פורסם 2009 ביולי 1816 שנים אני חושד שהצורב DVD [סמסונג super write master] הרס לי דיסק [של GTA 4 מקורי ] לא צרבתי ולא עשיתי כלום חוץ מלהריץ כרגיל ולשמור עליו כמו הבייבי שלי עכשיו הדיסק במצב שיש עליו כמה שריטות מוזרות בקצוות וליד החור וכמובן כשאני מכניס אותו המחשב לא מזהה שיש בכלל דיסק ואי אפשר לשחק מדובר בכונן חדש יחסית [סביבות חצי שנה- שנה] והדיסק הפעלתי אותו לא יותר מדי פעמים. עכשיו איך אני יודע אם זה באמת הכונן הרס אותו, ואם כן איך אני יכול למנוע ממנו להרוס עוד דברים??
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים זה אפשרי אבל זה פחות סביר מאופציות כמו שהדיסק נפל לך או שהבן דוד הקטן גרם לכך. :-Xלכונן הדיסקים אתה לא יכול להגיד "נו נו נו".. אם תהיה בטוח שהוא גרם לכך אז תנצל אחריות.
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר האמת אין לי שום בן דוד קטן או מישהו שיכול להרוס תדיסק רק אני נגעתי בווכמו שאמרתי הוא לא נפל או משואבל איך אני יכול להיות בטוח שזה באמת הכונן?
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים אם תכניס עוד דיסק והוא יצא תקין - זה עדיין לא פוסל לגמרי את האפשרות שהכונן עשה זאת.הממממ.... מה הצורה של השריטות? עגולות לפי צורת הדיסק או שהן רנדומליות?תמונה תתקבל בברכה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.