פורסם 2009 ביולי 2216 שנים אני סתם תוהה לעצמי...אנשים עדיין עושים את הדבר הזה, או שאני לא היחיד שהפעם האחרונה שהוא עשה Defrag לכונן שלו היתה אי שם בשנת 2002 ?
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים כן האא, גם לי אין סבלנות לזה ותמיד היה נדמה לי שהמחשב עובד פחות טוב אחרי זה, היום אני מפרמט פעם בחצי שנה, שנה אז
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים אני לעולם לא מתעסק עם זה. כל מה שאני עושה זה מכוון לכל מערכת הפעלה PERFECTDISK על דיפרג אוטומט בזמן SCREENSAVER (בעיקרון מספיק פעם בשבוע לכונן ממוצע או יותר לפי רמת יצירת הבלגן של הכונן) וההרדיסקים שלי תמיד במצב אופטימלי.
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים עם הגודל של הדיסקים הקשיחים כיום אני כבר ויתרתי על איחוי.ן Btw, כל התוכנות צד שלישי למיניהם סתם BS... זה שהן רצות ברקע וכל שנייה מאחות את הדיסק גורמות ליותר נזק מאשר תועלת.
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים אני לעולם לא מתעסק עם זה. כל מה שאני עושה זה מכוון לכל מערכת הפעלה PERFECTDISK על דיפרג אוטומט בזמן SCREENSAVER (בעיקרון מספיק פעם בשבוע לכונן ממוצע או יותר לפי רמת יצירת הבלגן של הכונן) וההרדיסקים שלי תמיד במצב אופטימלי. כנ"ל רק על STEALTHPATROL ורק כאשר הפרגמנטציה גבוהה.
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים עם הגודל של הדיסקים הקשיחים כיום אני כבר ויתרתי על איחוי. ן Btw, כל התוכנות צד שלישי למיניהם סתם BS... זה שהן רצות ברקע וכל שנייה מאחות את הדיסק גורמות ליותר נזק מאשר תועלת. אתה טועה, וחבל שכך. בתוכנות צד שלישי טובות יש אופציות מאוד פשוטות להגדיר דיפרג חכם שלא טוחן את ההרדיסק סתם או בתדירויות מוגזמות. אפשר להגדיר פעם בשבוע או שבועיים והוא יעשה את זה לא בזמן שאתה עובד אלה רק בזמן SCREENSAVER או כשהמחשב במצב IDLE וגם אם תפריע לו באמצע הוא יפסיק וימשיך מאוחר יותר מאותו שלב עד שיסיים פעם אחת עד הסוף ואז יחכה לשבוע הבא או לרמת פרגמנטציה מוגדרת בגובה מסוים שבו כבר יש חוסר יעילות שמצדיקה פעולה. אתה אפילו לא תשים לב שהתוכנה קיימת או עובדת והיא לא תפריע לך אפילו טיפה באמצע עבודה. תנסה PERFECTDISK עם הגדרות כאלו ותווכח בעצמך. מומלץ. עריכה: אם הגדרות מאוזנות הדיפרג יחסוך מההרדיסק עבודה מיותרת ויצדיק לגמרי את הפעלתו. שלא לדבר על ביצועים משופרים וזמני טעינה קצרים יותר.
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים גם אם אתה עורך וידאו מקצועי אין צורך לאחות שבועית.כמו שאמרתי, חפרו לכם במח... למשל איחוי של page file מיותר לחלוטין.
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים עושה את זה אחת לכמה חודשים, לכל הקשיחים, או אחרי התעסקות עם קבצים גדולים מאוד. חוסך בלאי של הכונן עד כמה שהבנתי. אני גם בעד לקחת איזה זמן כל כמה זמן, ולתת איחוי מסודר במקום תוך כדי שומר מסך. מכיר מישהו שעושה איחוי כל יומיים, ואז זה באמת עושה יותר נזק מאשר תועלת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.