עבור לתוכן

ATI 4870x2 + Nvidia PhysX Windows 7 x64bit זה אפשרי ?

Featured Replies

פורסם

יש לי את ה 4870x2 ו Geforce 8800GTX עם לוח P5Q Deluxe

כרגע הראדון מחובר ל PCIE 1 , אם אני יחבר את הגי'פורס זה יהיה ב PCIE 2

מה הצעדים שצריך בשביל להפעיל את זה ? חיפשתי מלא מדריכים אבל הבנתי שצריך דרייבר מסויים בשביל ה NVIDIA כראה גירסאות 181.

יש למישהו מושג איך לעשות את זה ללא הקשר לדרייברים או משהו אחר, כמה צעדים פשוטים?

פורסם

1) תחבר את שני הכרטיסים, תוודא שהמחשב נדלק ותגדיר בBIOS מי הוא הכרטיס הראשי שלך (קריטי!!!)

2) תתקין התקנה נקייה של Windows 7

3) תתקין קודם כל את הדריבר של הכרטיס מסך הראשי שאתה הולך להשתמש בו והגדרת אותו כך ב BIOS

4) תתקין את הדריבר של הכרטיס השני

*** עובד רק ב Windows 7 ודורש כרטיס מסדרה 9 (או 8 המחודש) ו\או HD3XXX ומעלה בלבד!! ***

פורסם

מעקב...

פורסם
  • מחבר

Geforce 8800GTX G80 לא יעבוד ?

כי הוא תומך PHYSX

פורסם

מעקב

פורסם

ma zot omeret makav ? yanu "spam"? or what

פורסם

ma zot omeret makav ? yanu "spam"? or what

זה אומר שאנחנו רוצים להיות במעקב על הדיון (יופיע ב"תגובות חדשות") כשתהיה תשובה חד משמעית

פורסם

כי הוא תומך PHYSX

אם הדריבר הכי חדש ל W7 תומך בו זה אמור לעבוד... שוב, ל NVIDIA יש היסטוריה של נטישת לקוחות "ישנים" בכל הנוגע לתמיכת תוכנה, אז אני לא יכול להגיד לך בוודאות.

פורסם

גם לATI יש הסטוריה של נטישת לקוחות, אפילו דיי חדשים.

העסק הזה בתיאוריה אמור לעבוד

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כי הוא תומך PHYSX

תומך פיזיקס. בדוק.

מה קורה עם הפרוייקט? יש התקדמות??

אני מסוקרן (יש לי 4870X2 וגם 8800GTX G80) והתבעסתי מהדמו של Darkest Of Days (נבנה במיוחד למנוע של NVIDIA עם פיזיקס)

פורסם

התקדמות מאיזו בחינה ?

הבנתי שאתה צריך להתקין את הדריבר של ה-4870x2, אחרי זה להתקין דריבר ישן יותר מ-186 ל-8800gtx ואז לעדכן את ה-physx לגרסא אחרונה.

פורסם

אני חושב שהוא רצה לדעת האם גם "תיקנו" את זה שאתה צריך דרייבר ישן מ186 כדי להפעיל פיזיקס עם ATI

פורסם

התקדמות מאיזו בחינה ?

הבנתי שאתה צריך להתקין את הדריבר של ה-4870x2, אחרי זה להתקין דריבר ישן יותר מ-186 ל-8800gtx ואז לעדכן את ה-physx לגרסא אחרונה.

לא אני פתחתי את הדיון.

רציתי לדעת אם פותח הדיון הצליח להפעיל ATI ו- NVIDIA PHYSX על אותו לוח אם, כי במקרה

גם לי יש את אותו כרטיס מסך ATI ואותו כרטיס מסך של נוידיה וגם WINDOWS7.

וגם לברר אם הוא יכול להתקין Darkest of Days ולהריץ את הפיזיקס בנצ'מארק ולדווח אם הוא רואה הבדל בביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים