עבור לתוכן

עזרה לגבי קניית Nintendo WII - צריכה עזרה בכמה שאלות

Featured Replies

פורסם

אני קניתי מחנות אחרת שהייתה מסריחה

אבל קניתי מהם כמה דברים והם היו בסדר גמור -לפחות מסניף כפר סבא

גם ממדיה גיים קיבלתי שרות טוב

• תגובות 111
  • צפיות 17.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

קרירין, שמתי לב שהגרפיקה במריו גלקסי בהרבה יותר טובה משל זלדה, מדוע...?

פורסם

כי twilight princess הוא משחק לגיים קיוב שעבר פורט לWII בהשקה וששינו לו את הכיוונים משמאל לימין ככה שיתאים לרוב המשתמשים בעולם שהם ימניים (רק לא הבנתי מה משתמשים שמאליים אמורים לחשוב על המהלך המטומטם הזה)

לווי יש הרבה יותר כוח מהגיים קיוב ואני לא מבין למה עדיין ב2009 אין משחקים שמראים את המקסימום שלה כמו שkirby adventure ב1993 הוציא מהNES

פורסם

כי twilight princess הוא משחק לגיים קיוב שעבר פורט לWII בהשקה וששינו לו את הכיוונים משמאל לימין ככה שיתאים לרוב המשתמשים בעולם שהם ימניים (רק לא הבנתי מה משתמשים שמאליים אמורים לחשוב על המהלך המטומטם הזה)

לווי יש הרבה יותר כוח מהגיים קיוב ואני לא מבין למה עדיין ב2009 אין משחקים שמראים את המקסימום שלה כמו שkirby adventure ב1993 הוציא מהNES

כמה חבל, אבל עדיין משחק מדהים! אין ספק שמריו גלקסי מציג יכולת מרשימה ל-Wii יחסית.

פורסם

הגרפיקה בזלדה TP מנסה להיות ראליסטית וגם הסביבות שלו הרבה יותר פתוחות

ורובו תלת מימד לגמרי

לאומת זאת במאריו גלקסי הגרפיקה צבעונית ובהרבה מקומות זה לא לגמרי תלת מימד אלה טכניקה מיוחדת

וגם אזורי המשחק הרבה יותר סגורים

זה אפשר גרפיקה שניראת הרבה יותר טוב על חשבון ראליסטיות

שתשחק במטרואיד פריים 3 תראה גרפיקה בין גלקסי לזלדה TP

כן תלת מימד לגמרי אבל לא בדיוק גרפיקה צבעונית ולא בדיוק גרפיקה ראליסטית

וגם חדרים סגורים יחסית ככה שהגרפיקה מרגישה בין לבין

בכל מקרה צריך לזכור גם שנינטנדו פיתחו את זלדה TP במקום לגימקיוב והיו צריכים לדחוס את הכל למיני דיסק

וזה פגע בדברים מסוימים במשחק

זלדה העתידי צפוי להראות טוב יותר כי אין את ההגבלה הזאת וחוץ מזה משחק בשם מונסטר אונטר 3 שיש לו גרפיקה בסגנון זלדה TP כבר מציג גרפיקה משמעותית טובה יותר מזלדה TP

993478aaa.png

(אוף היפנים האלו מקבלים הכל לפני )

פורסם

כמה חבל, אבל עדיין משחק מדהים! אין ספק שמריו גלקסי מציג יכולת מרשימה ל-Wii יחסית.

מה חבל בזה, זה אף פעם לא היה אמור להיות משחק של WII

מה לשחקני הקיוב לא מגיע?

הזלדה של הווי בכלל עדיין בפיתוח

פורסם

urib תגיד אתה מחבר את הWII דרך קומפוננט או קומפוזיט ?

זלדה TP ניראה יותר טוב אם קומפוננט אם אתה משחק על LCD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים