עבור לתוכן

האם יש גבול למוסריות\טיפשות ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהחלטתי לתת לו, וכנראה גם זה מחוסר ברירה,

החבר'ה שלי אומר לתת, שאני לא יוצא לא בסדר אם אני לא מביא אחרי ש"סיכמנו".

ואם תיהיה עוד תקרית, אני לא יוכל להתמודד עם משהו בסגנון "אמרתי לך".

תודה לכולם.

פורסם

אם יש עוד תקרית, אתה לא נותן כלום. לא אשמתך שהוא בחור אלים. פעם שניה זאת כבר תהיה סחיטה.

פורסם

אני ממש לא הצלחתי להבין איך הגעת למצב שאתה רב עם מישהו מכות ואחרי זה הוא מבקש ממך כסף על החולצה שנקרע כביכול ..

הדבר היחיד שאני יכול להזכר בו שקשור בכסף ובמכות זה ששמעתי חבר מאיים על מישהו בטלפון באיום של "תשמע אני בא אליך לשכונה אני קונס אותך ב500 שקל או דקירה בתחת " לאחר מכן הגיע איזכור לגבי מקום עבודתה של אימו של הבחור המאוים .. תאמת שזה היה ממש מצחיק באותו רגע כי הבחור שאיים בטלפון היה נחוש בדעתו לכסח את הבחור המאוים .. (הקטטה הטלפונים החלה לאחר שהגיע לאוזנו של הבחור הרגוז שמועה כזו או אחרת שהבחור המאוים פגע בשמו ה"טוב" של המאיים הנודע לכל..) :lol:

בקיצור, אם לא תתן תכסף תקבל מכות / דקירה

אם תתן את הכסף, סביר מאד להניח שתקבל כאפה או 2 ותהיה ידוע לכל בתור "הבחור ששילם" מה שיצור מצב שגם תצא אפס וגם יקנסו אותך בפעמים הבאות ..

אני הייתי מתארגן עם חברים וסוגר עניין .. בין אם זה מכות ובין אם זה לסגור ..

בהצלחה

פורסם

בחיית, הבן אדם היה שיכור... אפילו טיפה של אלכוהול יכולה לגרום למחשבה הישרה להתעקם עד רמות שקשה לתאר.

אם אתה בוחר להביא לו ת'50 ש"ח האלה אז הייתה צריך להביא אותם עוד אז אחרי הקטטה... עכשיו זה מאוחר, זה יעמיד אותך בעמדה חלשה יותר ממנו (לפחות לדעת הסובבים ולדעתו)

פורסם
  • מחבר

לא היה עליי.

פורסם

אני בכלל לא הבנתי מה זה ה"סידור" ש"נקבע" ביניכם. מה זה כמו שקבענו מכות בתיכון "בוא נרד ב16 למגרש" :s05: זה קיים עדיין? :lol:

בכל מקרה, תבקש לראות את החולצה המדוברת ואז תחליט. ככה תיראה כאילו אתה רוצה לראות במה מדובר ואתה השופט שתחליט כמה והאם מגיע.

אתה יכול לכתוב על ה-50 ש"ח "סוף מעשה במחשבה תחילה".

פורסם

בני כמה אתם?

פורסם

תבקש את החולצה ההרוסה.

אל תתן לו כסף מזומן.

תקנה לו חולצה בשווי 50 ש"ח.

אם העינין באמת בחולצה, ולא בכסף.

אז אין שום סיבה שהוא יסרב.

פורסם

The difference between Stupidity and Genius is that Genius has its limits

פורסם

אני בכלל לא הבנתי מה זה ה"סידור" ש"נקבע" ביניכם. מה זה כמו שקבענו מכות בתיכון "בוא נרד ב16 למגרש" :s05: זה קיים עדיין? :lol:

אתה אשכרה קבעתם מכות מראש?! :lol:

לנושא- תן לו 50 ש"ח וחיבוק :P

תכלס, אם תתן לו את הכסף ותנסה להתיידד איתו זה יכול לפתור את הבעיה. אתה גם יכול לא לקחת את זה רחוק אלא רק להפגין ידידותיות ולהיות נחמד.

פורסם

The difference between Stupidity and Genius is that Genius has its limits

עדיף את של איינשטיין:

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and Im not sure about the former.

פורסם

מה, מעכשיו כל פעם שיש קטטה כל המעורבים יתחילו להחליף פרטים כמו בתאונה? :screwy:

פורסם

מה? רבתם מכות ואתה מחזיר לו כסף על חולצה שנקרעה? במכות המטרה זה לפגוע אחד בשני לא לשמור על בגדים שלמים.

רק לי זה נשמע לא הגיוני?

פורסם
  • מחבר

אני בדיוק בדעה שלך יאר.

אבל כמו שכבר אמרתי, אין לי ברירה.

פורסם

אין טעם למשוך את ההדיון הזה לעוד הערות מתחכמות. :locked:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים