פורסם 2009 ביולי 2116 שנים שלום לכולםמה חשוב לדעת לגבי זכרונות RAM והמהירות שלהם (האם מומלץ לקחת במהירות 2000) ולגבי דיסק קשיח הבנתי שהדיסקים של WESTERN מהסידרההשחורה מרעישים,האם זה באמת משמעותי ומההאלטרנטיבות שנחשבות לטובות (סמסונג למשל)ועוד דבר האם באמת מומלצ לקנות אותם במערך RAID?
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מה חשוב לדעת לגבי זכרונות RAM והמהירות שלהם (האם מומלץ לקחת במהירות 2000)כרגע לא הייתי נוגע בזיכרונות של ddr3 2000mhz המקסימום זה ddr3 1600mhzוזה מכמה סיבות:1. רובם של זיכרונות 2000MHZ במחיר השפוי מבוססים על Elpida Hyper - כנראה פגומים מדברים על אחוז החזרה בסביבות של ~75% מספר יצרניות עשו recall2. אין כרגע בשוק הביתי מעבד שמסוגל לנצל אותם או לעבוד איתם בצורה טובהולגבי דיסק קשיח הבנתי שהדיסקים של WESTERN מהסידרההשחורה מרעישים,זה יחסייחסית לכונני Green הם מרעישיםדיסקים של samsung ' seagate נותנים ביצועים טובים (מדובר על הבדל של אחוזים)השאלה היא: מה הדרישות שלך?ועוד דבר האם באמת מומלצ לקנות אותם במערך RAID?תלוי מה הצרכים שלך
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר חשוב לי באמת שיהיו שקטים ומהירים מאוד כמו כל המערכת ויהיו איכותיים המחשב האחרון היה לי אותו במשך 5 שנים ולא הייתה לי איתו תקלה אחת אז ככה שאני רוצה לשמור על אותה רמה האם באמת סמסונג עדיף על WESTERN כי קראתי ביקורות טובות על הF1 שלהם
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים תראה, בשוק הדיסקים הקשיחים יש מספר חברות samsung, western digital, seagate, hitachiמדובר על דיסק קשיח שהוא רכיב מכני שיכול להכשל בלי שום התראה אז אי אפשר להגיד שדיסקים קשיחים של חברה אחת יותר טובים מאחרת , מה שכן אפשר זה להצביעה על הדגמים הבעתיים (כמו seagate 7200.11 בעלות גרסאות firmware ספציפיות)לרוב השימושים אתה לא תרגיש בהבדלים בין סדרת green לבין black תלוי בצרכים שלך אם תרגשי בהבדל/תועלת או לא
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים ^^^תלוי בצרכים שלך, יש מספר מערכים RAID 0/1/5 מה אתה צריך? האם תרגיש הבדל במהירות? האם משתלם?זה תלוי בצרכים של ומה אתה עושה עם המחשב
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים zik125, שני דברים:1. ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום2. דיסקים קשיחים לא קשורים לכאן.מכיוון ושרוב הדיון הוא על דיסקים קשיחים, אני מעביר את הדיון לפורום אמצעי אחסון - שם תערוך את הכותרת לפי חוקי הפורום.בעניין הזיכרונות, אתה מוזמן לפתוח כאן דיון חדש וגם בו לשמור על כותרת עניינית ע"פ החוקים.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר המליצו לי על הWestren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB.?האם הוא נחשב לשקט איכותי ביצועי?
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים ביקורות לכונני 1TB של סמסונג/סיגייט/וסטרןhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=419014.msg3601190#msg3601190הוא דווקא הכי רועש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.