עבור לתוכן

בעיה לא ידועה בלוח אם /BIOS

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם הבעיה שלי היום היא קצת מורכבת ואני מאוד יודה לכל מי שיעזור או שינסה לעזור לי בה .

אז ככה הכל התחיל כשבמחשב שלי הווינדוס נפל מסיבה מסויימת לא ידועה כנראה ווירוס כל שדהוא ואחרי בדיקה מקיפה הבנתי שהפתרון היחיד הוא להתקין ווינדוס מחדש , כשניסתי להתקין את הווינדוס שמתי לב שאין BOOT מהCD אז ניסתי להתקין את הווינדוס מUSB DOK ופה המקום להזכיר שיש לי לוח אם של חברת ESC שתומך בBOOTING מUSB וגם זה לא הצליח ואז שמתי לב שהארד דיסק מחובר בחיבור ישן ללוח אם והCD מחובר בsata וברע שאני מוציא את הדיסק קשיח אני מקבל BOOT מהUSB DOK בקיצור בלאגן שלם שלי אין מושג מה עושים איתו , ניסתי אפילו להתקין על ההארד דיסק OS ממחשב אחר ולהקפיץ אותו עם STARTER אבל גם זה לא עבד

ושוב תודה מראש לכל מי שמשקיע

פורסם

מה שלא מובן, לי בכל מצב,האם הכוונה שלך, היא שאין לך אפשרות לעשות בביוס שיתחיל מה סידי,

כשאתה רוצה להתקין את הווינדוס.לא קשור אם הסידי מחובר כ sata הכי חשוב שהוא מופיע בביוס ,ויתכן

שהוא Disabled ,מה שאני מציע תקנס לביוס (תלוי איזה ביוס יש לך ) ב advanced bios features

תרד לשורה של ה Boot sequence ותלחץ ENTER שם אמור להיות לך האפשרויות לאתחל מי הסידי תשמור הגדרות

ושהדיסק של הווינדוס יהיה בכונן,והוא אמור לאתחל ממנו.

תעדכן מה קורה .במצב הכי גרוע תאפס את ההגדרות בררת מחדל של הביוס.אני מקווה שהבנתי אותך,אחרת תסביר יותר ברור...

פורסם
  • מחבר

כן אחי תודה אבל ניסתי כבר4 את כל זה מה שקורה זה שהביוס מזהה את הסידי אבל לא מסכים להתחיל ממנו כאילו אם הBIOS מוגדר להתחיל מהCD אז הוא מקבל תגובה שהוא אומר לי BOOTING FROM CD אבל שם הוא נתקע והוא לא מגיע למצב של press any key to boot from cd הוא פשוט לא ממשיך הלאה לשלב הבא וגם ניסתי אפילו להתקין את הביוס מחדש על הלוח אם (דבר שהתברר כדי-מסובך במחשב שלי והוא לא המשיך הלאה , בכל מקרה רציתי רק לדעת אם יש עוד משהו לעשות לפני הלוויה של הלוח-אם שלי

פורסם

כשזה הראה press any key to boot from cd

האם לחצתה על מקש כלשהו במקלדת? אם לא אז לא פלא

כי זה בדיוק מה שאתה אמור לעשות כדי שההתקנה תעלה

אם כן לחצתה אז יתכן שזה קשור להגדרות של תמיכה

בעכבר/מקלדת USB בביוס

פורסם
  • מחבר

למי שלא הבין המחשב לא מגיע לשלב של PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD

וכן הצלחתי להבין שהבעיה קשורה איך שהוא לביוס

פורסם

תאפס הגדרות לביוס ,על ידי הג'פר והסוללה ,אולי יסתדר לך ,כי כנראה לא צרבתה

נכון את הביוס .זה הבררה היחידה שהשארה לך ,תראה איך מאפסים את הcmos בחוברת של הלוח אם

או באתר של יצרנית הלוח אם שלך...

פורסם

אין מה להסתכל בספר יש 2 אפשרויות אחד זה להוציא את הבטרייה ל 5 דקות והשני יותר מומלץ דרך הג'ימפור

דרך הגב איזה ביוס יש לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים