננים הקשיחים? (לפרמט, לפרק את המערך..)אתה אומר שאתה מרגיש איטיות ואם תוצאות ה-HDTune סבירות אז כנראה שהבעיה היא תוכנתית.
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים במקרה הזה אז שווה לגבות את החומר החשוב ולפתוח דף חדש.אם לא היו לך צרות עד כה במערך RAID0 אז אני חושב שזה עדיף שתשאיר אותו בשביל תוספת הביצועים. אל תתעסק בכלל בהגדרות המערך, פשוט תתקין את מערכת ההפעלה החדשה (פרמוט במהלך ההתקנה) וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.