עבור לתוכן

מעוניין לקבל המלצה לגבי רכישה כונן קשיח נייד לשם צפיה בסרטי HD בטלוזיה LCD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי טלויזית LCD של HAIER שיש לה חיבור של USB, נאמר לי שאפשר לצפות בסרטי HD ע''י חיבור של דיסק או קי ישירות לTV.

ראיתי שהמחירים של דיסק און קי 16GB עולים בסביבות ה150 ועולים... אז הסתכלתי על דיסקים קשיחים ניידים וראיתי אחד שנראה לי די בסדר ורציתי לקבל את דעתכם עליו...

הכונן הקשיח :

Seagate ST305004EXA101-RK 500GB

מהירות סיבוב Spindle Speed 7200rpm

במחיר מצוין של 320 ש"ח, מה דעתכם?

האם כונן זה ראוי לקניה?

פורסם

אם אתה לא צריך יותר מ-500GB אז הוא אכן ראוי לרכישה.

אולם ישנן אופציות נוספות לשיקולך וכמובן שתחת תלות בדרישות ובשימושים שלך:

1. ב-360 שקלים אפשר לקנות מארז וכונן קשיח בנפרד, תקבל כונן קשיח טוב יותר אם כי עדיין יהיה מוגבל לממשק USB2.0 אבל תוכל לקנות כונן קשיח עם שלוש שנות אחריות.

2. ב-400 שקלים אתה יכול לקבל את 1 ובנוסף ל-USB2.0 תוכל להשתמש גם בממשק eSATA.

3. ב-480 שקלים יש כונן חיצוני יעודי בנפח 1TB.

4. ב-520 שקלים אפשר לקנות 1TB חיצוני יעודי עם חמש שנות אחריות.

5. ב-400 שקלים יש 640GB חיצוני.

פורסם
  • מחבר

האמת היא ש500GB יספיקו לי. אני אשתמש בכונן כדי להעביר סרטים מהמחשב ולהפעילם בTV.

רציתי שתפרט לי קצת יותר לגבי סעיפים 1 ו2 מה הוא ממשק ESATA ?

מה הכוונה שאקבל מארז וכונן קשיח בנפרד, האם מדובר בכונן פנימי ולא חיצוני?

תודה מראש, ד"א התקציב הוא בסביבות ה350.

פורסם
  • מחבר

קראתי בעיון רב את המאמר, תודה.

למרות זאת עדיין יש משהו שאיני מבין. אם אקנה את הקונן הקשיח החיצוני שמצוין למעלה אוכל לאחר תקופה לפרק אותו ולהעבירו כקונן קשיח רגיל אל מארז המחשב?

במידה ולא, האם תוכל לתת לי דוגמא לכונן קשיח ולמארז עם יציאות USB שבסכום הסופי יעלה לי כ350 ש"ח , לא חובה 500GB אך כמה שיותר יותר טוב.

בתודה מראש, אלעד.

פורסם

1. אני קצת אסטה מהנושא הפורום: אני חושב שכדאי לבדוק את נושא התמיכה של המסך בסרטי HD- באילו קבצים המסך תומך, מהי מגבלת הBitreate וגודל הקבצים, מהו הנפח המקסימלי של כונן הנתמך ע"י המסך- לפני רכישה של אמצעי איחסון כלשהו.

2. כפי שנכתב במאמר, בכונן חיצוני מותכן דיסק קשיח רגיל.

בכוננים ייעודיים האחריות לא תיהיה תקפה במידה ותפתח את המארז. אם תרכוש דיסק קשיח ומארז בנפרד, תוכל להעביר אותו למחשב ללא פגיעה בתנאי האחריות.

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי טלויזית LCD של HAIER שיש לה חיבור של USB, נאמר לי שאפשר לצפות בסרטי HD ע''י חיבור של דיסק או קי ישירות לTV.

ראיתי שהמחירים של דיסק און קי 16GB עולים בסביבות ה150 ועולים... אז הסתכלתי על דיסקים קשיחים ניידים וראיתי אחד שנראה לי די בסדר ורציתי לקבל את דעתכם עליו...

הכונן הקשיח :

Seagate ST305004EXA101-RK 500GB

מהירות סיבוב Spindle Speed 7200rpm

במחיר מצוין של 320 ש"ח, מה דעתכם?

האם כונן זה ראוי לקניה?

תרשה לי להיות סקפטי לגבי צפיה ב HD על ידי חיבור של דיסק - 99.9% שקבצי MKV לא ינוגנו על ידי הטלויזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים