עבור לתוכן

עזרה לגבי קניית Nintendo WII - צריכה עזרה בכמה שאלות

Featured Replies

פורסם

הבנתי, קודם כל תודה על ההסבר המפורט :) לפעמים צריך להסביר לאט כדי שאני אבין מהר :) חחח

אני עד עכשיו בחרתי רק PAL, אני יודעת לא לקחת משחקים מאזורים אחרים, את זה הבנתי טוב מאוד

אז אם אני אעדכן את ה-WII ואמשיך רק עם PAL לא יכול לקרות כלום??

לא יודעת למה הם אמרו לי שאי אפשר לעדכן, אני לא מבינה את זה.

יכול לקרות מצב שאני לא אעדכן את ה-WII בכלל ואז משחקים שיש לי כבר לא יעבדו יותר כי הם יחשבו לישנים??

מורן אני יסביר לך משהו על מוכרים בחנויות באופן כללי ולא מחייב (כל חנות והשטויות שלה אז לא כל חנות זה ככה )

הרבה חנויות ולא רק בתחום הקונסולות שוכרות עובדים בסכומים יחסית נמוכים ובתנאים בסיסים

המשרות האלו הרבה פעמים מיואשות על ידי עובדים זמנים (משוחררי צבא\סטודנטים וכו)

גם אני אחרי הצבא עבדתי בחנות

עכשיו בחנות סטנדרטית יש הרבה מוצרים הסיכוי שאיזה פישר שרק נכנס לעבודה כמה חודשים ויודע שבקרוב הוא יצא לטיול גדול\ימשיך ללימודים ידע באמת באופן מיקצועי על המוצרים הוא נמוך ומפה יש המון טעויות חלקם טעויות משמעותיות

אני יתן לך דוגמה ראיתי חנות שבפרסום שלה לWII רשום מנגן סירטי DVD שבפועל רישמית הWII לא מנגן סירטי DVD

(לא ניכנס למה אפשר לעשות שהוא כן ינגן וגם ככה חבל על העינית )

עכשיו זה שאומרים לך שאת יכולה לנגן משחקים מאזורים אחרים אבל אל תעדכני את הקונסולה זה טימטום רציני

גם אם ה... מאפשר את זה זה מסוכן לקונסולה ועוד יותר מסוכן שאת לא מעדכנת רגיל

נכון לפני עדכון חשוב כדי לבדוק אולי נינטנדו עשתה משהו ואת זה בודקים ברשת ולא רצים לעדכן

אבל זה פעם בכמה חודשים ככה שאת יכולה לעדכן ולבדוק ברשת על עדכון חדש מידי פעם

עכשיו אני לא יכנס איתך למה כן אפשר לעשות ומה לא

יש דברים מתקדמים ערוץ ההומברו שאני אישית לא עדכנתי נחשב מתקדם ואם עושים התקנה לא טובה שלו אפשר להרוס דברים בקונסולה

אבל כן ממליץ לך לעדכן את העדכון האחרון שניקרא 4.1

ואין מצב שהמשחקים לא יעבדו כי הם ישנים אפילו משחקי גימקיוב מלפני הרבה שנים עובדים

• תגובות 111
  • צפיות 17.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

תודה רבה קרירין על ההסבר, אני באמת מעריכה את הסבלנות שלכם להסביר לי את הדברים האלה :)

עכשיו ככה, עדכנתי את ה-WII וכמו שאמרתי הוא עובד כמו שצריך והמשחקים עובדים כרגיל.

1. השאלה שלי היא איך אני יודעת מהי הגרסה שיש לי כרגע?

2. ברגע שהוא רושם לי שיש עדכון הוא מביא מספר מסוים, את המספר הזה אתה מתכוון שאני צריכה לבדוק באינטרנט אם לעדכן או לא ?

3. האם ישנם עדכונים שאתה מודע אליהם שהם לא טובים שלא כדאי לעדכן אותם?

4. האם לעובדים בחנויות האלה יש אינטרס להגיד לי לא לעדכן או שהם אומרים את זה בגלל שהם חסרי ידע בנושא?

פורסם

אין כזה דבר עידכונים שכן שווה ולא שווה

אם את לא איזה מתכנת אחד שכל היום בוחן את המקסימום של הקונסולה שלו ובמקום להפעיל תוכנות על המחשב הוא חייב שזה יהיה על הווי אז יכול להיות שלא תרצי לשדרג כי נינטנדו מתערבים בהומברו

בתור משתמשת רגילה אין סיבה שלא לעדכן, להפך, פעם לא היה אפשרות כזאת לעדכן, איך שקנית את הקונסולה זה מה שהיית מקבלת

במסך של האפשרויות אמור להופיע לך בפינה את הגירסה של הווי

לסיכום

תעדכני, אין פה לא

פורסם

fighter אני חושב שהיא מיתכוונת בגלל ה...

ברגע שהוא רושם לי שיש עדכון הוא מביא מספר מסוים, את המספר הזה אתה מתכוון שאני צריכה לבדוק באינטרנט אם לעדכן או לא ?

אחרי העדכון האחרון כל פעם שהוא מציע לך לעדכן מומלץ לבדוק ברשת אם הכל בסדר

לא כדי לרוץ ולעדכן ביום הראשון שיוצא העדכון

האם ישנם עדכונים שאתה מודע אליהם שהם לא טובים שלא כדאי לעדכן אותם?

כרגע לא וגם ככה שיש עדכון זה תמיד לגירסה החדשה ביותר נינטנדו לא שומרת עדכונים ישנים

האם לעובדים בחנויות האלה יש אינטרס להגיד לי לא לעדכן או שהם אומרים את זה בגלל שהם חסרי ידע בנושא?

אם עדכנת והכל בסדר אני מעריך שזה חוסר ידע לא חושב שיש להם אינטרסט מיוחד

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז מה שהבנתי ממכם הוא זה, ברגע שאני רואה שישנו עדכון חדש אני אקח את המספר שלו ואבדוק באינטרנט אם בסדר לעדכן אותו, נכון?

האם ישנם עוד דברים חשובים שכדאי לדעת ב-WII שאני עדיין לא יודעת אותם?

אני עדיין לא מצליחה להיכנס לערוץ מזג האוויר ולחדשות, כי הוא מבקש שאני אפעיל את ה-WIICONNECT24 הזה... האם הוא באמת הכרחי לזה?

פורסם
אוקיי, אז מה שהבנתי ממכם הוא זה, ברגע שאני רואה שישנו עדכון חדש אני אקח את המספר שלו ואבדוק באינטרנט אם בסדר לעדכן אותו, נכון?

כן מומלץ גם לחכות כמה ימים לראות שאין הפתעות מיוחדות

האם ישנם עוד דברים חשובים שכדאי לדעת ב-WII שאני עדיין לא יודעת אותם?

אני חושב שאת הדברים החשובים הסברנו אבל בטח תלמדי אם הזמן עוד דברים

דרך אגב את מחברת אם כבל קומפוננט או קומפוזיט ? כי כמו שאמרתי בהתחלה אם החיבור זה לLCD או פלזמה מומלץ קומפוננט

כי הוא מאפשר להריץ משחקים ב480P וזה ניראה יותר טוב ככה

אני עדיין לא מצליחה להיכנס לערוץ מזג האוויר ולחדשות, כי הוא מבקש שאני אפעיל את ה-WIICONNECT24 הזה... האם הוא באמת הכרחי לזה?

יכול להיות שהוא רוצה WIICONNECT24 כדי לעדכן חדשות ומזג אוויר הWIICONNECT24 בעצם אומר שהקונסולה מחוברת לרשת של נינטנדו עצמה

אבל בלי הWIICONNECT24 את מתחברת לרשת בזמן החופשי שלך

את יכולה לקנות דפדפן מהחנות הווירטואלית זה עולה בערך 5פאונד (500 נקודות WII )או משהו כזה ולגלוש אם הדפדפן

אומנם די מוגבל ולא תומך בעברית אבל נחמד ואפשר להפעיל בו גם סירטונים מיוטיוב שאת נחה (ניסיתי )

הדפדפן מתחבר ישירות לאינטרנט ולא עובד דרך הרשת של נינטנדו ככה שאין מגבלות כמו WIICONNECT24 וכל מיני שטויות

נקודות WII את יכולה לקנות דרך כרטיס אשראי

אם הקונסולה תבקש ארץ תרשמי איזה ארץ באירופה שנתמכת אני רשמתי אנגליה (ישראל לא נתמכת )

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את העניין עם ה-WIICONNECT24 הזה....

כן להפעיל, לא להפעיל? מה נסגר עם זה...?

אשמח אם תוכלו להסביר לי מה זה אומר.

תודה!!

מורן

פורסם

wiiconnect 24 בעצם מוסיף לך מצב לקונסולה שנקרא סטנד ביי (Standby)(הנורית הופכת לצהובה)

במצב הזה הקונסולה עצמה לא פעילה (מאווררים וכו' מפסיקים לפעול)

אך הקונסולה נשארת מחוברת לרשת וכך ערוצים כמו ערוץ החדשות יכולים להמשיך להתעדכן גם כשהקונסולה לא פעילה.

אני אישית לא מפעיל את זה

גם כי לא ממש מעניינים אותי ערוצי החדשות ומזג האוויר

וגם כי שמעתי שזה גורם לקונסולה להתחמם ויכול לגרום לנזק (כי המאווררים לא פועלים, אך מספר רכיבים ממשיכים לפעול)

אני לא יודע אם זה נכון או לא, אבל זה במילא לא משנה לי

פורסם

מורן Daver ניסח לך את זה מצוין

את צריכה להבין בWII יש מה שניראה "חיבור לרשת של נינטנדו" שאם את רוצה לשחק מולטי מקוון או לקנות דברים מהחנות הווירטואלית

או לישתמש בערוצי אונלין וכו את מתחברת לרשת של נינטנדו בעצם ולא לאינטרנט

וWIICONNECT24 בעצם אומר שהקונסולה תמיד מחוברת לרשת של נינטנדו

לאומת זאת אם את קונה את הדפדפן את יכולה לגלוש באתרי אינטרנט בלי השטויות של נינטנדו ובלי ליתחבר לרשת של נינטנדו

בכל מקרה את יכולה לנסות את הWIICONNECT24 והערוצים האלו ואז אחרי זה לסגור אותו בהגדרות אני סגרתי אותו מזמן

הערוצים הבאמת חשובים כמו החנות הווירטואלית לא מצריכות את הWIICONNECT24 פתוח וגם לא משחקים

פורסם

לא רציתי לפתוח סתם נושא חדש, ולכן אני שמח לבשר לכם שהצטרפתי למשפחת ה-Wii, במיוחד לך אני שמח לבשר... קרירין. ;)

אומנם קניתי אותו במיוחד לבן שלי, אבל... אני מוצא את עצמי מתמכר למכשיר (זלדה משחק מדהים!).

שורה תחתונה: מחשב למשחקים+Wii זה השילוב המנצח.

פורסם

urib תתחדש

ואני חושב שבכלל WII + כל פלטפורמת HD

נותנים את החוויה הכי טובה

בכל מקרה אם אתה אוהב את זלדה TP יש הרבה משחקי זלדה שאתה יכול לשחק בWII וגם אוקמי בסגנון ומאוד טוב

חוץ מזה לסידרת מטרואיד יש גם כמה אלמנטים שמזכירים את זלדה וזאת גם סידרה מצוינת

פורסם

תודה קרירין, אשמח אם תוכל בבקשה לתת לי רשימת משחקים מומלצים, תודה.

פורסם

להתחלה אני נוהג להמליץ על מאריו גלקסי

אבל באופן כללי משחקים צד ראשון של נינטנדו בדרך כלל טובים ובינהם כולל מהישנים

רוב המשחקים בסידרת מאריו רוב המשחקים בסידרת זלדה ורוב המשחקים בסידרט מטרואיד

אבל בגלל שאתה חדש לנינטנדו לדעתי גם פיקמין 2 משחק מעולה (עזוב סירטונים ותמונות זה לא משחק ילדים וצריך לשחק להבין )

גם ליטל קינג סטורי

פאונץ האוט החדש גם הפתיע אותי לטובה

בכל מקרה יש הרבה משחקים אם אתה רוצה גם משחקים קלילים לכמה דקות פה ושם תיקנה את דוקטור מאריו ובומברמן בלסט מהחנות הווירטואלית

(יש בחלק של הWII WARE )

פורסם

אוף די כבר עם ההפחדות אתם עולים לי על העצבים עם הפרנואידיות שלכם

נינטנדו לא ישחררו עידכון תקול שיהרוס משהו, הם עושים מלא בדיקות לפני שהם משחררים משהו

ולקונסולה לא יקרה שום נזק כשהיא על standby mode,להפך- זה נותן לחברים שלך ולנינטנדו להיות מחוברים אליך כל הזמן, בבוקר את יכולה לקום ולגלות ששלחו לך הודעות או עידכנו לך את הערוצים וחסכו לך זמן

שאני אזכיר לכם כמה מכשירים בבית שלכם עובדים על סטנדביי ולא נשרפים? מכירים שמכבים את הטלוויזיה מהשלט ולא מהכפתור והנורה דולקת? זה סטנדביי

שהמיקרוגל מראה לכם את השעה? זה סטנדביי כשווי פועל ומפעיל משחק המעבד שלו עובד במקסימום כוח, בשביל זה הוא צריך מאוורר

אבל כשהוא בסטנדביי זה פעולות מזעריות עם מינימום כוח עיבוד, מה אתם שכחתם פתאום שקיימים מחשבים עם היטסינק בלבד שעובדים במצב פסיבי ולא קורה להם כלום?

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני בכלל לא יודעת מה לעשות....הבנתי את המטרה של ה-WIICONNECT24... אבל אני עדיין לא יודעת אם כן להפעיל אותו או לא להפעיל....

האם בלעדיו עדיין הערוצים של המזג אוויר והחדשות יכולים לפעול או שחייב אותו?

ועוד שאלה, מה זה אומר לקנות דפדפן? ממש בכסף? מה זה נקודות? לא ממש הבנתי את כל העניין הזה...

תודה על העזרה חברים ועל הסבלנות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים