עבור לתוכן

לא מצליח להכנס לחלק מהאתרים... מאבד שפיות בקצב מסחרר....

Featured Replies

פורסם

שלום, לפני כמה ימים גיליתי שחלק מהאתרים לא עולים יותר, או פעם עולים ופעם לא... למשל כתבות ב Ynet (לאתר עצמו תמיד נכנס, אבל לכתבות פעם כן פעם לא), או Torrentleech (לא נכנס בכלל). השתמשתי אז בIE8 הגרסה המוטבעת בWin7. ניסיתי להוריד MTU (בהדרגה עד 1300 בערך), וללא הועיל. החלק המעניין הוא שגם המחשב השני בבית שמחובר לאותה הרשת דרך ראוטר, סובל מאותה בעיה. כאשר אתמול התקנתי FireFox פתאום הצלחתי להכנס ממנו לכל האתרים, בלי שום בעיה (כאשר הIE עדיין לא מצליח). היום, שוב אני מגלה שאני לא מצליח להכנס לTorrentleech... אני ממש מאבד שפיות ולא מבין איך כל זה קורה. לא מוצא שום קשר בין הדברים. למישהו יש רעיון מה לעשות? חוץ מלהתקין כל יום דפדפן חדש...

תודה.

גיל.

פורסם

אולי הראוטר שלך "מתעייף".

תבדוק אם הבעיה נפתרת ע"י ניתוק וחיבור של הראוטר מהחשמל.

פורסם
  • מחבר

אין סיבה שזה ינבע מהתעייפות הראוטר, לחלק מהאתרים אני נכנס יופי, מה גם שה utorrent עובד נהדר. בכל מקרה יצא לי במהלך המשחקים אתמול לנתק אותו וזה לא פתר את הבעיה.

עוד רעיונות?

פורסם

יש בעיה של תאימות בין IE8 לבין הרבה אתרים, יש לך ציור קטן בסוף השורה של הכתובת כמו דף קרוע, זה נראה COMPATIBILITY MODE תנסה להפעיל אותו על כתובת מסויימת ומלראות האם הבעיה נפתרת

לי זה עזר בכל מיניי אתרים, אפילו בHW ללא האפשרות הזאת האתר היה פשוט סיוט!

פורסם

תאפס את המודם.

פורסם
  • מחבר

OK, אז אחרי הרבה (מאוד) משחקים, עדכון קושחה לראוטר, איפוס כל דבר אפשרי, וכו', הצלחתי לפתור את הבעיה, שוב, ליום!! הכל עבד יופי ועכשיו שוב אותם אתרים לא זמינים לי, גם בFirefox וגם ב IE, מצב תאימות בIE לא פותר את הבעיה, מה גם שהוא בכלל לא מצליח להכנס לאתר כאשר מצב התאימות מטפל בתצוגה של האתר... אני כבר מטפס על הקירות.

מצב safe של הספק היה נשמע לי מאוד סביר, כיוון שספק האינטרנט שלי הוא הטכניון, אך אם הם היו חוסמים אז זה היה חסום תמיד (לא הייתי מצליח לפתור את הבעיה, אפילו לא לרגע, בטח שלא לכמה ימים). כמו כן אם הם חוסמים את Ynet אני יכול להבין... אבל נראה לי מוזר... וTorrentleech אני מתאר לעצמי שקודם היו חוסמים בחוות בתוך הטכניון, ורק אח"כ במחשבים חיצוניים (בחוות אני נכנס יופי).

אשמח לשמוע עוד רעיונות, תודה למנסים :)

עריכה: חיברתי שוב את המחשב ישירות, בלי הראוטר, הבעיה נפתרה, פרט לעובדה שחברה שלי זוממת לרצוח אותי בשנתי כי היא תקועה בלי אינטרנט. אם מחר בצהוריים הכל עדיין יעבוד כמו שצריך אני אניח שהבעיה בראוטר, ואלך לצעוק על החברה שממנה קניתי (לפני קצת יותר משנה)... אם לא אז זו כנראה ההודעה האחרונה שאני שולח כי אני אתלה את עצמי על כבל רשת....

פורסם

בזמן כל הבדיקות האלו, הutorrent היה פתוח?

פורסם
  • מחבר

כן, הutorrent עובד בכל אחד מהמצבים, כשהמהירות העלאה מנוצלת כמעט במלואה (45-50 KBps), המילה כמעט היא כדי לציין שזה לא מה שפוגע במהירות הגלישה, וכל היוצא בזה...

פורסם

איזה נתב יש לך ומה מספר החיבורים המקסימלי הכולל שמוגדר בutorrent?

פורסם
  • מחבר

הנתב הוא: Level one, WBR-3408

מס' החיבורים המקסימלי הוא 200

פורסם

תוריד למתחת ל100 ותראה אם זה משפר את המצב, רוב הנתבים הביתיים לא יודעים להתמודד עם כמות חיבורים בו-זמניים גבוהה.

פורסם
  • מחבר

בל במשך שנה+ זה עבד נהדר, כשפעם היו לי אפילו 500 חיבורים (כשחשבתי שזה משפיע על המהירות). חוצמזה עומס על הראוטר עדיין לא ממש מסביר למה אני לא מצליח להכנס לאתרים מסויימים (תמיד אותם אתרים)... או שמא...?

תודה, גיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים