פורסם 2009 ביולי 2216 שנים הורדתי 4 קבצי ראר ושאני בא לפתוח את הקבציםאני מזין את הסיסמה וברגע שהוא מגיע ל99% הוא נותן לי הודעה שהסיסמה לא נכונה
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים מחבר אבל עובדה שהוא כן נותן לי לפתוח 99 % מהקובץורק בסוף בסוף הוא אומר שזה סיסמה שגויהמה יכול להיות ?
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים אני לא סגור על זה ב-100%, אבל יכול להיות שהתוכנה בודקת את נכונות הסיסמה ע"י בדיקת CRC כלשהו על הקובץ תוך כדי הפתיחה. לכן לדעתי יש אחת משתי אופציות - או שהסיסמה שגויה והוא מגלה את זה רק בסוף הקובץ, או שהקובץ פגום.תנסה להוריד מחדש, או לבדוק md5 על הקובץ אם אתה יכול.
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים אתה יודע איך עובדת הצפנה?אין לי כח לעבור על זה אבל אם אתה יודע אז אתה אמור להבין:התוכנה "יודעת" אם הכנסת את הסיסמה הנכונה רק בסוף הפיענוח כי אז היא "רואה" אם יוצא לה רצף מידע הגיוני.-> סיסמה שגויה.
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים לא בהכרח... יכול להיות שהתוכנה גם בודקת על פי מידע שבתחילת הקובץ (בגלל זה אני לא בטוח במה שאמרתי בפוסט הקודם).
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים גם המידע וגם המידע על הקובץ המאוכסנים בקובץ RAR מקודדים בשיטת AES כאשר הסיסמא היא המפתח. לכן התוכנה יודעת שהסיסמא היא לא נכונה רק בסוף הפענוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.