עבור לתוכן

לימוד בניית אתר אינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לבנות אתר די פשוט, כדי להציג מידע וכדי שאוכל לכתוב מדי פעם כל מיני כתבות, לשים לינקים וכו...

איך כדאי לעשות את זה?

האם כדאי ללמוד html או לעשות את זה בעזרת תוכנות כלשהן?

פורסם

הכי פשוט, בלוג ב wordpress

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תלוי מה המטרות שלך...

אם המטרה שלך להכנס לנושא של בניית אתרים אז כדי שתלמד Html ואז css

אבל אם המטרה שלך אתר לא מושקע חד פעמי וכו' אני מסכים אם הראשון...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

צריך להחליט מה הכיוון באמת.

בגדול אני לא כזה צריך כרגע לדעת ממש לבנות אתרים,אבל זה יכול להיות שימושי לתחום שאני לומד(מערכות מידע).

אבל אני כן רוצה לעשות אתר אישי.

פורסם

אני לא כ"כ הבנתי למה את מתכוון, אבל שפות לבניית אתר אינטרנט זה דבר שימושי וזה יעזור לך אח''כ אם תרצה לעסוק בנושא תכנות (זה יתן לך את הבסיס).

בכל אופן יש הרבה אתרים:

http://he.wikibooks.org/wiki/HTML

http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=403

http://he.html.net/tutorials/html/

אם אתה מעוניין להמשיך בזה דבר איתי.

תהנה ;)

פורסם

איפה אתה לומד מערכות מידע ?

בכל מקום שבו לומדים את זה לומדים גם HTML, PHP ו MYSQL. (וגם CSS).

כרגע לא אומר לך כלום, אבל אם אתה רציני בלימודים האלה תשקול בחיוב ללמוד את הדברים האלו, לפי הסדר הבא:

HTML

CSS

PSP

MYSQL

בקשר ל"אתר" שאתה צריך, זה תמיד נחמד לנסות ליצור משהו שלך, במיוחד אם זה תוך כדי תהליך הלימוד - אז אם זה לא דחוף, אני הייתי ממליץ לך לבנות לבד,

אם זה דחוף, תפתח בלוג ואח"כ תתחיל ללמוד !

פורסם

איפה אתה לומד מערכות מידע ?

בכל מקום שבו לומדים את זה לומדים גם HTML, PHP ו MYSQL. (וגם CSS).

כרגע לא אומר לך כלום, אבל אם אתה רציני בלימודים האלה תשקול בחיוב ללמוד את הדברים האלו, לפי הסדר הבא:

HTML

CSS

PSP

MYSQL

בקשר ל"אתר" שאתה צריך, זה תמיד נחמד לנסות ליצור משהו שלך, במיוחד אם זה תוך כדי תהליך הלימוד - אז אם זה לא דחוף, אני הייתי ממליץ לך לבנות לבד,

אם זה דחוף, תפתח בלוג ואח"כ תתחיל ללמוד !

HTML מה הקשר?

מערכות מידע לא נבנות על HTML ידידי

פורסם

כן אבל זה הבסיס.

פורסם

כמו ש yosda-boy אמר, זה אכן הבסיס.

אני לא מתכוון לומר שהיום בונים מערכות מידע ב HTML,

אבל בהרבה מקומות שבהם לומדים מערכות מידע (כחלק מלימודי תואר ראשון) לומדים את הנושאים שציינתי.

פורסם

לפי ידעתי HTML ו CSS לא לומדים במערכות מידע על תשכח שHTML זה לא שפת תוכנה

HTML לומדים למדי בתאור בגרפיקה ממוחשבת שהכל נכלל בה כמו כן HTML XML Ps AF ועוד הרבה והרבה

[br]פורסם בתאריך: 18.08.2009 בשעה 23:47:53

HTML לומדים למדי בתאור בגרפיקה ממוחשבת שהכל נכלל בה כמו כן HTML XML Ps AF ועוד הרבה והרבה

לגבי פותח הדיון.

לימוד HTML יעזור לך לא משנה באיזה אופן זה יכול לשמש אותך לעתיד וגם עם לא רצית לבנות אתרים

תמיד טוב שיש ידע ..

מה שכן אני לא ממליץ על תוכנות למה? בגלל שתוכנות עושות תעבודה והכל אבל לא תילמד מזה כלום.

לא תדע מהם פקודות בסיס ליצירה ותמלילי תוכן HTML זה רק פס אחד כדאי לבנות אתר רוב האתרים בנוים על PHP CSS ועוד

כך שהאופק די רחוק במקרה שלך יש לך תידע של מערכות מידע שבקטע של אתרים זה שימושי ונפוץ יש לזה שוק רחב

אני ממליץ בחום אתה יכול להתחיל ממדריכים שיש באינטרנט ויש מלא שיעזרו לך לדעת בסיס ואחר כך תעבור למדריכים שהם יותר מתקדמים

הגב HTML היא אינה שפת תכנות...!!

מקווה שעזרתי לך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה. :xyxthumbs:

אני לומד בבן גוריון, אמורים להיות לי קורסים ומעבדה שבהם מלמדים משהו ממה שהזכרתם.

באופן כללי אכן מעניין ליצור משהו משלי, המטרה היא להתעסק עם זה בקיץ(או ממה שנשאר ממנו) כי במשך הסמסטר לא יהיה לי יותר מדי זמן.

בנתיים למדנו java, למדתי c לפני שעברתי למערכות מידע, סמסטר הבא יש לי c++ וc#. ונלמד מתישהו גם sql.

אכן מערכות מידע לא נבנות על html, זה רק יכול לשמש ככלי עזר איפשהו.

פורסם

תודה רבה על העזרה. :xyxthumbs:

אני לומד בבן גוריון, אמורים להיות לי קורסים ומעבדה שבהם מלמדים משהו ממה שהזכרתם.

באופן כללי אכן מעניין ליצור משהו משלי, המטרה היא להתעסק עם זה בקיץ(או ממה שנשאר ממנו) כי במשך הסמסטר לא יהיה לי יותר מדי זמן.

בנתיים למדנו java, למדתי c לפני שעברתי למערכות מידע, סמסטר הבא יש לי c++ וc#. ונלמד מתישהו גם sql.

אכן מערכות מידע לא נבנות על html, זה רק יכול לשמש ככלי עזר איפשהו.

עם אתה לומד לתאור יש מעבר לזה אתה גם תילמד ASP DOT.NET SQL עם אני לא תוהה גם DBUG

שיהי אמון בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

[br]פורסם בתאריך: 18.08.2009 בשעה 23:47:53

לגבי פותח הדיון.

לימוד HTML יעזור לך לא משנה באיזה אופן זה יכול לשמש אותך לעתיד וגם עם לא רצית לבנות אתרים

תמיד טוב שיש ידע ..

מה שכן אני לא ממליץ על תוכנות למה? בגלל שתוכנות עושות תעבודה והכל אבל לא תילמד מזה כלום.

לא תדע מהם פקודות בסיס ליצירה ותמלילי תוכן HTML זה רק פס אחד כדאי לבנות אתר רוב האתרים בנוים על PHP CSS ועוד

כך שהאופק די רחוק במקרה שלך יש לך תידע של מערכות מידע שבקטע של אתרים זה שימושי ונפוץ יש לזה שוק רחב

אני ממליץ בחום אתה יכול להתחיל ממדריכים שיש באינטרנט ויש מלא שיעזרו לך לדעת בסיס ואחר כך תעבור למדריכים שהם יותר מתקדמים

הגב HTML היא אינה שפת תכנות...!!

מקווה שעזרתי לך :xyxthumbs:

כל אתר - גם מערכת מידע בנויה ב HTML, מהסיבה הפשוטה שהדבר היחיד שדפדפן יודע להציג זה HTML ( נתעלם כרגע מתוספים כגון FLASH )..בגדול מה ששפות כגון PHP ו ASP.NET עושות זה לבנות דפי HTML בצורה דינמית בשרת ולשלוח אותם מוכנים ללקוח. אז אם אתה לא יודע HTML בצורה בסיסית לפחות ( שזה ממש לא סיפור ללמוד לבד ) יהיה לך קצת קשה לבנות מערכת שמישהו יכל להשתמש בה.

פורסם

ב-Html הוא כנראה באמת לא ישתמש באתר הראשון שלו.

אבל Html יביא לו את הרעיון של שפות ווביות, ואז הוא יבין אם זה באמת מה שהוא רוצה להשקיע בו זמן.

1. קודם תבדוק בכלל אם אתה רוצה ללמוד בניית אתרים.

2. אם כן תלמד קודם Html ו-css ומשם אתה יכול להמשיך לעוד הרבה שפות.

פורסם

1. קודם תבדוק בכלל אם אתה רוצה ללמוד בניית אתרים.

2. אם כן תלמד קודם Html ו-css ומשם אתה יכול להמשיך לעוד הרבה שפות.

אני מסכים איתך במאה אחוז...

כי HTML ו CSS...הם רק האופן החיצוני של האתר...

כלומר המראה החיצוני הטבלאות הסידור וכ'ו...

לעומת זאת PHP ו MYSQL...הם התוכן...

כל המעבר בין עמודים יצרית עמודים חדשים כיפול\חילוק של פריטים בעמוד וכ'ו...

אז תתחיל והדברים החיצונים ולאט לאט תתחיל להיכנס פנימה...

בהצלחה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים