עבור לתוכן

קיבלתי RRoD על קונסולה שבקושי עבדה...

Featured Replies

פורסם

היי,

מדובר ב-Arcade מאיטרציית ה-Falcon (ספק כוח של 175W). חיברתי את ספק הכוח לחשמל (הוא לא מחובר כשהקונסולה לא בשימוש) ונורת הביקורת שלו האירה באדום - אני מציין את זה כי לא זכור לי שזה הצבע בזמן שהספק מחובר והקונסולה כבויה. בכל אופן, עם הדלקת הקונסולה - בין אם מהשלט ובין אם מהיחידה עצמה - מפויעות שלוש הטבעות המהבהבות אדום. בניגוד לתמיד, הפעם אין רעש מאווררים שנלווה בדרך כלל להדלקה.

לפני יומיים, בפעם האחרונה שהקונסולה עבדה, עידכנתי את הממשק לגרסא ה"חדשה" שהוצגה בנובמבר האחרון (סוף סוף) ושיחקתי GTA4. לאחר כרבע שעה, המשחק קפא פעמיים לכמה שניות ארוכות, דבר שמעולם לא קרה. הקונסולה בת 9 חודשים סה"כ ונעשה בה שימוש מזערי יחסית (אני מעריך שלא יותר מכמה עשרות שעות).

הייתי בטוח לתומי שעם ה-Falcon נפתרו הבעיות... כמה מאכזב. :-[

יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי בנסיון לפתור את הבעיה?

תודה.[br]פורסם בתאריך: 24.07.2009 בשעה 16:17:17

עדכון WTF.. ניסיתי משהו שלא הייתי מאמין בחיים שהוא יעבוד אבל הוא עבד: הפכתי את תקע החשמל ועכשיו האור בספק האיר בצהוב והקונסולה עובדת.. האם גרמתי נזק? ואיך למען השם הוא בררן לגבי חיבור התקע אם מדובר בחיבור חופשי (כלומר, אפשר בשתי הצורות)?!?!
פורסם

האקסבוקס, ואני אומר את זה בלי טיפה של ציניות,

היא קונסולה עם רגשות של ילדה בת 5.

ברצינות, אתה אף פעם לא מבין מה היא רוצה, איך היא רוצה, ולפעמים, כשאתה משחק איתה ונוגע לה במקומות הנכונים, היא תחזור לעבוד כמו קסם.

שלא נדבר על לחמם אותה בעזרת מגבות לוהטות

*חלק שלכאורה נשמע חולני נגמר כאן*

וברצינות, אין לי הבדל, כבר היו לי פעמיים שמישהו הוריד את החשמל בטעות וחטפתי את הטבעת, ועוד כל מיני עניינים מוזרים עם החשמל..

פורסם

לצערינו הרב -נדיר אבל עדיין קורה.

גם לחבר קרה (וזה בקונסולה השניה שלו - אחרי שהוא החליף את הראשונה שהוא קנה בהשקה אחרי שתיקן 2 RROD).

סה"כ - הוא הוציא על XBOXים בערך כמו על 2 PS3ים (לפני עלויות של LIVE)

ליביו

פורסם
  • מחבר

אולי לא שמת לב לעריכה?

יש לך הסבר לתופעה המוזרה?

פורסם

אתה מחבר בלי הערקה?

פורסם

אין הארקה (פין שלישי) לחיבור של האקסבוקס.

פורסם

ממה שאתה מתאר נראה שהקוביה שלך לקויה ולא הקונסולה עצמה, לעיתים אתה יכול לקבל RROD בגלל הפסקת חשמל רגעית

או בעיה בספק, למעשה ה RROD הוא פשוט אינדקציה לתקלה ולא בהכרח זו שנובעת מהלחמות קרות.

בגלל שהזרם בשקעים שלנו הוא AC אין שום חשיבות לכיוון שבו אתה מחבר את התקע לשקע, לכן ניתן להסיק שמשהו לקוי בספק

וכלל הנראה בעומס של משחק כמו GTA הדבר גורם לקונסולה לקפוא או להציג RROD.

פורסם

הספק לא אמור לסנן רעשים רגעיים ברשת,כמו אלה של ספייקים("הפסקת חשמל רגעית")..?

פורסם

לא זה לא התפקיד של ספק

התפקיד של ספק זה לתת לכל רכיב את הזרם שהוא צריך

בספקי מחשב הוסיפו גם מיצבי מתח -לפחות בדגמים נורמלים ומעלה

אבל לא יודע אם מיקרוסופט הוסיפה או לא מיצב מתח לספק ב360

בכל מקרה אתה יכול לפתור בעיות כאלו אם אל פסק

כל אל פסק נורמלי כולל מיצב מתח וכמובן שומר נגד הפסקות חשמל

פורסם

אתה מבין על מה אתה מדבר..?

ספק הוא שנאי(ממתח רשת של 220/110 למתח קונסולה שהוא,אני מניח,12 וולט נומינלי),ובכל שנאי חייבים להיות מייצבי מתח ומסננים בשביל שפעולת ההשנאה תהיה מדויקת ויעילה בטווח ממתחים ותדרים שונים,ו"על הדרך" המסננים והמייצבים גם מקטינים סכנות שנובעות כתוצאה מעליות מתח/תדר רגעיות.

פורסם

ספק הוא שנאי(ממתח רשת של 220/110 למתח קונסולה שהוא,אני מניח,12 וולט נומינלי)

אני הסברתי את זה ככה

לא זה לא התפקיד של ספק

התפקיד של ספק זה לתת לכל רכיב את הזרם שהוא צריך

נכון שיש רכיבים שמחוברים ישירות ללוח האם

אבל רכיבים כמו ארד דיסק או כונן DVD מקבלים מימנו מתח בנפרד (לפחות במחשב )

בכל שנאי חייבים להיות מייצבי מתח ומסננים בשביל שפעולת ההשנאה תהיה מדויקת ויעילה בטווח ממתחים ותדרים שונים,ו"על הדרך" המסננים והמייצבים גם מקטינים סכנות שנובעות כתוצאה מעליות מתח/תדר רגעיות.

אז אולי אותם מסננים\מיצבי מתח ב360 לא מספיק טובים בעבודה שלהם

פורסם

אני לא מבין למה אתה מבזבז את הזמן פה,יש לך אחריות לך תממש אותה!

פורסם
  • מחבר

לא ממש, היא נקנתה בחו"ל.. בכל אופן, כרגע הכל עובד כשורה; עדיין, חריגה מוזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים