עבור לתוכן

השוואה|Core 2 Quad Q8200 Or Core 2 Quad Q6600

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חחח כה טעות שלי

פורסם

כל השאר כבר נטחן עד דק, לכאן או לכאן, ובפסקה השניה מסכים אתך כל עוד מדובר במשחקים! אולי מישהו ישלוף לפותח הת'ראד את הלינק ההוא

לביצועי מעבדים ?

:xyxthumbs:

שיהיה בחינם, עם כל מעבד אפשר לעשות אוברקלוק. :)

פורסם

הQ6600 עדיף. אמנם יש לא באס נמוך יותר אך פי 2 יותר זיכרון מטמון ופוטנציאל OC גבוה יותר בגלל מכפלה גבוהה (אם תעלה לו את הבאס מ266 ל333 תקבל 3GHZ בעוד שאם תעלה את הבאס לQ8200 מ333 ל400 תקבל 2.8GHZ (מכפלה של 7).

השאלה אגב נשאלה מספר פעמים בעבר, תריץ חיפוש להבא ;)

יש לציין שKSP הורידה את המחיר של הQ8200 ב150 ש"ח בעוד המחיר של הQ6600\6700 נשאר כך שQ8200 יותר משתלם כרגע.

פורסם

כן אבל זה מחיר דומה ל-720BE.

פורסם
  • מחבר

אז איזה מעבד אתם מציעים בין הq8200 ל 720BE כלומר מה יותר טוב מבין שניהם? ונגיד שזה בלי oc ... אז איזה מעבד טוב יותר??? :jump:

חחח תודה לעוזרים .

פורסם

אם מדובר במשחקים חד וחלק וכבעל Q6700 אני אומר לך - אין לך מה לחטט במרובעים

לך על E8400 או E6300 ולא תתחרט, ביצועים גרידה רוב הפעם לא תראה הבדל, בחלקם הייתרון לטובת הכפולים, אין אפס פה.

פורסם
  • מחבר

אבל אם זה אותו מחיר או הבדל של 100 ש"ח פלוס מינוס אז לא עדיף לקחת מרובע ליבות לעתיד?

פורסם

אין עתיד במחשבים, מעבד בוחרים לפי שימושים בהווה, על העתיד של המרובעים מדברים כבר שנתיים ושום דבר לא חדש.

450 שקלים זה מחירו של E6300... רחוק מלהיות 100 שקלים.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם אני יכול להרשות לעצמי מעבד מרובע ליבה אז לא עדיף לקחת אותו כי גם ככה עוד כמה זמן לא משנה שנה שנתיים אני אצטרך להחליף את שני הליבות???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים