עבור לתוכן

אחרי שקלקלתי צריך לסדר....

Featured Replies

פורסם

אז ככה..

התקנתי דיסק חדש (maxtor d740x 40 gb) דרך הוראות באתר של היצרן בwin xp כדיסק שני הכול היה בסדר ואז רציתי להפוך אותו לדיסק master התקנתי מחדש את הwin הורדתי את הדיסק הישן כאשר הפעלתי אותו הביוס זיהה את הדיסק אבל הוא לא הצליח להפעיל אותו היה צורך ללחוץ f1 כדי שימשיך בהפעלה והביוס לא זיהה את המהירות הנכונה החזרתי את הדיסק הישן והוא עובד אבל מאוד מאוד לאט wd 250aa 18gb את החדש אני יכול להפעיל רק כסלאיב עידכנתי את הביוס וזה לא עזר

לוח אם msi ms-6309 (אני יודע אני יודע ):

540mg זיכרון

תודה guyyug

פורסם

האם ג'מפרת את ההרד דיסק נכון?

פורסם
  • מחבר

כן התחלתי בגימפור של החדש כמסטר כבל וכל האפשרוית עכשב הוא על כבל

פורסם

תנסה להוציא את הישן

לג'מפר את החדש כSINGLE (בדרך כלל זה כשאין ג'מפר)

ותראה אם הוא עובד...

אם כן אז הג'ימפור לא היה טוב

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את כל אפשרוית הגימפור כאשר השני לא מחובר ועשה בעיות אחרי ששדרגתי את הביוס הוא לא מוכן לקרא אותו בכלל רק דרך הwin

פורסם

הביוס לא זיהה

כשרק הדיסק החדש מחובר לIDE הראשון (או אפס או אחד תלוי איך זה כתוב אצלך), מוגדר כסינגל ושום דבר אחר לא מחובר?!?!?!??!?!

תרשום פרטים של המערכת שלך, זה נראה לי קצת תמוה.

פורסם
  • מחבר

לוח אם msi ms-6309

ביוס של ami גרסה 1.7

דריבר של הדיסק לא התקנתי אין עדין לxp

למה הדיסק הישן התחיל לעבוד לאט פתאום

פורסם

עשית לו FDISK או MAXBLAST?

פורסם
  • מחבר

fdisk

אם תתן לי הוראות מדויקות אין לי בעיה לפרמט אותו שוב אני תמיד יכול לעבוד עם הדיסק הישן גם כך אני לא הכנסתי בו שום דבר חשוב

פורסם

עם ההארד דיסק בא דיסקט וCD שכתוב עליהם MAXBLAST תשתמש בהם

פורסם
  • מחבר

אז זאת הבעיה אין לדיסק שום דבר מצורף ובאתר של החברה אין להם עדין דריברים לכונן הזה לxp http://maxtor.com/Maxtorhome.htm

מוצר d740x

קובץ מצורף

פורסם

קנית OEM?

פורסם

תיכנס בביוס לאופציית הזיהוי ולאחר שתזהה מחדש את כל התקני ה IDE שלך תעשה שמירה ויציאה.

פורסם
  • מחבר

הביוס מזהה דברים לא נכונים בגילוי אוטומטי cyls 19000 כאשר המקסימום הוא 16383 ולא מזהה את המספר הנכון של כלום 12 במקום 16 ראשים.....

פורסם

תבדוק עד איזה גודל הארדיסק הלוח אם שלך תואם...

בגלל שלילה אני אחפש גם :)

עריכה:

לא ממש מצאתי, אבל, כשעשית עדכון לביוס, בדקת שהג'מפר של הנעילת BIOSFLASH נמצא על UNLOCKED?

עריכה:

מצאתי כמעט רמז, איפה שמדובר על מעבדים שבתמיכה:

Support Seagate 80GB HDD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים