פורסם 2009 ביולי 2016 שנים אני לא יודע אם יש מקום יותר מתאים לבעיה אז אם יש סליחה מראש ותעבירו קניתי מארז לדיסק קשיח 3.5", חיברתי דיסק קשיח שהיה על המחשב הנייח שלי הנייד מזהה את הכניסה של ה USB והוא כאילו עובד בסדר אבל הוא לא מזוהה ב my computer כאילו שהוא לא מפורמט אבל זה ממש לא נכון ...החומר שיש לי שם מאוד מאוד חשוב ואני חושש לגורלו מה עושים כדי להתגבר על זה? אולי התקנתי משהו פיזית לא טוב?
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים זה קורה רק כאשר אתה מחבר אותו למחשב הנייד או גם לנייח?נסה חיבור יואסבי אחרהאם חיברתה גם את הכבל נתונים וגם של החשמל ? (בתוך המארזהחיצוני אני מתכוון)האם מדובר בקשיח מסוג SATA או IDE?נסה לחבר את הקשיח ישירות למחשב הנייח ,אם עובד כמו שצריך אז הבעייה היא במארז החיצוני ,אם עדיין אותו דבר אז מדוברבמצב של איבוד מידע,במקרה זה אם הקשיח מזוהה בביוסתשתמש בתוכנת שחזור מידע כגון file scavenger/getdatabackכמובן שתצטרך דיסק קשיח אחר אם מספיק מקום פנוי בשביל לשחזראליו את המידע,אם הקשיח לא מזוהה בכלל בביוס אז רק חברתשחזור מידע תוכל לעזור לך (וזה יעלה לך הרבה כסף)
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר תודההמחשב הנייח מת לכן יש רק 2 ניידים - בשניהם אותה תופעה. יכול להיות שהבעיה היא במארז שלא תומך בפורמט NTFS ...אבל מי עושה כאלה מארזים בימינו?הצלחתי להבין את זה בין השורות של החוברת המצ'וקמקת שהגיעה עם המארז
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מארז בכלל לא עובד עם מערכת קבצים אלא רק ב"שכבה הפיסית" של החיבור.תחבר את הדסק הקשיח למחשב נייח אחר ותראה מה מצבו בביוס קודם כל.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר מארז בכלל לא עובד עם מערכת קבצים אלא רק ב"שכבה הפיסית" של החיבור.תחבר את הדסק הקשיח למחשב נייח אחר ותראה מה מצבו בביוס קודם כל.אין שום בעיה בדיסק הקשיח
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים וזאת סתם השערה או שממש ניסיתה לחברו כפנימי למחשב נייח ? מה אם תשובות לשני השאלות האחרונות בתגובתי הקודמת?
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר הוא עובד זה לא בדיוק השערה המחשב הנייח לא מת לגמרי הוא עובד רק עושה בעיות בכל מקרה יש בו יותר מכונן אחד והכונן המדובר הוא כונן נתונים בלבדהוא זוהה ועבד שניה לפני שהוא פורק אין סיבה שקרה לו משהו מדובר בכונן IDE ניסיתי את כל חיבורי ה USB במחשב
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים תוציא את הקשיח מהמארז ותשנה את הג"ימפור ,אם הוא מוגדר על מסטר אז ג"מפר לסלייב או ההפך והחזר אותו אל תוך המארז ונסה שוב למקרה שאתה לא יודע מה זה ג"מפר,זה צופציק קטן מאחורה שנראה ככה: על המדבקה של הקשיח רשום בדיוק איזה תנוחה זה מסטר ואיזה סלייב תצטרך להשתמש במלקחיים כדי להוציאו אם שינוי הג"ימפור לא עזר, נסה ללא ג"מפר בכלל (הוצא אותו) אם עדיין לא הולך אז כמו שנאמר,חבר אותו כפנימי למחשב הנייח כדי לדעת ב100% אם הבעיה היא במארז החיצוני או בקשיח,ואם קשיח (והביוס מזהה אותו) אז תצטרך להשתמש בתוכנת שחזור מידע^
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר בחוברת כתוב שצריך לג'מפר כמסטר וזה מה שעשיתי הוא ג'ומפר במקור כסלייב וכלום לא זוהההוצאתי את הג'מפר וכלום לא זוההכמאסטר הוא זוהה [br]פורסם בתאריך: 21.07.2009 בשעה 10:50:34אולי בכל זאת הג'ימפור זאת הבעיה..על המדבקה של הדיסק (היטאצ'י) היו 2 סטים של תנוחותל 15 ראשים ול 16 ראשים לאחת התנוחות זקוקים ל- 3 ג'מפרים ולי יש רק 2 זה פתר לי את הדילמה מה לנסות - צריך לארגן עוד 1
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים עכשיו שמתי לב שפתחת דיון דומה ב"אמצעי אחסון", דאבל פוסטיג לא רק גורם לאי-סדר בפורומים אלא גם שפיזור אותה שאלה (או אחת דומה מאוד) על-פני ת'רדים שונים לא מאפשר לתשובה אחת להפרות את רעותה, פוגע בדיון ובכך פוגע בסיכויים שלך לפתור את בעייתך.לפיכך הדיון הזה ינעל וימשיך פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=420763.msg3616337#msg3616337יום טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.