עבור לתוכן

האם אתה מרכיב משקפיים?

סקר: האם אתה מרכיב משקפיים? 2,290 הצבעות

1. 1. סקר: האם אתה מרכיב משקפיים?

• כן, תמיד
    • כן, רק כשאני קורא
    • לא

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שנתיים? פפפ לראות תינוק בן שנתיים עם משקפים זה נדיר מאוד :2girls: ( :lol: לא היה לי משהו יותר טוב לשים)

• תגובות 62
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני עם משקפיים למרות שיש לי ראייה יחסית טובה (בסביבות ה1.5 שמאל וה0.5 ימין) הרופא אמר שיש סיכוי שהראייה תחזור למצב הטוב ההתחלתי לבדה... ומה איתי אני אופטימי ;D

ליתר ביטחון אני חוסך כל יום שקל, בגיל 18 הולך לעשות ניתוח... ההורים כבר עברו ת'ניתוח אז אנחנו משפחה מנוסה בעינייון 8)

פורסם

לצערי כן...

פורסם

הרכבתי משקפיים.

ב2003 עברתי ניתוח לייזר, ומאז החיים נחמדים יותר.

ממליץ למי שיכול.

פורסם

בס"ד באמס"ע בס"ד השני.

טפו טפו טפו, למזלי הרבה רואה מצוין גם מקרוב וגם מרחוק, בעזרת השם שגם לא אצטרך.

פורסם

לא למזלי ,אני לא יודע איך אנשים חיים עם זה ,אני מתקשה ללבוש משקפיי שמש בקיץ ,חח אז אני לא מדמיין את עצמי לובש מישקפיים כל השנה .

+לכל זה ,משקפיים זה לא אופנתי המיוחד (בעיקר משקפיי ראיה ),לא שזה חשוב לי יותר מידיי אבל זה גם נקודה אצל הרבה אנשים שצריכים .

בכל מיקרה למזלי אני רואה שש שש ;D

פורסם

ראייה לא טובה זה לא סוג של נכות?

אם כך למה למלא אנשים בעולם יש בעיות ראייה שהם צריכים להשתמש במשקפיים כדי לתפקד ביום יום

מה קורה בזמן האחרון שלמלא אנשים יש עיניים חלשות?

פורסם

לא למזלי ,אני לא יודע איך אנשים חיים עם זה ,אני מתקשה ללבוש משקפיי שמש בקיץ ,חח אז אני לא מדמיין את עצמי לובש מישקפיים כל השנה .

הרגל. כשאתה עם משקפיים 24 שעות ביממה (טוב נו, חוץ מכשאתה ישן) אז אתה רגיל לזה.

+לכל זה ,משקפיים זה לא אופנתי המיוחד (בעיקר משקפיי ראיה ),לא שזה חשוב לי יותר מידיי אבל זה גם נקודה אצל הרבה אנשים שצריכים .

שטויות. משקפיים כבר מזמן (בערך בתחילת-אמצע שנות התשעים) הפכו לפריט אופנה, ויש מספיק אנשים שנראים יותר טוב עם משקפיים מאשר בלי.

פורסם

בס"ד באמס"ע בס"ד השני.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol:

ולא.. אני בלי משקפיים.. ולמה להרבה אנשים בזמן האחרון יש משקפיים? כי הם יושבים הרבה יותר מול מסכי מחשב, ומסכי טלוויזיה הרבה שעות.

עד כמה שידוע לרוב האנשים זה משהו שלא בריא לעיניים.. ד"א, מישהו מכיר איזה מידע שמפריך או מאמת את זה? אולי זה סתם אמונה תפלה? :P

פורסם

בס"ד באמס"ע בס"ד השני.

חחחחח אהבתי :xyxthumbs:

עבדתי חודש כעוזר בחנות משקפיים ואני רוצה לחלוק איתכם פיסת מידע-

על כל זוג משקפיים עם עדשות עם מספרים גדולים מ0.5 נימכרים שני זוגות משקפיים עם זכוכיות פשוטות. באו הרבה מאוד בנות שהראייה שלהן מצויינת אבל הן רצו משקפיים כדי להראות אינטיליגנטיות/אופנתיות וכו'...

לפעמים פס ברזל ושתי זכוכיות משנות את התדמית עליך.

פורסם

מרכיב משקפיים רק בקולנוע ובנהיגה.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol:

ולא.. אני בלי משקפיים.. ולמה להרבה אנשים בזמן האחרון יש משקפיים? כי הם יושבים הרבה יותר מול מסכי מחשב, ומסכי טלוויזיה הרבה שעות.

עד כמה שידוע לרוב האנשים זה משהו שלא בריא לעיניים.. ד"א, מישהו מכיר איזה מידע שמפריך או מאמת את זה? אולי זה סתם אמונה תפלה? :P

זאת הקרינה ממסכי הCRT שהיתה גורמת לפגיעה בראייה אחרי הרבה שעות

אבל אני לא יודע בקשר לזה כי עד היום הראייה שלי בסדר גמור וגם אני השתמשתי הרבה פעם במסך CRT

פורסם

זאת הקרינה ממסכי הCRT שהיתה גורמת לפגיעה בראייה אחרי הרבה שעות

אבל אני לא יודע בקשר לזה כי עד היום הראייה שלי בסדר גמור וגם אני השתמשתי הרבה פעם במסך CRT

משיטות זריז בגוגל מצאתי באיזה מקום שמישהו אמר שמ1968 כבר אין קרינה מזיקה שנפלטת ממסכי טלוויזיה,

והבעיה היא בישיבה קרובה למסך שמאמצת את העיניים או משהו כזה.

לא יודע.. יש לי הרגשה שזה סתם עוד אחת מההמצאות שאיזה סבתא המציאה לפני 100 שנה וזה הושרש לחיינו :bash:

פורסם

בקיצור משהו מתחיל להידפק בגנים של בני האדם ואף אחד לא עושה עם זה כלום

תחשבו שמלא אנשים היו נולדים עם ידיים או רגליים שבקושי עובדות ואנשים היו מתייחסים לזה כנורמלי?

פורסם

כיום אני בן 30, לפי היסטוריה משפחתית יש לי לפחות עוד עשור ללא משקפיים ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים