פורסם 2009 ביולי 2216 שנים יש לי מוערכת סטריאו שאני מפרק לצורך מודינגעכשיו אני רוצה לחבר למחשב את שני הרמקולים של המערכת...שאלה ראשונה היא האם חיבור ישיר של הרמקולים יכול לעשות איזשהו נזק למחשב או לרמקולים.שאלה שניה איך אני יכול להגביר אותם כדי לשמוע בעוצה נורמלית...הרמקולים הם 100W כל אחד
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים לא יודע לגבי נזק, אבל זה בטח לא הדבר החכם לעשות. אתה צריך לחבר רמקולים כאלה למחשב באמצעות מגבר.
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים מחבר הקטע הוא שאני לא רוצה משהו מפלצתי כמו מערכת סטריאו בשביל הגברה אלא משהו קטן ופשוט
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים הקטע הוא שאני לא רוצה משהו מפלצתי כמו מערכת סטריאו בשביל הגברה אלא משהו קטן ופשוטמה לעשות, ככה זה עובד. רמקולים כאלה דורשים הגברה.יש מגברים מאוד קטנים וקומפקטים, שגם לא עולים הרבה. כמו ה T AMP (חפש מידע בגוגל), אולי זה מה שאתה צריך.
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים מחבר נראה כמו מה שאני צריך אבל אני לא מוצא כאלה בשביל 50W אפילו...שלא לדבר על 100W
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים סביר להניח שהרמקולים שלך לא זקוקים ליותר מכמה וואטים ספורים כדי להישמע במיטבם בחדר ממוצע בצורה סבירה ומעלה. הנתון שרשום עליהם הוא לא מה שהם דורשים מהמגבר כדי לעבוד כראוי. באלו רמקולים מדובר? רשום את נתון הנצילות שלהם, בנוסף (מסומן ב-dB).
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים אני מניח שמדובר במערכת מיני, אז אתה לא צריך לדאוג לגבי היכולת של הTAMP לדחוף את הרמקולים.
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים בארץ מוכרים את ה TrendsAudio TA-10.1 שקיבל ביקורות מצויינות.משהו כמו 1000-1100ש"ח (מדי פעם יש מבצעין).
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים רמקול לא נציל, יחסית. מה רשום ליד נתון העכבה (6 Ohms)? בכל אופן, זו כנראה עכבה נומינלית ולכן לא ניתן לדעת בקלות כמה נמוך הרמקול יורד (צריך את גרף התדר כתלות בעכבה לשם כך, או עכבה מינימלית כנתון מפורש). מה גודל החדר? כמה כסף אתה מוכן להשקיע במגבר?
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר מקסימום 500 ש"ח (אם זה בכלל אפשרי)והחדר הוא 5 מטר על 2.8 מטרתוכל להסביר יותר מה הכוונה כמה נמוך הרמקול יורד?
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים ההתנגדות לא קבועה. העכבה (השם שנתנו להתנגדות בזמן שהרמקול פועל) משתנה לאורך כל תחום התדרים. מה שרשום לך בד"כ על הרמקול זה ממוצע שעשו בחברה, ישנם גרפים לכל רמקול המראים שינוי בעכבה כתלות בתדרים.רמקול שלמשל יורד מתחת ל4 אום יהיה קשה להנעה ויצטרך מגבר טוב יותר. העכבה לא קשורה לעוצמה של הרמקולים.ב500 שח קשה לי להאמין שתמצא משהו (אולי יד שנייה)
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים זאת האפשרות היחידה שלך:http://www.hometheater.co.il/article01374.מגבר-דיגיטלי-Scythe-KAMA-BAY-AMPאבל הוא חלש מידי, לא יזיז את הרמקולים...איזה רמקולים אלו בדיוק? ב500 שח עדיף לדעתי כבר לקנות מערכת 2.1 למחשב הם סבבה לגמרי.
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים תלוי כמובן באלו רמקולים מדובר. אתה שומר את זה בסוד?בכל מקרה, אם לא מדובר בג'אנק מוחלט ויש לך חצי אלפייה ואתה כמובן מעוניין לבצע את הרכישה הטובה ביותר, אתה צריך רסיבר\מגבר סטריאו משומש. התחל מכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373535.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.