פורסם 2009 ביולי 1916 שנים שלום , יש לי 2 מחשבים בבית אחד שמחובר למודם ולראוטר ומותקנת עליו מערכת הפעלה XP והשני שהתקנתי עליו VISTA ויש בו כרטיס רשת שאמור להתחבר כיביכול לראוטר , מה שלא קורה בפועל. הנה 2 תמונות להמחשה זה כשאני מנסה ללחוץ על ה-X הזה לפני האינטרנט
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים מחבר מה הפלט של ipconfig /all?ניסיתי לרשום Ipconfig /allאבל נפתח לי חלון בערך לשנייה ונסגר אוטומטית , זה תקין?יש אולי פקודה דומה לזה?
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מה הפלט שלnslookupipconfig /displaydns?יכול להיות שיש לך בעיית Resolving דווקא.פינג ל 4.2.2.1 נותן תשובה?
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים הייתי ממליץ לבצע פקודת איפוס לכרטיס רשת שלך אזהרה : הפעולה לא כ"כ מומלצת כדי לבצע אותה סתם ככההעניין הוא שאם למחשב יש הרבה באגים - 90% הפקודה תסדר את הבעיה 10% המערכת שלך יכולה ליפול ואז תהיה חייב פירמוטהפקודות : Netsh winsock reset ואם זה לא עוזר - עוד פקודהNetsh reset catalog מקווה שעזרתי
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים i am guessing u allrdy did this but if not giv it a trynetwork and sharineing center\manage network conn..\properties on ur connectiongo in to internet protocol and set up ur default gateway to router ip
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.