פורסם 2009 ביולי 1816 שנים יש לי רשת פשוטהADSL 4 מגה באנדל 013 נטויזןAZTECH600E שמוגדר כראוטר עם חייגן PPOE משתף עם סוויטש EDIMAX 8 פורטיםמחשב ראשי VISTA פרימיום[צירפתי תמונה של ה IPCONFIG ALL שלו]מחשב שני XP פרו מתחבר כבל ישירות לסוויטש,[Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : winxpsp3 Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : NoEthernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Intel® PRO/100 VE Network Connection Physical Address. . . . . . . . . : Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : No IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.0.0.2 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.0.0.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 10.0.0.138 DNS Servers . . . . . . . . . . . : 10.0.0.138]עכשיו לעיתים קרובות מידי אני נתקל בבעית DNS בגלישה .. אתרים לא עולים וכאלה... ויש אינטרנט ויש פינג אליהםומה שאני עושה זה נכנס לממשק של ה AZTECH ומשנה בהגדרות ה DNS ל אוטומטי ואז מחזיר ל הגדרת יוזר ואז אוטומטי... מה ההגדרה הטובה ביותר ? או בכלל להגדיר את ה DNS של נטויזן-ברק בכרטיס רשת עצמו?איזה מגניבשאתה רושם DNSים בעברית זהגמדיםחחחידעתם את זה?גיליתי עכשיושאני מגדיר את הגמדים הבאים של ברק:ראשי 194.90.1.5מ 212.143.212.143[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מחבר תנסה להגדיר ידני ב600E, ואם זה לא פותר את זה אז תגדיר ידני בכרטיסי הרשת.. מה קודם בראוטר? אז איזו ידני? *ידני בלבד או *ידני ואז גילוי אוטומטי לטעמי ניסיתי גם וגם התוצאות לא מרשימות ....
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים אז כנראה הראוטר לא מעביר את הDNSים כמו שצריך לכרטיסי הרשת.. ניסית לחבר מחשב אחד בלי הסוויץ' ולראות אם זה קורה?
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מחבר אז כנראה הראוטר לא מעביר את הDNSים כמו שצריך לכרטיסי הרשת.. ניסית לחבר מחשב אחד בלי הסוויץ' ולראות אם זה קורה? תאמת לא כי התקלות ארעיות ביותר... וזה דורש לפחות 3 דק' לקנפג תעניין פיזית ולחכות שההגדרות יכנסו לתוקף מבחינה הגדרתית.. אני מדבר שטויות?
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים לא הבנתי.. מה לוקח 3 דקות? ומה זה קשור לחיבור ישיר לסוויץ'?כל כמה זמן בערך אתה נתקל בתקלות האלה?בעקרון התקלה שלך יכולה לנבוע משני מקומות, או שהראוטר לא מקבל את הDNSים מהספקית בחיוג, או שהוא מקבל אבל לא מצליח להעביר אותם למחשבים.אם הגדרת על ידני בראוטר, וזה עדיין לא עובד טוב, אז הבעיה היא המקרה השני.. הראוטר לא מעביר את הDNSים למחשבים.בין המחשבים לראוטר יושב הסוויץ'.. אולי הוא איכשהו גורם לבעיה הזאת, ולכן תנסה להוציא אותו מהמשוואה, ולחבר את אחד המחשבים ישירותלראוטר. אם זה עדיין קורה, אז זה לא הסוויץ', אם זה עובד תקין כנראה הסוויץ' הוא הבעייתי.בכל מקרה, אם אתה מגדיר את הDNSים ידנית בכ.רשת וזה עדיין קורה, אז כנראה הבעיה בכ.רשת. אבל זה לא סביר כי זה קורה בשני מחשבים.
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מחבר לא הבנתי.. מה לוקח 3 דקות? ומה זה קשור לחיבור ישיר לסוויץ'? כל כמה זמן בערך אתה נתקל בתקלות האלה? בעקרון התקלה שלך יכולה לנבוע משני מקומות, או שהראוטר לא מקבל את הDNSים מהספקית בחיוג, או שהוא מקבל אבל לא מצליח להעביר אותם למחשבים. אם הגדרת על ידני בראוטר, וזה עדיין לא עובד טוב, אז הבעיה היא המקרה השני.. הראוטר לא מעביר את הDNSים למחשבים. בין המחשבים לראוטר יושב הסוויץ'.. אולי הוא איכשהו גורם לבעיה הזאת, ולכן תנסה להוציא אותו מהמשוואה, ולחבר את אחד המחשבים ישירות לראוטר. אם זה עדיין קורה, אז זה לא הסוויץ', אם זה עובד תקין כנראה הסוויץ' הוא הבעייתי. בכל מקרה, אם אתה מגדיר את הDNSים ידנית בכ.רשת וזה עדיין קורה, אז כנראה הבעיה בכ.רשת. אבל זה לא סביר כי זה קורה בשני מחשבים. הבנתי אני חושב ...
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מחבר לא הבנתי.. מה לוקח 3 דקות? ומה זה קשור לחיבור ישיר לסוויץ'?כל כמה זמן בערך אתה נתקל בתקלות האלה?בעקרון התקלה שלך יכולה לנבוע משני מקומות, או שהראוטר לא מקבל את הDNSים מהספקית בחיוג, או שהוא מקבל אבל לא מצליח להעביר אותם למחשבים.אם הגדרת על ידני בראוטר, וזה עדיין לא עובד טוב, אז הבעיה היא המקרה השני.. הראוטר לא מעביר את הDNSים למחשבים.בין המחשבים לראוטר יושב הסוויץ'.. אולי הוא איכשהו גורם לבעיה הזאת, ולכן תנסה להוציא אותו מהמשוואה, ולחבר את אחד המחשבים ישירותלראוטר. אם זה עדיין קורה, אז זה לא הסוויץ', אם זה עובד תקין כנראה הסוויץ' הוא הבעייתי.בכל מקרה, אם אתה מגדיר את הDNSים ידנית בכ.רשת וזה עדיין קורה, אז כנראה הבעיה בכ.רשת. אבל זה לא סביר כי זה קורה בשני מחשבים.התכוונתי שברגע שיש תקלה ... זה סיפור לחבר את המחשב ישירות לראוטר.. ואז כמו שאמרתי 3-+ דקות עד שזה מתערבב בבלנדר וזה....בכל מקרה ניסיתי עכשיו להגדיר ככה תגמדים (תנסה לרשום DNS בלי להפוך לעברית) תציץ בתמונה [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים למה הIP והSM מוגדרים ידנית? והSM של כל הראוטרים של בזק זה Class A, משמע 255.0.0.0..אולי זו הבעיה?
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים היתה לי בעיה קשה עם DNS עד שהוספתי את הכתובות שרשמת לחיבור ב-Windows במקום הראוטר.
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מחבר למה הIP והSM מוגדרים ידנית? והSM של כל הראוטרים של בזק זה Class A, משמע 255.0.0.0.. אולי זו הבעיה? כי אני רוצה לקבוע שאני יקבל IP פנימי (ברשת בלבד) קבוע, כך שאני אוכל לפתוח פורטים בקלות לתוכנות P2P למיניהם ולגבי הקלאסים אתה צודק.. אני יסדר את זה.. אני שיניתי את זה לא מזמן כדי לנסות ושכחתי את זה ככה
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים TRANSFER אני חייב שתעזור לי! קיבלתי מבזק את אותו ממיר ואני לא מצליח להגדיר אותו כראוטר! לא מצאתי מדריך לאיך שזה נראה במודם שלי!
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים מחבר TRANSFER אני חייב שתעזור לי! קיבלתי מבזק את אותו ממיר ואני לא מצליח להגדיר אותו כראוטר! לא מצאתי מדריך לאיך שזה נראה במודם שלי!aztech 600e?יש לי מדריך יש גם בגוגל איך אתה לא מוצא?תחפש בגוגלaztech 600 לנתביש שם גבר...
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים אחי ראיתי המון מדריכים באינטרנט בעברית ואנגלית ושום אחד לא לגירסא שלי. ניסיתי לבד והיתה לי השגיעה הבאה[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.