עבור לתוכן

פסים ירוקים/ורודים אנכיים מופיעים על המסך פתאום

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי תקלה מוזרה שהופיעה היום ואני לא מצליח לפתור.

המסך שלי הוא Dell 2007wfp, כרטיס המסך הוא GeForce 8800gts, לוח אם Gigabyte 965p-ds3.

במהלך היום פתאום המסך התחיל להראות פסים ירוקים לכמה שניות ולאחר מכן להיתקע ולהשחיר. עשיתי ריסט וזה הסתדר לכמה דקות ואז שוב חזר. כיביתי את המחשב ונתתי לו לנוח לעשר דקות ולאחר מכן הדלקתי שוב והכל חזר להיות תקין, אבל אחרי בערך רבע שעה שוב אותה תקלה. כעת גם ריסט או מנוחה לא עוזרים ומופיעים הקווים על המסך (אבל הוא לא נתקע יותר). אני מצרף צילום מסך של המסך. הפסים מופיעים גם כשהמחשב עולה לפני הכניסה למערכת ההפעלה (!!!).

הכל הראה כאילו המסך נדפק וכדי לפתור את הבעיה החלפתי למסך אחר שיש לי בבית ולהפתעתי הקווים מופיעים גם על מסך אחר!!!! כלומר, הבעיה לא במסך אלא במחשב...

התקנתי את הדרייברים הכי עדכניים. לא עזר.

הוצאתי את כרטיס המסך מהמחשב, ניקיתי אותו מאבק, הסתכלתי שאין משהו חיצוני שמפריע והחזרתי חזרה. לא עזר.

מנהל ההתקנים מראה שיש בעיה כלשהי עם ההתקן של כרטיס המסך, אבל דרייברים חדשים לא מסדרים את זה.

אני לא יכול להעבור לרזולוציה של 1680x1050 שאני תמיד עובד איתה ועכשיו אני על רזולוציה נמוכה.

עדכנתי ביוס, לא עזר (לא חשבתי שיעזור, אבל כבר מתוך יאוש ניסיתי הכל).

יש לכם עצות איך פותרים את הבעיה הזאת?

תודה.

:kopfpatsch:

[attachment deleted by admin]

פורסם

עושה רושם שנתקלת בארטיפקטים.

ארטיפקטים יכולים לנבוע מזכרון/ליבת כרטיס מסך בעייתי/ת/ים. אם יש אחריות לכ. המסך - מגניב.

בשביל לוודא זאת, נסה לנעוץ את כרטיס המסך במחשב אחר ותראה אם זה קורה גם שם.

פורסם
  • מחבר

פתאום שמתי לב שבתמונה שצירפתי לא מופיעים הפסים הורודים/ירוקים, זה לא צילם אותם.... :lol:

ארטיפקטים... אהמ, נשמע הגיוני. יש אוליי דרך לעשות "ריסט" לזכרון של ליבת כרטיס המסך?

מחר אני באמת אנסה להעביר את הכרטיס מסך למחשב אחר ולראות מה קורה.

תודה, עכשיו אני יודע מה לגגל - "ארטיפקטים" :s07:

פורסם

זה לא יצלם אותם. אבל כן אפשר לראות את הרזולוציה ההזויה ועומק הצבע העלוב שכרטיס המסך שלך מסוגל כעת להציג.

וכן, נסה לגגל... זה בריא. רק רצוי באנגלית - graphics card artifacts

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים