עבור לתוכן

בעיה|המחשב שלי לא מריץ דברים שהוא אמור להריץ!

Featured Replies

פורסם

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23753#details

יש לי את המחשב הזה,והרבה משחקים(גיטרה הירו 3,אססין קריד,GTA סאן אנדרס!)פשוט לא רצים חלק,ומתחילים לעשות באמצע במשחק סלאו מושיין ותקיעות

ואפילו Finale(תוכנה לכתיבת תווים!) שהדרישות שלה הם כאלה:

Finale PrintMusic for Windows®

* Windows XP/Vista 32-bit

* 800X600 minimum monitor resolution

* CD-ROM drive

* Minimum 256MB RAM recommended

* 235 MB hard drive space required for software and user manual

נתקעת אצלי!,וגם אם זה עוזר בצד,קרוב לחלק האחורי הטמפרטורה ממש גבוהה,פשוט רותחת לא יודע איך זה משפיע

תודה לעוזרים!

פורסם

אתה חולם ,הכרטיס מסך שיש לך על הפנים למשחקים

זה מה שקורה שלא עושים מחקר/לא מבקשים מפרט בפורום מקצועי

יכולתה לקנות מחשב הרבה יותר טוב בסכום הזה

באשר לתוכנה,אני מציע שתפתח על זה תראד בפורום שלהם

http://forum.makemusic.com/

פורסם
  • מחבר

ואם אני אחליף את הכרטיס ב4350\4670

זה יעזור במשהוא?

פורסם

לדעתי לא שווה להתפשר על פחות מHD 4850

אבל לא בטוח שהספק כוח הג"נרי שלך יסחוב

וגם 2GB זכרון זה לא מספיק למשחקים כבדים

כדאי להוסיף עוד 2 שיהיה 4GB

באופן כללי אבל עדיף לך לנסות להחזיר את המחשב

לחנות ולפתוח פה בתראד בפורום מפרטים שיבנו לך אחד נורמלי

פורסם

לדעתי לא שווה להתפשר על פחות מHD 4850

אבל לא בטוח שהספק כוח הג"נרי שלך יסחוב

וגם 2GB זכרון זה לא מספיק למשחקים כבדים

כדאי להוסיף עוד 2 שיהיה 4GB

באופן כללי אבל עדיף לך לנסות להחזיר את המחשב

לחנות ולפתוח פה בתראד בפורום מפרטים שיבנו לך אחד נורמלי

ולדעתי לא צריך לדחוף לאנשים דברים שהם לא צריכים או לא ביקשו. האם 3650 נחשב לכרטיס חזק למשחקים? אכן, לא. האם הוא אמור להספיק להרצה חלקה של GTA SA? מעל ומעבר. הבחור כאן לא ביקש מחשב חדש, הוא ביקש עזרה עם מה שתוקע לו את הנוכחי. לגבי זה שמחשב על הפנים למחירו - נכון בהחלט, אם המחשב נקנה אתמול. מישהו אמר שזה מחשב חדש, ולא מפרט ישן שגולדטופ לא טרחו להוריד מהאתר?

בכל אופן, כדאי לשלול בעיית תוכנה לפני בעיות חומרה. האם הבעיה היתה קיימת תמיד עם המחשב הזה? אם לא, הייתי מציע לגבות את מה שצריך ולפרמט. אם הבעיה קיימת מההתחלה, אני מציע לך בתור התחלה לוודא את הדרייברים המותקנים על המחשב, בעיקר זה של כרטיס המסך. הצעד הבא יהיה להוריד תוכנה כגון EVEREST ולוודא שהחומרה שלך היא אכן מה ששילמת עליו (לך תדע...). הצעד הבא אם שום דבר מהנ"ל לא עוזר יהיה מימוש אחריות אם עדיין יש כזו.

פורסם

המחשב של פותח הדיון בהחלט צריך להריץ את המשחקים הנ"ל, אפילו אם הוא רק היה משתמש בכרטיס מסך המובנה הוא היה יכול להריץ את אותם משחקים כך שמדובר בתקלה כלשהי במחשב.

לי יש מחשב עם לוח אם שמבוסס על אותו צ'יפסט (780G) והוא אכן רותח ומגיע לטמפ' של בערך 90 מעלות (נבדק במספר מקרים שונים וע"י תוכנות שונות). ככל הנראה זוהי הבעיה וזאת בגלל שאצלי כל הרצה של משחק קצת כבד גורמת למחשב להיתקע או להיכבות לחלוטין בגלל החום הגבוה.

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק תקטע הזה של הטמרטורה קודם,אני מריץ עכשיו את GH 3 על רזולוצייה מקסימלית של 1680X1050

עריכה:בלוח אם הטמפרוטרה 42 מעלות נראת לי נורמאלית,אבל במעבד! חבל"Z ליבה אחד 70 ליבה שניה 72,ואיך אני רואה באוורסט את הטמרפטורה של הכרטיס מסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים