פורסם 2009 ביולי 1716 שנים ברשותי לפטופ מהדגם הרשום בכותרת, ושמתי לב שהוא מגיע ממש ממש לא מכוייל מבחינת הצבעים שלו. הייתה לי הרגשה כזו ואתמול זה אושר רשמית התפריט של הראוטר שלי במחשב הוא בצבע סגול (וזה הצבע המוצג בשלושת המחשבים הנייחים שיש לי בבית) וכשנכנסתי להגדרות של הראוטר דרך הלפטופ הצבע הסגול הפך ל...תכלת :s05: רציתי לדעת איך אני מכייל את המסך של הלפטופ כמו שצריך על מנת לקבל צבעים נכונים. תודה רבה
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים תוודא שזה לא פשוט בעיה שנגרמת מזוויות הצפייה העלובות במיוחד של מסכי TN בניידים.
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים איך צבע המצב בטוח ?טוב ? אז תוריד ותתקין דריבר של כ מסך.לא טוב - יש אחריות ?
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מחבר המחשב חדש לגמרי. ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות של הצבעים וקצת שיפרתי את המצב. (עכשיו התכלת הפך למין גוון של כחול/סגול) אני דיי בטוח שזה עניין של כיול כי שמעתי על עוד אנשים עם לפטופים של HP שאמרו המסך מגיע מכוייל בצורה נוראית. חשבתי שאולי יש פה מישהו שכבר כייל את המסך כמו שצריך והוא יוכל לתת לי טיפים וערכי כיול נכונים... תודה רבה בכל מקרה
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים למסך עצמו אין שום אפשרות כיול.האופצייה היחידה היא לשחק עם עקומות הגמא והצבע בדרייבר של כרטיס המסך.
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מחבר למסך עצמו אין שום אפשרות כיול.האופצייה היחידה היא לשחק עם עקומות הגמא והצבע בדרייבר של כרטיס המסך.זה מה שעשיתי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.