פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים אז ככה..התקנתי דיסק חדש (maxtor d740x 40 gb) דרך הוראות באתר של היצרן בwin xp כדיסק שני הכול היה בסדר ואז רציתי להפוך אותו לדיסק master התקנתי מחדש את הwin הורדתי את הדיסק הישן כאשר הפעלתי אותו הביוס זיהה את הדיסק אבל הוא לא הצליח להפעיל אותו היה צורך ללחוץ f1 כדי שימשיך בהפעלה והביוס לא זיהה את המהירות הנכונה החזרתי את הדיסק הישן והוא עובד אבל מאוד מאוד לאט wd 250aa 18gb את החדש אני יכול להפעיל רק כסלאיב עידכנתי את הביוס וזה לא עזר לוח אם msi ms-6309 (אני יודע אני יודע ): 540mg זיכרון תודה guyyug
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים תנסה להוציא את הישןלג'מפר את החדש כSINGLE (בדרך כלל זה כשאין ג'מפר)ותראה אם הוא עובד...אם כן אז הג'ימפור לא היה טוב
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים מחבר ניסיתי את כל אפשרוית הגימפור כאשר השני לא מחובר ועשה בעיות אחרי ששדרגתי את הביוס הוא לא מוכן לקרא אותו בכלל רק דרך הwin
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים הביוס לא זיההכשרק הדיסק החדש מחובר לIDE הראשון (או אפס או אחד תלוי איך זה כתוב אצלך), מוגדר כסינגל ושום דבר אחר לא מחובר?!?!?!??!?!תרשום פרטים של המערכת שלך, זה נראה לי קצת תמוה.
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים מחבר לוח אם msi ms-6309ביוס של ami גרסה 1.7דריבר של הדיסק לא התקנתי אין עדין לxpלמה הדיסק הישן התחיל לעבוד לאט פתאום
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים מחבר fdisk אם תתן לי הוראות מדויקות אין לי בעיה לפרמט אותו שוב אני תמיד יכול לעבוד עם הדיסק הישן גם כך אני לא הכנסתי בו שום דבר חשוב
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים מחבר אז זאת הבעיה אין לדיסק שום דבר מצורף ובאתר של החברה אין להם עדין דריברים לכונן הזה לxp http://maxtor.com/Maxtorhome.htmמוצר d740xקובץ מצורף
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים תיכנס בביוס לאופציית הזיהוי ולאחר שתזהה מחדש את כל התקני ה IDE שלך תעשה שמירה ויציאה.
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים מחבר הביוס מזהה דברים לא נכונים בגילוי אוטומטי cyls 19000 כאשר המקסימום הוא 16383 ולא מזהה את המספר הנכון של כלום 12 במקום 16 ראשים.....
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים תבדוק עד איזה גודל הארדיסק הלוח אם שלך תואם... בגלל שלילה אני אחפש גם עריכה: לא ממש מצאתי, אבל, כשעשית עדכון לביוס, בדקת שהג'מפר של הנעילת BIOSFLASH נמצא על UNLOCKED? עריכה: מצאתי כמעט רמז, איפה שמדובר על מעבדים שבתמיכה: Support Seagate 80GB HDD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.