פורסם 2009 ביולי 2316 שנים שלום חברים ,ראשית מתנצל אם הייתי אמור לפתוח את השירשור בתקלות חומרה .אבל הכונן (NEC -ND3550A) עובד . אני מצליח לצרוב דיסקים אבל כשאני מנסה לקרוא אותם - מוצג דיסק ריקכך גם לגבי דיסקים ישנים (שפעם נקראו ללא בעיות) , כל הדיסקים נקראים בקלות ע"י נגן DVD.ניסיתי לעדכן קושחה (למרות שזה לא נשמע כמו הפיתרון) - לא עבד .יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אני פותר אותה ?תודה
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים ניסית לעשות ניקוי לכונן?היה לי פעם משהו דומה שהצלחתי לצרוב דיסקים ולא לקרוא אותם באותו כונן ואז השתמשתי בדיסק ניקוי וזה הסתדר.
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים מחבר האמת , לא , חשבתי שאם אני מצליח לצרוב אין סיבה שלא אצליח לקרוא . תוספת קטנה , היו כמה דיסקים שכן נקראו . אולי מסוג DVD+R אבל בגלל שאני לא ממש זוכר לא הוספתי את המידע הזה . בכל אופן תודה
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים מחבר סליחה על הבורות אבל מה כולל ניקוי פנימי כללי ?אני צריך לפתוח את הכונן או מספיק דיסק ניקוי ?תודה על התגובות
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים דיסק ניקוי לא תמיד עושה את העבודה, אני ממליץ על פתיחת הכונן.אך יש עוד דברים שאתה יכול לנסות לפני שאתה פותח את הכונן ומכריז עליו כ-expendable בצעד האחרון שלפני קניית כונן חדש.למשל- תחבר אותו למערכת אחרת ותראה כיצד הוא מתנהג שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.