פורסם 2009 ביולי 2016 שנים שלום לכולם!היום החלפתי מארז , בסה"כ הוצאתי את החומרה וחיברתי למארז אחר. ועכשיו אני מגלה שאין קול . לא מהרמקולים וגם לא מהאוזניות . מה לדעתכם הבעיה?אה והכרטיס קול הוא מובנה של הלוח אם.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים חיברתה תרמקולים/אוזניות ישירות לכרטיס קולאו ליציאות קול במארז? ..בדקתה את הווליום בבקרת שמע בוינדוס?
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים מחבר לא... זה מחובר ישירות ללוח אם.וההגדרות בסדר. מה גם שלא החלפתי חומרה או משהו אז כל ההגדרות אמורות להיות בסדר (היה קול לפני כן)עכשיו כשאני חושב על זה , עבדתי בחלק מהברגים שצריך להוציא מהלוח-אם עם מברג מגנטי (ממש חלש אבל.) .והבורג קרוב לקופסא הזאת של היציאות של הקול שנמצאת על הלוח. יכול להיות שזה בגלל זה?
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים אני מניח שיש סיכוי קטן אבל אני בספק,תבדוק אםהכ.קול מזוהה במנהל ההתקנים,אם לא אז בדוקאם הוא מופעל בביוס,אם כן מזוהה אז הסר את הדרייברשלו והתקן מחדש
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים 1. תוודא שהוא אכן מזוהה ומופיע במנהל ההתקנים2. מה עם FRONT AUDIO? חיברת ליציאות הקדמיות של המארז את הכרטיס הקול? במארז הקודם הוא היה מחובר?במידה ולא חיברת לקידמי-> חייב להיות בחיבור בלוח אם 2 ג'מפריםבמידה וכן מחובר, תבדוק שהחיבור נכון למארז
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר במנהל התקנים , בקרי קול , וידיאו ומשחק כן מזוהה.אוקיי כניראה שעלית על הבעיה - CyAn1de.במארז הקודם אכן חיברתי חיבור FRONT AUDIO . ובמארז הזה אין.ובאמת הוצאתי את הג'אמפר שהיה שם פעם. אז זאת הבעיה? כשאני אחזיר את החומרה למארז השני עם הFRONT AUDIO זה יסתדר לדעתך?אגב תודה רבה רבה כבר ממש התחלתי לדאוג שזה נהרס או משהו...
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים ברוב הלוחות זה 2 ג'מפרים כמו שבתמונה, ממליץ לך לוודא את מיקומם ע"פ החוברת בלוח אם לא תחבר אותם, לא יהיה לך קול בכניסה הירוקה בכ.קול
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר בסדר בנתיים אני לא צריך. אבל זה לא יגרום נזק אם אני לא שם את הג'מפרים לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.