עבור לתוכן

בעיה בDNSים במודם ראוטר Aztech -600E, ניסיתי הכל נשבע

Featured Replies

פורסם

יש לי רשת פשוטה

ADSL 4 מגה באנדל 013 נטויזן

AZTECH600E שמוגדר כראוטר עם חייגן PPOE משתף עם סוויטש EDIMAX 8 פורטים

מחשב ראשי VISTA פרימיום

[צירפתי תמונה של ה IPCONFIG ALL שלו]

מחשב שני XP פרו מתחבר כבל ישירות לסוויטש,

[

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : winxpsp3

Primary Dns Suffix . . . . . . . :

Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown

IP Routing Enabled. . . . . . . . : No

WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :

Description . . . . . . . . . . . : Intel® PRO/100 VE Network Connecti

on

Physical Address. . . . . . . . . :

Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : No

IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.0.0.2

Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.0.0.0

Default Gateway . . . . . . . . . : 10.0.0.138

DNS Servers . . . . . . . . . . . : 10.0.0.138

]

עכשיו לעיתים קרובות מידי אני נתקל בבעית DNS בגלישה .. אתרים לא עולים וכאלה... ויש אינטרנט ויש פינג אליהם

ומה שאני עושה זה נכנס לממשק של ה AZTECH ומשנה בהגדרות ה DNS ל אוטומטי ואז מחזיר ל הגדרת יוזר ואז אוטומטי... מה ההגדרה הטובה ביותר ? או בכלל להגדיר את ה DNS של נטויזן-ברק בכרטיס רשת עצמו?

איזה מגניב

שאתה רושם DNSים בעברית זה

גמדים

חחח

ידעתם את זה?

גיליתי עכשיו

שאני מגדיר את הגמדים הבאים של ברק:

ראשי 194.90.1.5

מ 212.143.212.143

[attachment deleted by admin]

פורסם

תנסה להגדיר ידני ב600E, ואם זה לא פותר את זה אז תגדיר ידני בכרטיסי הרשת..

פורסם
  • מחבר

תנסה להגדיר ידני ב600E, ואם זה לא פותר את זה אז תגדיר ידני בכרטיסי הרשת..

מה קודם

בראוטר? אז איזו ידני?

*ידני בלבד

או *ידני ואז גילוי אוטומטי

לטעמי ניסיתי גם וגם התוצאות לא מרשימות .... :nixweiss:

פורסם

אז כנראה הראוטר לא מעביר את הDNSים כמו שצריך לכרטיסי הרשת.. ניסית לחבר מחשב אחד בלי הסוויץ' ולראות אם זה קורה?

פורסם
  • מחבר

אז כנראה הראוטר לא מעביר את הDNSים כמו שצריך לכרטיסי הרשת.. ניסית לחבר מחשב אחד בלי הסוויץ' ולראות אם זה קורה?

תאמת לא

כי התקלות ארעיות ביותר...

וזה דורש לפחות 3 דק' לקנפג תעניין פיזית ולחכות שההגדרות יכנסו לתוקף מבחינה הגדרתית.. :kopfpatsch:

אני מדבר שטויות?

פורסם

לא הבנתי.. מה לוקח 3 דקות? ומה זה קשור לחיבור ישיר לסוויץ'?

כל כמה זמן בערך אתה נתקל בתקלות האלה?

בעקרון התקלה שלך יכולה לנבוע משני מקומות, או שהראוטר לא מקבל את הDNSים מהספקית בחיוג, או שהוא מקבל אבל לא מצליח להעביר אותם למחשבים.

אם הגדרת על ידני בראוטר, וזה עדיין לא עובד טוב, אז הבעיה היא המקרה השני.. הראוטר לא מעביר את הDNSים למחשבים.

בין המחשבים לראוטר יושב הסוויץ'.. אולי הוא איכשהו גורם לבעיה הזאת, ולכן תנסה להוציא אותו מהמשוואה, ולחבר את אחד המחשבים ישירות

לראוטר. אם זה עדיין קורה, אז זה לא הסוויץ', אם זה עובד תקין כנראה הסוויץ' הוא הבעייתי.

בכל מקרה, אם אתה מגדיר את הDNSים ידנית בכ.רשת וזה עדיין קורה, אז כנראה הבעיה בכ.רשת. אבל זה לא סביר כי זה קורה בשני מחשבים.

פורסם
  • מחבר

בעקרון התקלה שלך יכולה לנבוע משני מקומות, או שהראוטר לא מקבל את הDNSים מהספקית בחיוג, או שהוא מקבל אבל לא מצליח להעביר אותם למחשבים.

אם הגדרת על ידני בראוטר, וזה עדיין לא עובד טוב, אז הבעיה היא המקרה השני.. הראוטר לא מעביר את הDNSים למחשבים.

בין המחשבים לראוטר יושב הסוויץ'.. אולי הוא איכשהו גורם לבעיה הזאת, ולכן תנסה להוציא אותו מהמשוואה, ולחבר את אחד המחשבים ישירות

לראוטר. אם זה עדיין קורה, אז זה לא הסוויץ', אם זה עובד תקין כנראה הסוויץ' הוא הבעייתי.

בכל מקרה, אם אתה מגדיר את הDNSים ידנית בכ.רשת וזה עדיין קורה, אז כנראה הבעיה בכ.רשת. אבל זה לא סביר כי זה קורה בשני מחשבים.

הבנתי אני חושב ... :hat:

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שברגע שיש תקלה ... זה סיפור לחבר את המחשב ישירות לראוטר.. ואז כמו שאמרתי 3-+ דקות עד שזה מתערבב בבלנדר וזה....

בכל מקרה ניסיתי עכשיו להגדיר ככה תגמדים (תנסה לרשום DNS בלי להפוך לעברית)

תציץ בתמונה

פורסם

למה הIP והSM מוגדרים ידנית? והSM של כל הראוטרים של בזק זה Class A, משמע 255.0.0.0..

אולי זו הבעיה?

פורסם

היתה לי בעיה קשה עם DNS עד שהוספתי את הכתובות שרשמת לחיבור ב-Windows במקום הראוטר.

פורסם
  • מחבר

למה הIP והSM מוגדרים ידנית? והSM של כל הראוטרים של בזק זה Class A, משמע 255.0.0.0..

אולי זו הבעיה?

כי אני רוצה לקבוע שאני יקבל IP פנימי (ברשת בלבד) קבוע, כך שאני אוכל לפתוח פורטים בקלות לתוכנות P2P למיניהם

ולגבי הקלאסים אתה צודק.. אני יסדר את זה.. אני שיניתי את זה לא מזמן כדי לנסות ושכחתי את זה ככה :xyxthumbs::hi:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

TRANSFER אני חייב שתעזור לי! קיבלתי מבזק את אותו ממיר ואני לא מצליח להגדיר אותו כראוטר! לא מצאתי מדריך לאיך שזה נראה במודם שלי!

פורסם
  • מחבר

TRANSFER אני חייב שתעזור לי! קיבלתי מבזק את אותו ממיר ואני לא מצליח להגדיר אותו כראוטר! לא מצאתי מדריך לאיך שזה נראה במודם שלי!

aztech 600e?

יש לי מדריך

יש גם בגוגל איך אתה לא מוצא?

תחפש בגוגל

aztech 600 לנתב

יש שם גבר...

פורסם

אחי ראיתי המון מדריכים באינטרנט בעברית ואנגלית ושום אחד לא לגירסא שלי. ניסיתי לבד והיתה לי השגיעה הבאה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים