עבור לתוכן

חיבור רמקולים של מערכת סטריאו למחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי מוערכת סטריאו שאני מפרק לצורך מודינג

עכשיו אני רוצה לחבר למחשב את שני הרמקולים של המערכת...

שאלה ראשונה היא האם חיבור ישיר של הרמקולים יכול לעשות איזשהו נזק למחשב או לרמקולים.

שאלה שניה איך אני יכול להגביר אותם כדי לשמוע בעוצה נורמלית...

הרמקולים הם 100W כל אחד

פורסם

לא יודע לגבי נזק, אבל זה בטח לא הדבר החכם לעשות. אתה צריך לחבר רמקולים כאלה למחשב באמצעות מגבר.

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שאני לא רוצה משהו מפלצתי כמו מערכת סטריאו בשביל הגברה אלא משהו קטן ופשוט

פורסם

הקטע הוא שאני לא רוצה משהו מפלצתי כמו מערכת סטריאו בשביל הגברה אלא משהו קטן ופשוט

מה לעשות, ככה זה עובד. רמקולים כאלה דורשים הגברה.

יש מגברים מאוד קטנים וקומפקטים, שגם לא עולים הרבה. כמו ה T AMP (חפש מידע בגוגל), אולי זה מה שאתה צריך.

פורסם
  • מחבר

נראה כמו מה שאני צריך אבל אני לא מוצא כאלה בשביל 50W אפילו...שלא לדבר על 100W

פורסם

סביר להניח שהרמקולים שלך לא זקוקים ליותר מכמה וואטים ספורים כדי להישמע במיטבם בחדר ממוצע בצורה סבירה ומעלה. הנתון שרשום עליהם הוא לא מה שהם דורשים מהמגבר כדי לעבוד כראוי.

באלו רמקולים מדובר? רשום את נתון הנצילות שלהם, בנוסף (מסומן ב-dB).

פורסם

אני מניח שמדובר במערכת מיני, אז אתה לא צריך לדאוג לגבי היכולת של הTAMP לדחוף את הרמקולים.

פורסם

בארץ מוכרים את ה TrendsAudio TA-10.1 שקיבל ביקורות מצויינות.

משהו כמו 1000-1100ש"ח (מדי פעם יש מבצעין).

פורסם
  • מחבר

זה לא מערכת מיני....

על הרמקולים כתוב ככה:

6 Ohm

100 Watt

85 dB/w

פורסם

רמקול לא נציל, יחסית. מה רשום ליד נתון העכבה (6 Ohms)? בכל אופן, זו כנראה עכבה נומינלית ולכן לא ניתן לדעת בקלות כמה נמוך הרמקול יורד (צריך את גרף התדר כתלות בעכבה לשם כך, או עכבה מינימלית כנתון מפורש).

מה גודל החדר? כמה כסף אתה מוכן להשקיע במגבר?

פורסם
  • מחבר

מקסימום 500 ש"ח (אם זה בכלל אפשרי)

והחדר הוא 5 מטר על 2.8 מטר

תוכל להסביר יותר מה הכוונה כמה נמוך הרמקול יורד?

פורסם

ההתנגדות לא קבועה. העכבה (השם שנתנו להתנגדות בזמן שהרמקול פועל) משתנה לאורך כל תחום התדרים.

מה שרשום לך בד"כ על הרמקול זה ממוצע שעשו בחברה, ישנם גרפים לכל רמקול המראים שינוי בעכבה כתלות בתדרים.

רמקול שלמשל יורד מתחת ל4 אום יהיה קשה להנעה ויצטרך מגבר טוב יותר. העכבה לא קשורה לעוצמה של הרמקולים.

ב500 שח קשה לי להאמין שתמצא משהו (אולי יד שנייה)

פורסם

תלוי כמובן באלו רמקולים מדובר. אתה שומר את זה בסוד?

בכל מקרה, אם לא מדובר בג'אנק מוחלט ויש לך חצי אלפייה ואתה כמובן מעוניין לבצע את הרכישה הטובה ביותר, אתה צריך רסיבר\מגבר סטריאו משומש. התחל מכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373535.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים