עבור לתוכן

שאלה/2כרטיסי רשת

Featured Replies

פורסם

שלום לכלולם

ברצוני לדעת איך אוכל להפעיל 2 כרטיסי רשת בו זמנית על אותה מערכת הפעלה

יש לי לוח אם מדגם asus striker II extreme

יש בו onboard של 2 כרטיסי רשת (לפי ידעתי ASUS השיקה את זה לגיימרים על מנת להפחית את הping)

למשחקי רשת.

כאשר אני מחבר 2 כבלים לחיבור לראוטר אחד מבטל את השני כלומר רק אחד פעיל..

רציתי לדעת מה לעשות על מנת לקבל פול power במשחקי רשת ובכללי

הינה תמונה של הלוח שבו יש את הכניסות של הLAN

http://img219.imageshack.us/i/010fkn.jpg/

תודדה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

ז'ניה איזו תגובה של "אוי אין לי כח לזה עוד פעם" :lol:

בקיצור קובי, אתה לא תקבל יותר מהירות ע"י חיבור שני כבלי רשת מהמודם לשני כרטיסי הרשת של המחשב כי המ שיקרה, כל אחד מהם יקבל IP שונה אבל אתה יוצא לאינטרנט רק דרך אחד מהם בהנחה שיש חייגן ואם אין אז אם איני טועה תהיה התנגשו ותצטרך לבטל אחד מהם בשביל להתחבר (אומר מראש, לא ניסיתי הזייה כזאת עדיין).

מה שכן ייתן לך BOOST במשחקי רשת עלש רתים באינטרנט בחו"ל זה חבילת GAMER שנותנת ניתוב מועדף לכל מי שמתחבר דרכה תמורת תשלום נוסף.

מידע תקבל אצל ספקית האינטרנט שלך.

פורסם
  • מחבר

לגבי הבחור (לא קשור בכלל) הבנתי שאין לך כוח לענות לא מחייב אף אחד לענות..

ולגבי הלא קשור ... אני ממליץ לך לקרוא על זה וכמו שאני קראתי והבנתי שזה אכן דרך לשיפור הגיימינג במשחקים

במידה ולא .. זה לא שאני כתבתי או הינדסתי בלוח אם כך שתלונות לא אלי...

לגביך אלכס קודם כל תודה על התגובה..

השאלה שלי עם כך זה לא יעזור וזה לא נכון כלפי החיבור והאופציה שASUS השיקה

אז למה יש אותו באופן כללי .. אין לי שמץ בנושא עכשיו כי איני מודע למה זה מיועד ובמה זה עוזר

השמח לפרטים יותר עמוקים לידע כללי

תודה לך :xyxthumbs:

פורסם

למה יש שני כרטיסי רשת על לוח אם ? (נרשם בשביל חיפושי גוגל)

1) כדי שאם אין לך ראוטר, תוכל לחבר לכרטיס הרשת השני עוד מחשב ולעשות לו ICS - Internet Connection Sharing עם כבל מוצלב.

2) נגיד והיית מביא מחשב שכזה לחברה ? הית יכול לחבר אליו שתי רשתות שונות כאשר אחת מחובר ל INTRANET (רשת בחרה פנימית מאובטחת ללא יציאה לאינטרנט) ואת הכרטיס השני היית מחבר לרשת שפתוחה לאינטרנט ופחות מאובטחת.

מדריך: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245670,00.html

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי את הנושא ..

אבל יש לי עוד שאלה

צפה בסירטון הבא

שבחלק שהוא מסביר על הכניסות LAN הוא אומר במפוש לגיימינג וNO LAGS

בספר של הלוח קוראים לאופציה הזאת AL NET 2 שאין לי מושג מה הוא

השמח לתגובה נוספת

סורי שאני נחרץ בנושא אני רוצה להבין קצת יותר על זה

פורסם

EL I/O

Connect in the dark

Today´s users demand more than good performance-they demand more heart touching services like user-friendly features. The motherboard comes with the EL I/O, an impressive design that increases convenience in connecting devices on the back I/O. The cool EL lights up your I/O panel under your desk, in the dark, or in a LAN Party. No more jamming devices into the wrong connectors! when you´re in the dark!

זה בסה"כ אומר שהחיבורים מאחורה מוארים כדי שיהיה נוח לחבר אליהם כבל רשת במסיבת רשת חשוכה.

וואו, מאז לאסי לא התרגשתי ככה.

פורסם
  • מחבר

EL I/O

Connect in the dark

Today´s users demand more than good performance-they demand more heart touching services like user-friendly features. The motherboard comes with the EL I/O, an impressive design that increases convenience in connecting devices on the back I/O. The cool EL lights up your I/O panel under your desk, in the dark, or in a LAN Party. No more jamming devices into the wrong connectors! when you´re in the dark!

זה בסה"כ אומר שהחיבורים מאחורה מוארים כדי שיהיה נוח לחבר אליהם כבל רשת במסיבת רשת חשוכה.

וואו, מאז לאסי לא התרגשתי ככה.

אוקי עכשיו ששמעתי בפעם השניה תסרטון הבנתי לעומק יותר

הוא הסביר שם העם מחברים 2 כבלים ללראוטר ובמידה ואחד מהחיבורים נופל מנתנתק השני יעבוד

הוא הוא אמר שזה טוב למשחקים וללאגים ..

ניראה שלא הגעת לקטע בו הוא מסביר על זה ...

בכל אופן תודה על התשובות.. שלא במידה רבה נתן לי תמידע שאכן רציתי לקבל למרות זאת ננת לי להבין קצת מעבר

שזה ח"ח לך תודה רבה

פורסם

גם אם יש בבקר הזה אפשרות של fail over או teaming אין פה שום קשר ל latency ובטח לא בחיבור WAN שאין לך שליטה עליו.

פורסם
  • מחבר

גם אם יש בבקר הזה אפשרות של fail over או teaming אין פה שום קשר ל latency ובטח לא בחיבור WAN שאין לך שליטה עליו.

מסכים איתך אבל לא הקשרתי את זה לשליטה ובקרה..שים לב לדברי

שאלתי שאלה שאין לי ידע בה ואכן הספיק תשובתו של אלכס

לא חיפשתי שליטה בבקרת Teaming & fail בסך הכל שאלתי עם ניתן לשלב בין 2 כרטיסי רשת למקור אחד

על מנת לגרום לפנגים נמוכים (וכן כמו שאלכס אמר ידוע לי שספקית האינטרנט נותנת מענה לזה)=תשלום

רציתי לעקוף את זה וכניראה שאין דרך ...אני לא לחוץ לזה!

והגב..

אדוני, אם קמת על הצד המבאס שלך על הבוקר, זה לא ענייני זה לא עניינו וזה לא עניינינו.

אתה בן 25 תתנהג כמו מבוגר ולא כמו ילד מעצבן שאין לו מצב רוח לאף אחד. אישית זה פוגע ומעליב

יחס של זלזול.. קח את זה לתושמת ליבך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים