פורסם 2009 ביולי 1716 שנים שבת שלוםאני מחפש דילים לאיה נאפה לטוס עם חבר לפני הגיוסים שלנונכנסתי לדקה 90,לחבילות נופש ומצאתי שם ב414$ שבוע באיה נאפה במלון anthea apt.מישהו שמע על המלון?יודע?מכיר?חוץ מיזה,מה הדיל הזה כולל חוץ מטיסה ומלון לשבוע?יש אתרים אחרים שבהם אוכל לבדוק לגבי דילים?תודה
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים מחבר chinchi,אני צריך מחירים של דילים...כאילו גם פרטים על איה נאפה זה נחמד והכל אבל תכלס מעניין אותי דילים נגיד לשבוע או 5 ימים
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים חן קח כמה סוכנויות תיור, תתקשר ותשווה מחירים. הם ייתנו לך את ההצעות הרלוונטיות ביותר ואפילו יסדרו לך הנחה שאין באתרים בדר"כ.
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מחבר רוצה להביא כאן או בפרטי?אלכס הדקה ה90 לא זולים בד"כ יותר מסכונויות הנסיעות?
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים תחפש ב-48 אחרונות בדקה 90 יש שם תמיד דילים טובים.אנחנו ירדנו שנה שעברה ב-375$ לשבוע באנת'יאה הוטל, המלון נחמד+ נקי הכל והמלון מלא רק ישראלים ככה שאפשר להתחבר לקבוצות ישראלים אחרות, בתקופה שלנו היו חבר'ה ישראלים מעולים אבל אני מאמין שאפשר ליפול גם עם ערסים.קבוצה אחרת של חברים שלי ירדו דרך דקה 90 ב-300$ ושתי ידידות שלי תפסו דיל חלומי של 250$ !
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מחבר מצאתי בדקה ה90 שבוע במלון הזההוא באמת כזה טוב?כי הוא סה"כ 3 כוכבים,לא 4 ולא 5אבל מצאתי ב414 דולר שבוע זה באמת שווהזה הכל כלול דרך אגב?איך האוכל?
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים כמו שהתאילנדיות נראות, עדיף לו להישאר בתולברור לי שעוד לא היית בתאילנד... ;D
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מצאתי בדקה ה90 שבוע במלון הזההוא באמת כזה טוב?כי הוא סה"כ 3 כוכבים,לא 4 ולא 5אבל מצאתי ב414 דולר שבוע זה באמת שווהזה הכל כלול דרך אגב?איך האוכל?אני לא יודע מה עולה בדעתך אבל איה נאפה זה כול היום מסיבות חוף טרקטורונים לא יושבים בחדר זה לא נופש הכל כלול, אפילו ארוחת בוקר אין.אבל זה חדר שנעים להכנס אליו ויש מנקות והכל ולא איזה מעורת סמים של נרקומנים.אתה גם ככה קם בצהריים\אחרי צהריים אף אחד לא יבלה על 6 בבוקר ויקום ב7 לאכול ריבה ולחם ונס קפה...אנחנו היינו אוכלים פעם אחת ביום בדרך כלל בורגר קינג באיזה 5-7 יורו אתה קונה תארוחה הכי ענקית ואתה מלא ל24 שעות הקרובות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.