עבור לתוכן

כמה שווים חיים של חתול.

Featured Replies

פורסם
[אממממ, דוגמא מעולה לשליטה עצמית.

אסור לפגוע בבן אדם אז אני אקח פטיש ואתפוס ת'חתול הבן זונה וארוצץ לו ת'גולגולת כי בגללו דפקתי ת'אוטו ואני צריך להוציא עצבים אחושרמוטה !!!

תחשוב קצת יותר לפני שאתה מבלבל כאן ת'סכל..איפה את חי,בתוכנית של ריקי לייק? איבוד שליטה זה להכות את האישה במקום ובלי לחפש גרזן ושקית גדולה.אם אתה הולך מהאישה ומחפש גרזן,יש מצב טוב למדי שאתה פסיכי,אבל עדיין מחושב למדי ובשליטה.

אם אתה הולך,בונה פטיש בבית,צובע אותו,חוזר לבית של האישה,וחונק את הדגים שלה בידיך החשופות>>>>>אתה מוזר פלוס,אבל עדיין בשליטה.

אתה מבין את הנאשם ? מעניין מאוד ... אולי אתה גם בן אדם עם קריזות ...

אתה לא פחות ממבריק!!! אבל משעשע איך עלית על זה לבדך ואפילו מבלי להבין שזה הדבר היחידי שיכולתי לרמוז ועוד בצורה די ברורה? :xyxthumbs:

אידיוט.

כן, סתם השתמש בחתול, ללא שום משמעות לבעל חיים ... ככה, פשוט.

לא, מה פתאום!הוא הרג את החתול כי לחתול הייתה משמעות מיוחדת עבורו(החתול היה מאהב שלו שבגד בו בגלגול קודם). נשמע לך הגיוני יותר אינשטיין? :kopfpatsch:

לא היה איכפת לו מהחתול(שברוב תבונתך ציינת שחתול זה אכן סוג בעל חיים), כי הוא הרג אותו רק כדי ללמד את האישה לקח,מסובך להבין?

ואתה רוצה שאסביר לך למה אתה אידיוט ? :nixweiss:

כן,כי אני כבר הסברתי למה אתה אידיוט.אז זה המינימום שתוכל לעשות בשבילי :-*

ד"א ,בתור אחד שאיבד את סבא שלו בגלל שריטת חתול רחוב בזרועו,אני יכול להעיד שחתולים אכן יכולים להרוג ולא רק מכלבת. אבל איך התחלתם דיון על חתולים עכשיו? ומה הקשר בין הריגת חרק לבין הריגת חיה לבין הריגת אדם? :s05:

אגב,עם כל היפות נפש שלכם,שכחתם שאותו אדם נשפט ל"200שעות לתועלת הציבור, שישה חודשי מאסר על תנאי ופסילת רשיון לשלושה חודשים". כנראה שדעת השופט משובשת לפחות כמו לקומץ החברה "המקולקלים" כאן,שלא הסכימו ברוב עוורונם עם כל השאר.

אולי אני אידיוט ,אבל שימו לב לתגובות התוקפניות של האנשים שכביכול מייצגים את"טובי הנפש" מול תגובתם המאופקת והסבלנית של הצד השני(שעדיין לא תקף אף אחד ,וטרח להסביר ברוגע את דעתם).

התוקפנות שלהם פונה גם למואשם שהרג חתול וגם לשאר משתתפי הדיון התמימים שלא הסכימו איתם.

הראשונים חושבים עם רגש,האחרונים חושבים עם הגיון. יש לכם שישה עמודים של קריאה כדי להפנים את זה עמוק עמוק.

• תגובות 111
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כולכם הבהרתם שלא הייתם הורגים חתול להנאתכם, אבל יש לי שאלה אחרת:

אתם נוסעים בכביש, אפילו בכביש עירוני על 50קמ"ש, פתאום קופץ לכם חתול לכביש ולא זז, אתם יודעים שאתם תעצרו הנהג שמאחוריכם יכנס בכם בכל הכוח והלכה לכם השלדה מאחורה, אבל אם לא תעצרו אתם תדרסו את החתול.

מה הייתם עושים?

פורסם

אתם נוסעים בכביש, אפילו בכביש עירוני על 50קמ"ש, פתאום קופץ לכם חתול לכביש ולא זז, אתם יודעים שאתם תעצרו הנהג שמאחוריכם יכנס בכם בכל הכוח והלכה לכם השלדה מאחורה, אבל אם לא תעצרו אתם תדרסו את החתול.

מה הייתם עושים?

מצטער, אבל זאת דוגמא רעה לגמרי. אפשר היה לעקוף אותו או לעבור מעליו,אבל בכל מקרה היה עדיף לקחת סיכון על החתול :cool2: מאשר סיכוי לתאונה עם בני אדם פצועים. אם בדוגמא היה בעל חיים אחר ,כגון פרה,אז הסיכון היה ממשי בשני המקרים או אפילו כולל גם פרה מתה וגם תאונה עם רכב נוסף.

עריכה :

אם היית שואל מה היה עדיף,שיפוץ יקר למכונית או הריגת חתול על המצפון,אז התשובות של אנשים כאן בפורום עלולות להיות שונות לחלוטין.

פורסם

מה הייתם עושים?

ואם באוטו מאחוריך נוהגת אישה בהריון, שרק מהלחץ מהתאונה לא תספיק לבלום, ותכנס בך חזק שהיא גם תפיל את התינוק וגם תשבור לך את הגב?

והנהג מאחוריה בדיוק לשניה לא הסתכל על הכביש, ואז יראה אותה בשניה האחרונה, יסטה למדרכה וידרוס ילד?

העיקר שהחתול על הכיפאק אה? :lol:

זו שאלה מטומטמת, לא אתה ולא אני לא יכולים לדעת מה נעשה במצב כזה, כי זה עניין של שניות שבהם אתה עובד עם האינסטינקט ולא עם הראש.

ובקשר לשאלה עם הג'וק ברחוב.. לא הייתי רודף אחריו, אבל אם הוא היה עובר לידי יש מצב שהייתי דורך עליו..

מה גזר דיני? מוות באיסורים? אולי נבנה רגל רובוטית ענקית שתדרוך גם עליי?

פורסם

הסיפור הגיע רק כדי להמחיש לכם את הדילמה, RLM לא הבין בכלל את המסר וארז הבין אותו בסוף.

השאלה שלי היא האם הייתם מסתכנים בפגיעה ברכב (המייצג רכוש, דבר שהוא יקר לכם אבל לא חלק ממכם) שלכם (עזבו בני אדם, זאת לא שאלה) או פגיעה בחתול (שמייצג בעל חיים בעל אסוסיאציה נעימה יותר מג'וק).

במקום להתפס בקטנות בסיפור (ואם חייזרים יגיעו ויצילו את החתול עם קרן לייזר מסתורית כזאת גדולה שיורדת למטה מהשמים שיו שיו שיו ולוקחת אותו?)

תענו על התשובה.

הייתם יכול גם להעביר מסר אחר באמצעות סיפור הזוי על ניפוץ מוח של חתול ע"י פטיש, אבל אף אחד לא היה חושב שזה יכול לקרות במציאות... ::)

פורסם

הבנתי את המסר, אתה לא הבנת את התגובה שלי, שבמילים קצת יותר פשוטות אומרת:

תלוי במידת הנזק שעלול להגרם, ואם הוא גדול מידי, אז לא בטוח שהייתי חס על החתול.

shoot me! לפחות אני אומר לך את האמת לא כמו כל המתייפיפים פה.. :bash:

פורסם

erezme :

סיכמנו שתקרא לי אידיוט ? כנראה אני יודע על מה אני מדבר.

זה בסיידר. ניחא.

ההבנה שלך לגבי שליטה עצמית היא " קצת " עקומה בלשון המעטה.

ההבנה שלך לגבי משמעותו של החתול לנאשם פשוט לא קיימת.

בוא נסכם. שוב. אני האידיוט ואתה צודק " נבון " ומבין בנפש האדם הפסיכוטי. אמונה זה אחלה. מציאות זה משהו אחר. ערטילאי.

:smile1:

D0ri :

זאת שאלה מפגרת. בנסיעה אין לך זמן לעשות חושבים ולבצע הערכה נכונה של כל הפרמטרים.

טרנטה חבוטה או מרצדס חדשה מול חתול מעוך עם מוח שפוך ... מה עדיף ?

פורסם

עוד פעם, זאת שאלה מפגרת, אבל לא הבנת את הפואנטה שלה.

עזוב.

פורסם

erezme :

ההבנה שלך לגבי שליטה עצמית היא " קצת " עקומה בלשון המעטה.

ההבנה שלי מדויקת להפליא,זאת ההבנה שלך שלקויה.גם כאן אתה עושה סלט מכמה נושאים כי אתה לא מסוגל להפריד ביניהם.

דיברתי על שליטה עצמית http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%94_%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%AA

אתה צריך להבין שגם אם האדם הוא סופר פסיכי,הוא עדיין מראה כאן שליטה עצמית.כן,גם אם לא אהבת את "סוג" השליטה עצמית שלו.ברור?

ההבנה שלך לגבי משמעותו של החתול לנאשם פשוט לא קיימת.

את ההבנה הזאת סיפקתי מעצמי ומהניסיון שלי מאנשים. זה שביטלת את דעתי - מקובל,למרות שברור שאין לך כלים בעצמך כדי להבין

למה האדם הרג את החתולה מלבד לצעוק "הוא רשע!". כבוד.

אם ביטלת את דעתי בהינף יד ,אז בטוח תוכל לחלוק עם שאר האנשים כאן את דעתך המלומדת(היי,אל תחשוב רק על עצמך).

לא. אני סתם משקר.אני מאמין שאתה אידיוט תמים שלא מבין כלום בעניין אבל "אמיץ" מספיק כדי לתת את "דעתך" (שלא לוקה בחסר אגב - היא פשוט לא קיימת :lol:)

בוא נסכם. שוב. אני האידיוט ואתה צודק " נבון " ומבין בנפש האדם הפסיכוטי. אמונה זה אחלה. מציאות זה משהו אחר. ערטילאי.

לא.אני האידיוט ואתה הנבון שעומד מאחורי כל מילה שהוא פולט(ומגבה אותם בהסבר שעולה על 3 מילים ש-2 מהם הם"אתה אידיוט").

:D

D0ri :

זאת שאלה מפגרת. בנסיעה אין לך זמן לעשות חושבים ולבצע הערכה נכונה של כל הפרמטרים.

טרנטה חבוטה או מרצדס חדשה מול חתול מעוך עם מוח שפוך ... מה עדיף ?

גם אותו לא הבנת וקראת לו טיפש. קרא את החלק האחרון של התשובה שלי אליו ,ותבין בדיוק מה הוא שאל.

עזוב,ברור שלא תנסה,אני אצטט :

אם היית שואל מה היה עדיף,שיפוץ יקר למכונית או הריגת חתול על המצפון [...]

זה שהוא לה בחר מילים שיתאימו בדיוק לך, לא אומר שהוא הטיפש ואתה החכם. :silly:

ובלי קשר,בנסיעה לרוב יש לך זמן לעשות חושבים ולבצע הערכה מספקת לרוב של הפרמטרים החשובים ביותר,ובמיוחד בדוגמא שהוא הביא(בפירוש הוא אמר שיש לך "זמן" להחליט).

פורסם

שונא חתולים...אבל יש גבול :\

פורסם

erezme , יפה לך. :xyxthumbs:

ראה, אתה משעשע והתנצחות איתך מעל דפי הפורום היא חוויה כמו שאר החוויות המשעשעות שניקרות לי בחיים,

" ההבנה שלי מדויקת להפליא " :yelclap: יש לנו מנצח !

" למרות שברור שאין לך כלים בעצמך כדי להבין למה האדם הרג את החתולה מלבד לצעוק "הוא רשע!" " :yelclap: פסיכולוג !

" אני מאמין שאתה אידיוט תמים שלא מבין כלום בעניין " :yelclap: פסיכולוג מנוסה ומעולה !

" גם אותו לא הבנת וקראת לו טיפש. " :yelclap: בעל הבנת הנקרא, יכולת הסקה ורואה ניסתרות בין השורות !

" בנסיעה לרוב יש לך זמן לעשות חושבים ולבצע הערכה מספקת לרוב של הפרמטרים החשובים ביותר " :yelclap: בעל מוח סופר מהיר !

יאללה ... אני ירוק מקינאה ... אפשר לגעת בך ?

" בטוח תוכל לחלוק עם שאר האנשים כאן את דעתך המלומדת " :xyxthumbs: טוב, אם ביקשת כלכך יפה איך אפשר לסרב ?

טענתך היא שהנאשם בעל שליטה עצמית וכל מה שהוא עשה היה פשוט להראות לנקבה האהבלה כמה היא מטומטמת על ידי ריצוץ גולגלתו של החתול ?

זה מה ש " תבונתך וניסיונך " מראים לך ? אתה פשוט נוצץ ומנצנץ וברור מאליו שאתה מבין ואני בור וטמבל. איך אפשר לפספס ...

לאדם פסיכוטי בהתקף אטרף אין שליטה עצמית, ריצוץ גולגולת בעל חיים קטן בפטיש בעקבות תאונה ( במקרה זה, חתול ) זו לא שליטה עצמית.

אתה חושב אחרת כי הוא לא התפרע על הנהגת ? נו ...

הוא ניסה להעניש את הנהגת ? בטוח ... ברור ... רק אדיוט כמוני לא יבין ...

הוא עשה חושבים מהיר ושאל את עצמו מה יהי העונש " החינוכי " המתאים למטומטמת ואז הוציא פטיש מהאוטו ודפק לחתול ת'ראש כדי שבפעם הבאה,

הבת זונה לא תעיז לדמיין לעצמה לתת ברקס ולרחם על חתול מנייאק שחוצה את הכביש ולגרום לתאונה כי רכב עדיף על חתול.

הנה, אני אצטט את עצמי -> " אתה אידיוט ! " זו דעתי המלומדת.

לפני כמה שנים, הייתי מעורב בסיטאצייה דומה מאוד רק שהחיה היתה שועל קטן ואני נכנסתי במשהי כי היא נבהלה ופגעה בו ולא הספקתי לבלום.

נהגתי ברכב יקר וכשראיתי את הנזק הבנתי שהתיקון יהיה יקר. לא ניכנסתי לאטרף ולא חיפשתי פטישים בבגא'ז ולא רציתי ללמד אותה לקח.

שאלתי אותה אם הכל בסדר והרגעתי אותה וניגשתי לבדוק את החיה ומה ניתן לעשות.

אדיוט ערס אחד נעצר מאחורי והתחיל לקלל את אממממאאאאאא שלה ואותה וצרח עליה כמה היא מפגרת ואז תפס את השועל הפגוע ( שיילל מכאב )

ולפני שהספקתי להגיב, זרק לצד הכביש מה שהרג אותו בוודאות כי הפגיעה חוררה לו את הריאות מצלעות שבורות.

שנייה אחרי, הכנסתי לו מכות רצח ופשוט התפרעתי עליו ( ואני לא קרנף אבל אגרסיבי ) .

הוא סיים את הערב בבית חולים עם לסת וארובת עין שבורה וחבורות לרוב. לא רצחתי אותו למרות שחלק ממני ממש ( אבל ממש ! ) התחננן !

בטח תספר לי עכשיו אגדה כמה הייתי בשליטה ...

פורסם

אם ואם ואם ואם.

סעו לאט ובזהירות ואז אין דילמה של מה ומתי.

שאלה : אם יש אישה בהריון ברכב מאחור, האם לבלום כשחתול קופץ לרחוב?

תשובה : אם היא לא שומרת מרחק בעת ההריון כנראה היא לא ראויה להיות אמא.

מי שלא מסוגל להשתלט על התקפי הזעם שלו מסוכן לציבור ולכן זקוק לטיפול ולהרחקה, קרי אישפוז או כלא.

אפשר גם לזרוק קצת רחמים אם זה עוזר לו אבל בטח לא עונש מגוחך.

פורסם

תראה אח שלנו,יש סיבה די פשוטה למה אני מוסיף כל כך הרבה דברים כמו "אני חכם,אני גאון" בכל משפט ואני יודע בדיוק איך אני נשמע.

את הסיבה אני לא אספר לך(רמז : כנראה מישהו משחק איתך,כי ההתנהגות שלו לא כל כך מציאותית)

אבל בוא נגיד שהתוצאה הן התגובות שלך :smile1: והיכולת הרעה שלך להבדיל בין העיקר והטפל. הטפל זאת האישיות שלי והצורה שבה אני כותב.העיקר זה כל השאר-מה שבאמת רלבנטי לדיון ולא לאגו הרגיש שלך.

לפני כמה שנים, הייתי מעורב בסיטאצייה דומה מאוד רק שהחיה היתה שועל קטן ואני נכנסתי במשהי כי היא נבהלה ופגעה בו ולא הספקתי לבלום.

נהגתי ברכב יקר וכשראיתי את הנזק הבנתי שהתיקון יהיה יקר. לא ניכנסתי לאטרף ולא חיפשתי פטישים בבגא'ז ולא רציתי ללמד אותה לקח.

שאלתי אותה אם הכל בסדר והרגעתי אותה וניגשתי לבדוק את החיה ומה ניתן לעשות.

אדיוט ערס אחד נעצר מאחורי והתחיל לקלל את אממממאאאאאא שלה ואותה וצרח עליה כמה היא מפגרת ואז תפס את השועל הפגוע ( שיילל מכאב )

ולפני שהספקתי להגיב, זרק לצד הכביש מה שהרג אותו בוודאות כי הפגיעה חוררה לו את הריאות מצלעות שבורות.

שנייה אחרי, הכנסתי לו מכות רצח ופשוט התפרעתי עליו ( ואני לא קרנף אבל אגרסיבי ) .

הוא סיים את הערב בבית חולים עם לסת וארובת עין שבורה וחבורות לרוב. לא רצחתי אותו למרות שחלק ממני ממש ( אבל ממש ! ) התחננן !

בטח תספר לי עכשיו אגדה כמה הייתי בשליטה ...

אז לפי הסיפור,שבאופן פלא דומה 1:1 לסיפור שלנו היום(רק שכאן אתה הגיבור ,כמובן) ושכולנו נקבל אותו כי אתה בהחלט הראת לנו כמה אתה אמין (במיוחד את הגירסא שלך בתור הענק הירוק :xyxthumbs: )

קצת שכחת להוסיף הסבר לסיפור המשעשע,הרי לא כתבת את כל זה רק כדי להסביר לי מה ההבדל בין אדם ששומר על שליטה, ובין אדם שרק רוצה שיבינו כמה הוא חזק אך שעדיין משתדל שלא לקטול אנשים ,כאן במאה ה-20 ,בידיו החשופות,אלא רק להשאיר בהם מומים למען יראו ויראו!!

..............................

אההה אתה יודע מה?אני הולך להפסיק את זה ,כמו שאתה רואה אני די טוב בהתנצחויות האלו (גם אם אתה ,רמבו,לא הובכת,שאר האנשים בטח גיחכו מהסיפור האמין שלך,ועוד בלי הגרסא שלי.ואני יכול להמשיך לעד)

אז אולי די עם ההיתעללות המעגלית הזאת,הרי אני אמור להיות הפסיכי והאידיוט - אתה החכם והמבין.

קצת חבל שבגלל שאתה רגיש לאנשים מתנשאים וצדקנים כמוני(וזה דבר שלילי כמובן), אני לא אהיה מסוגל לנהל איתך דיון מעניין. אבל אני אעמיד פנים שזה לא עומד לקרות.

קרא את זה אחרי כל הודאה "מועילה" שלך,אולי תפנים באיזשהו שלב.

:xyxthumbs:

אולי פשוט תנסה להיצמד לדיון ולהואיל למישהו?

פורסם

אהבתי ! אהבתי מאוד !!!

סוף סוף הבנת שאני לא טמבל אלא ... גיבור נסתר ! יאללה, כמה חיכיתי לזה, אני בוכה מאושר.

פפששש, אני רוצה לשמור אותך ברשימת המוצלחים שלי ככה שמתי שיהיה ספק למישהו,

אני תמיד אוכל להפנות אותו אליך ותוכל לספר לו בדיוק מי ומה אני וגם הוא יפול מרגליו מרוב הערצה.

אבל ... חאלאס, היה משעשע ודי.

אני מקבל בענווה את הבנתך את המצב ( כי אני חכם וגיבור ואתה ... סתם ) רק שכחת לציין איך אני מסוגל לקרוע פלדה בשיני.

לא נורא, טועים, ישר כוח.

פורסם

אמנם רציתי לפתוח ת'רד נפרד לנושא אך נראה לי שזה מתאים לפה בול.

אדם שיכור רצח את כלבו ( לא סתם כלב, כלב המשפחה ) בדקירות סכין.

לפני כן הוא איים על אישתו אך הייתה לו מספיק " שליטה עצמית " ( גם בהיותו שיכור, פפששש, יאללה, כבוד !! )

לא לפגוע בה, הוא פשוט רצה ללמד אותה לקח ( את השרמוטה ).

13 חודשים בפנים !!!

http://news.walla.co.il/?w=/1/1522400

EREZME , הסאגא ממשיכה, הבמה לרשותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים