פורסם 2009 ביולי 2416 שנים קראתי הרבה מאמרים לפני שפירסמתי את שאלתי האמינו לי...ככה שאל תנעלו לי בבקשה את ההודעה.לפי מה שאתם אומרים אין שום בעייה לשים לצורך העניין 4 כרטיסים על 4 סלוטים היושבים על לוח אם לא משנה אם הם אותה חברה או לא, משנה שיהיו אותו מהירות תדר גודל וכדומהלצורך הענייןיש לי בבית לוח אם של MSI ציפסט P35-NEO יש לו מקומות ל 4 כרטיסי זיכרון דגם MS-7360לינק http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P35_Neo-F&class=mbלמידע מפורט יותר על הזכרונות מ CPU Zהעלתי כבר לאתר שאלה דומה אבל לא מפורטת כמו זאתכל התמונות מאותה הודעה הם של המחשב שלי בבית המחשב שבו אנו עוסקים בשאלה זוהנה הלינקhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=419912.msg3621498#msg3621498על השניים בצבע ירוק שמתי 2X1024 MB CL 4-4-4-12 800MHzשל Geil דגם Black Dragonעל השניים בצבע כתום שמתי 2X1024 MB CL 4-4-4-15 800MHzשל OCZ דגם premium editionהמערכת לא מפסיקה לתת לי מסכים כחולים..האם הסיבה היא חוסר תאימות בין הזכרונות ללוח שהוא לא יודע לעבוד עם 2 חברות שונות??? האם הלוח מסריח???????כי בבחינת ביצועים הם אותו דבר...כל קבצי הקראש שנמצאים במינידאמפ מצביעים על NTSOKRNL על ידי תוכנת הדיבאגר של ווינדוס...השגיאות הנפוצות שקיבלתי היו רק במספרים0X000000240X000000190X0000007F0X0000000Aלא היה רשום על הקרנל כלום זה רק בתוכנת הדיבאגר הוא פירש את הבעיה..אם אתם אומרים לי שזה בעיית לוח פגום מחר אני מחליף אותו אבל אני רוצה להיות בטוח ב 100% שזה הבעיה של הלוח.. ואז הזכרונות יעבדו סבבהאגב יכול להיות שזה בעיה של מערכת ההפעלה??כי כרגע יש 2 סיבות או שהזכרונות דופקים את המערכת ומשבשים אותה..או שהמערכת דפוקה גם ככה..לשאלה של האם ניסיתי לעבוד רק עם 2 זכרונות מאותה חברה על אותה מערכת... כן.. ניסיתי עבוד רק עם 2 ועדיים היו בלו סקרינסאנא ענו על כל השאלות לפי רמת הידע שלכם..בברכה ובהערכה מאירמצורף גם קובץ אוורסט[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים גם לי היו המון מסכים כחולים גם עם 2 סוגי זכרונות שונים, החלפתי מויסטה 32BIT לWINDOWS 7 64BIT וכל המסכים הכחולים נעלמו.אני ממליץ לך לנסות להתקין WINDOWS 7 64BIT
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים מחבר זה הגירסא האחרונה של ווינדוס 7 שיצאה לרשתזה האמיתית?.?אותה התקנת?MICROSOFT WINDOWS 7 ULTIMATE 7600 16385 RTM X64 RETAIL ENGLISH DVDוזהו אין לך יותר מסכים כחולים???????
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים הגדרת תזמונים, מתחים וכו" לפי הגדרות היצרן? יש כמה דגמים במיוחד של OCZ שצריכים תוספת של מתח כדי לעבוד בצורה תקינה.
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים זה הגירסא האחרונה של ווינדוס 7 שיצאה לרשת זה האמיתית?.? אותה התקנת? MICROSOFT WINDOWS 7 ULTIMATE 7600 16385 RTM X64 RETAIL ENGLISH DVD וזהו אין לך יותר מסכים כחולים??????? עם VISTA מ3-4 ביום, ירדתי ל0 מאז שהתקנתי אותה זה האמיתי, זה המלא, זה מה שהתקנתי, וזה פועל כמו קסם, פשוט חוויה. נ.ב: נסה גם לשנות מתחים כמו מה שהבחור ציין מעליי
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מסקרן אותי לדעת אם בדקת מה רשום לך ב-Event viewer ראשית כל שנית כל הייתי בודק האם הזכרונות תואמים את הלוח שבו אתה משתמש ,לדוגמא : זכרונות 400DDR רק על לוח תומך עד 400DDRDUAL CORE אותו דברוגם CORE 2 DUEלא ממש הייתי ממליץ לשחק במתח או התזמון בין זכרונות כי מה שיש לך שם זה מה שקבע היצרן , ולפי דעתי היצרן יודע יותר טוב ממך מה טוב לדגמים שהוא מוציאמנסיון : כי אני ניסיתי לשחק עם מתחים ואחרי חצי שנה הלך לי הלוח בנוסף הייתי ממליץ לך להחליף את הלוח ( אם הוא באחריות ) למה ? ? אני יסביר כשחברה יוצרת נניח 100 לוחות הן בודקים כל לוח ולוח לוח שעבר את הבדיקה כשיר ב-90% לעבודה ישנם לוחות שהם לפי הבדיקה כשירים כ-80% - 70% - 30%אלה שפחות כשירים כגון לוח שהוא 40% כשיר עדיין מוכרים אותו אך מוכרים אותו , אבל לא יגידו לך שזה לוח של DDR2 אלא יגידו לך שזה לוח 400DDR לדוגמאכי הוא עובד פחות טוב מ-DDR2 למרות שהוא DDR2 בפועל מהסיבה שהוא היה פחות כשירמסכים כחולים לא תמיד נובעים מבעיית זכרונות , אפילו שלפעמים רשום Dump memory , זה רק אומר שהזכרונות מרוקנים את כל צבירת מידע שיש בהםלפני שהמחשב עושה ריסט כדי לא לפגוע בסקטורים שלהם מקווה שהסברתי את עצמי לפחות תודיע לי אם הנושא טופל ,שיהיה לך המשך יום נעיםנ.ב - עוד דבר נוסף , במידה והיית מכניס זיכרון שהוא לא תואם , מערכת ההפעלה שלך הייתה מזהה רק זיכרון אחד מהשניים שהכנסת ,עקב העובדה שהמערכת זיההת את הזיכרון זה כבר אומר שהמערכת שלך תומכת בזיכרון ,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.