פורסם 2009 ביולי 2116 שנים יש לי מפרט לגמריי לא רע: לוח ASUS P5W DH,מעבד Intel® Core2 Duo 6600 2.4GHZ זכרון: 3GB בשבועיים האחרונים הוא מגיב באיטיות, מבדיקות שעשיתי ראיתי ש זיכרון שלו נמצא בניצולת של בין 1.5-2.00 והCPU USAGE קצת משתולל, מבדיקות וירוסים וטיפלים אחרים לא מצאתי כלום, מה עוד אפשר לבדוק ?
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים מחבר ראית שיש מדריך קצר להפעלת dma בחלנות XP אבל איך אני יודע אם זאת הבעיה ?ולי יש בכלל ויסטא
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים זה לא משנה שהמדריך לXP הוא תקף גם לגבי לויסטהאותו תהליך , באשר לאיך לוודא אם זה הבעיה או לאהורד hdtunehttp://www.snapfiles.com/get/hdtune.htmlתריץ ולחץ על כפתור הstart כדי שהתוכנה תעשה מבדקביצועים לדיסק קשיח,לאחר שזה יסיים תביא תמונה
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים נראה גרוע מאוד ביחס לרייד0,היה צריך להיותהרבה יותר מהיר מזה ,אני מציע שתפתח על זהתראד בפורום אמצעי אחסון,בכל אופן זה עדיין מהיר יחסיתולא סביר שגורם לאיטיות המוזכרת^תבדוק שימוש בזכרון/מעבד של כל קובץ בנפרד במנהל המשימותמתי בדיוק אתה מרגיש איטיות? כאשר אתה משתמש בדפדפן?יכול להיות שיש לדפדפן הספציפי דליפת זכרון ולא עומד בעומס
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים הshahar07 תגיד , אתה מדיי פעם עושנ ריסט למחשב?מומלץ כל יום יומיים לכבות לכמה דקות .
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים מחבר הshahar07 בתור התחלה תצא מהאתר סקס שאתה נמצא בו.ותגיד , אתה מדיי פעם עושנ ריסט למחשב?מומלץ כל יום יומיים לכבות לכמה דקות .אני צריך תגובה חכמה יותר מזו של ה"ליצן" הזה
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים .PEGASUS., היית בבאן ואתה עדיין לא לומד?קיבלת אזהרה על ספאם ומדובר באזהרה הרביעית שלך כבר.הטיפול המשמעתי יגיע בהמשך.
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים הייתי מאוד רציני לפעמים זה עוזר וזה קורה גם אצלי מה שהוא מתארהייתי ממש רציני בקשר לתגובהומה שנאמר על אתר הסקס זה הלצה בלבד.לא כל מילה שנאמרת אוף טופיק זה ספאם.אבל גם להגיד כמה דברים אחרים חוץ מ....(או שלא?)וערכתי את התגובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.