עבור לתוכן

וויכוח : 360 תומך FHD ?

Featured Replies

פורסם

ניסיתי לחפש אבל החבר יאמין רק אם מישהו פה יבוא ויסביר לא שהוא פשוט לא מעבד את התמונה ב FHD.

הוויכח התחיל מזה שאנחנו מתלבטים אם הוא יגדיר ב 360 שיוציא תמונה של 1080P, יש לו כבל HDMI והוא שאל

אותי אם הוא יראה יותר טוב ככה.

פורסם

אם יש לו טלויזיה FHD אז כמובן שכדאי להגדיר 1080p

משחקים שתומכים 1080p טבעי יוציאו FHD לטלויזיה

משחקים שתומכים רק 720p יעשו Upscale ל-FHD במידה ותגדיר 1080P (רזולוציה FHD אבל לא טבעית - פחות איכותי)

http://www.makeyougohmm.com/xbox360-1080p-games/

פורסם
  • מחבר

שיט, טעיתי..

פורסם

אם התערבתם, אתה תמיד יכול לשקר לו, אל תתן לו לינק לכאן >:D

פורסם
  • מחבר

הוא נכנס לפה בכל מקרה.. ואני כבר משקר לו הרבה אז כבר לא נעים..

הוא גם רוצה לשאול כמה שאלות :

GTA 4 תומך 720P ?

רשום שם גם שהמשחקים שלמטה תומכים במריחה ל1080, אז יש לי TV של FHD ואני משחק משחק שהוא לא משם, אני אראה גבולות שחורים ?!

אני יודע שזה לא ככה אז במצב כזה בעצם הTV עושה את המריחה ?

ויש משחקים שהם גם לא 720 נכון ?

פורסם

GTA4 תומך 720P ב-xbox360.

יש גם משחקים ברזולוציה נמוכה יותר מ-720P

לגבי המריחה, אומרים שכדאי להגדיר את ה-HDMI על OPTIMAL והמערכת תחליט לבד מתי לעבוד ב-1080P ומתי בפחות, לפי תמיכת המשחק.

בארים שחורים לא אמורים להיות ב-upscale מ-720P ל-1080P למשל, אבל מה שכן upscale לרזולוציות גבוהות יכול לעוות את התמונה \

להוריד מהאיכות. מצד שני אם ה-xbox360 לא יעשה upscale אז אולי הטלויזיה תעשה במקומו... צריך לבדוק, לא חפרתי בעניין הזה עדיין.

פורסם

הטלויזיה תמיד תעשה ריסאמפלינג לרזולוציה הטבעית שלה. תלוי במחיר הטלויזיה ואיכות המעבדים, אבל מעבדי התמונה שיש ב360 ופס3 סבירים יותר מאשר רוב הטלויזיות ולכן עדיף לתת להם לעשות את העבודה.

פורסם

ניסיתי לחפש אבל החבר יאמין רק אם מישהו פה יבוא ויסביר לא שהוא פשוט לא מעבד את התמונה ב FHD.

הוויכח התחיל מזה שאנחנו מתלבטים אם הוא יגדיר ב 360 שיוציא תמונה של 1080P, יש לו כבל HDMI והוא שאל

אותי אם הוא יראה יותר טוב ככה.

אני יסכם לך את זה ככה

ה360 כן יכול להוציא תמונה של 1080P גם במשחקים וגם בסרטים

רוב המשחקים שלו רצים ב720P ובמקרה של טלוויזיות אם רזולוציה גבוה יותר יש מתיחת תמונה

בכל מקרה רוב המשחקים לא ינצלו באמת 1080P ואם קונים מסך במיוחד ל360 עדיף לקנות HDR (בגלל המחיר לא בגלל האיכות )

פורסם

הרוב המוחלט של המשחקים שרצים ברזולוציה של 720p או למטה, מאז יציאת הקושחה שפתחה את התמיכה ב1080p(וGOW הראשון הוא היוצא מן הכלל, הייתה לו תמיכה ב1080P לפני התמיכה ברמת הקונסולה), עושים את כל הPPים אחרי הUpscale, מה שנותן תמונה טובה יותר על טלביזיה של FHD מאשר HDR.

ב360 ה-Screen Buffer כאשר עובדים ברזולוציה של 1080p הוא ב1080p לכן אין מריחה של התמונה ע"י הטלביזיה, אלא אם מדובר על טלביזיות בAR שה360 לא תומך בהם כמו Ultrawide.

בPS3 המצב דומה, לא יודע עד כמה העניין שכל הPost Processing נעשה אחרי הUpscale מכיוון שסוני ואף אחת מהמפתחות לא זיינה בשכל על זה.

וכמובן ש-2 הקונסולות יודעות להוציא תוכן ווידאו בFHD ברזלוציה הטבעית שלו, BR בPS3, וHD-DVD אם למישהו אשכרה יש כמה סרטים שלו, ותוכן בWMVHD ב360.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים