פורסם 2009 ביולי 2016 שנים יש לי מחשב בן קצת יותר משנתיים עם זיכרון 1G של חברת CEON, השבוע רציתי לפנק אותו והוספתי עוד זיכרון של 1G של אותה החברה ( שני הזיכרונות במהירות של 667M ), הלוח אם תומך עד 2G זיכרון , אבל המחשב משום מה מזהה רק 1G , יש לי שני סלוטים של זיכרון , ביצעתי את הבדיקות הבאות:זיכרון ישן בסלוט 1 - תקיןזיכרון חדש בסלוט 1 - תקיןזיכרון ישן בסלוט 2 - תקיןזיכרון חדש בסלוט 2 - תקיןמשום מה כאשר שני הזיכרונות מחוברים המחשב מזהה רק 1G ( לא משנה איך נחבר אותם , הצלבתי ביניהם ועדיין אותה תוצאה )אין לי ג'אמפרים על הלוח אם הקשורים לזיכרון, אז מה זה יכול להיות ???
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר לוח אם של MSIRC410M2-L X300 ATIמצאתי באתר של היצרן MSI את הרישום הבאMain Memory Supports single channel DDR2 533/667, using two 240-pin/1.8V DDR2 DIMMs. Supports a maximum memory size up to 2GB
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים בזכרון הישן האם יש שבבים שחורים בצד אחד או בשני הצדדים?ומה לגבי החדש? בהחלט יכול להיות קשר אם שניהם לא זהיםמהבחינה הזאתאומנם בחוברת של הלוח רשוםThis mainboard supports DDR II 667 memory interface. Each DIMM slot supports up toa maximum size of 2GB. Users can install either single- or double-sided modulesdepending on their needs.אבל זה לא בהכרח אומר ששילוב של שניהם יעבוד
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר בזיכרון הישן יש שבבים משני הצדדים ובחדש רק מצד אחדלגבי מה שרשמת בהמשך זה כבר נהיה ניסוח משפטי :-)))אני חושד שיש לי בעיה בלוח אם, כי יש לי עוד תופעות מוזרות במחשב...תודה בכל מקרה !
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים בדיוק בגלל זה זה לא עובדאתה לא יכול לשלב בין זכרונות חד צדדים לדו צדדים (מתייחס לשבבים)באשר לתופעות האחרות אני מציע שתפתח על זה תראד בנפרד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.