עבור לתוכן

יש מצב שהרסתי את הלוח אם ?

Featured Replies

פורסם

פירקתי היום את הלוח להחליף משכה למעבד (קירור MUGEN2)

החזרתי הכול ורק שהדלקתי את המחשב זה הלוח אם איפס את עצמו

החזרתי להגדרות OC שהיו לי על הפעם הראשונה המחשב בכלל לא עשה פוסט פשוט נכנס ללופ של ריסטים ניתקתי את המחשב מהחשבל

החזרתי הוא התחיל לעבוד

עכשיו אני מנסה לעשות בדיקת יציבות של OCCT אחרי 10 דקות זה רושם שיש בעיה באחת הליבות

עכשיו מהניסיון שלי זה יכול להיות 2 דברים

1) הרסתי את הלוח שהוצאתי אותו

2) בגלל החום הבדיקה האחרונה עשיתי אותה שלא היה כול כך חם והמעבד במקסימום הגייע ל 65 מעלות

עכשיו הוא מגיע ל 70 וקצת

אז מה אתם אומרים ? דפקתי את הלוח ? או שהבדיקת יציבות לא עוברת בגלל החום וצריך להוריד קצת את ה OC ?

תודה

פורסם

מה זה פירקתי את הלוח? למה פירקת אותו? בשביל להחליף משחה למעבד לא צריכים בכלל לפרק את הלוח...... אם יש אחריות תממש, אם לא חכה לאחרים שמבינים יותר ממני, אולי זו סתם תקלה נפוצה...

פורסם
  • מחבר

מה זה פירקתי את הלוח? למה פירקת אותו? בשביל להחליף משחה למעבד לא צריכים בכלל לפרק את הלוח...... אם יש אחריות תממש, אם לא חכה לאחרים שמבינים יותר ממני, אולי זו סתם תקלה נפוצה...

מה זאת אומרת כי הקירור למעבד שיש לי לא מחובר בקליפסים

הוא מוברג מאחורי הלוח (MUGEN2)

פורסם

איזה זכרונות יש לך ? כמה סטיקים ? ומה המפרט שלך ?????????????????

פורסם

החלפת משחה - פירקת לוח אם וקירור מעבד

תבדוק האם הגוף קירור יושב כמו שצריך, אולי שם מתחילה הבעיה, לא יושב כמו שצריך המעבד מתחמם וגורם לבעיות במערכת

עניין של לוח אם פגום לא נראה לי, אם ההית פוגע בו רוב הסיכויים שהמחשב לא היה עולה ולא מגיע למצב של עובד עם OC מבוטל.

במיוחד אחרי שציינת שהמעלות גבוהות יותר אחרי החלפת משחה.

פורסם

באיזה מצב המחשב עכשיו?

הוא מגיע לוינדוס ?

אתה עובד איתו ואז הוא מתחמם?

אם היית דופק את הלוח אם המחשב לא היה מציג לך תמונה וכדי להחליף משחת תרמיט לא צריך לפרק

לוח אם רק לפרק את הקירור של ה CPU

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים