עבור לתוכן

כמה שווים חיים של חתול.

Featured Replies

פורסם

אתה מבין שאתה שאתה קשקשן במרמות...כי יש הבדל קטן בן להגיד "מגיע לו למות" ובן לקחת פטיש להרוג חתול מסכן..

יחיה ההבדל הקטן.

אוישש לא עוד אחד :bash: :bash: :bash:

מתי יבוא הגואל שיגאל אותנו מהטמטום

• תגובות 111
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

erezme - אתה אידיוט, ולא הייתי מהסס להוריד לך כמה כאפות כדי שתעורר מהסרט שאתה חי בו.

פורסם

האמת ? אני הייתי רוצה לראות מישהו פותח לו את הראש עם פטיש , אולי תגידו שזה מוגזם , ולא הגיוני , אבל אדם שלוקח חיה חסרת ישע שלא עשתה שום דבר , במיוחד גור מסכן שכולו מבוהל פחד מוות , וביודעין להרוג אותו , בכוונת תחילה , ועוד עם פטיש ?

האמת? הייתי שמח להיות זה שיפתח לו את הראש עם פטיש.

מסכים עם כל מילה אחרת בפוסט שלך.

בכלל להכות חיות זה דבר מטומטם. הרי מה זה עוזר לך, הוא רק יכול לבכות ולצרוח.. עם בנאדם זה הרבה יותר כיף, הוא יכול גם להחזיר.

אדם כזה לא צריך להיכנס לכלא אלא לסבול כמו החתול המסכן.

פורסם

לפי הגישה שלכם כל בנאדם שדרך על ג'וק בבית שלו בכוונת תחילה להרוג אותו ולזרוק אותו החוצה, רק בגלל שהג'וק המסכן

נכנס בטעות לבית שלו כי היה לו קר בחוץ צריך להכנס לכלא ל3 שנים...

אני מסכים מאוד עם matteo וerezme, ואתם יכולים לקרוא לי אדיוט עד מחר.

ואני גם מאוד שמח שאתם לא שופטים באף בית דין בארץ הזאת.

אתם כנראה לא מבינים את המשמעות של להכניס מישהו לכלא ל3 שנים. ומה בכלל המטרה של העונש הזה?

כל מה שאתם מחפשים זה מישהו להעניש למען יראו ויראו. תאמינו לי שאותו אדם כבר לא יחזור על המעשה הזה,

וכל מה שלהכניס אותו לכלא ל3 שנים יתן זה כסת"ח לבית המשפט. החוק קובע עד 3 שנים מאסר, אבל זה לא

אומר שכל מי שהורג עכבר צריך להכנס לכלא, אחרת אתם סתם מבזים את החוק וממעיטים מערך העונש.

העונש המקסימלי צריך לתת לאנשים שעושים את הדברים הכי חמורים, בצורה סדרתית (וזה גם מה שאמר השופט)

ולא לכל בנאדם שעבר על החוק!

וכן, תקראו לי אידיוט עד מחר, רצח של חתול ורצח של בנאדם זה לא אותו דבר... ואתם יכולים לקפוץ לי עד מחר עם הייפות הנפש שלכם!

בדיוק כמו שאמרה המגיבה בYNET שצותתה פה.. מה שאתם עושים זו פשוט העדפה על סמך כלום. למה חתול וכלב כן, ועכברים ויתושים לא?

למה מי שמועך על הקיר יתוש שמפריע לו לישון הוא כן בסדר? כי ליתוש אין פרווה או עיניים חמודות?

נכון, להרוג חתול זה לא בסדר, בגלל אף סיבה, בטח שלא סתם ככה באמצע הרחוב עם פטיש. אבל מפה לרצח המרחק הוא אלפי קילומטרים,

והעונש מידתי בהחלט, מעביר את המסר ומלמד את הלקח. וכל השאר זה סתם התפרצות רגשות שלכם, דבר שלשופט בבית המשפט אסור שיקרה,

ולכן אני שמח שאתם לא שופטים באף בית דין בישראל.

יום טוב לכם :)

פורסם

להרגוש יתוש או מקק, זה גם למטרות תברואה - הם מעבירים מחלות.

זה לא שאנשים פה חיים בסרט, חתולי רחוב ממיתים בכמויות אדירות כי

בסופו של דבר מלא חתולי רחוב שמסתובבים בשכונה זו גם עלולה להיות

סכנה תברואתית לאותו איזור.

אבל הנסיבות שהיו כאן, רחוקות מלהיות הסיבות שציינתי לעיל.

הבנאדם עבר טרחה כה גדולה בשביל לרצוץ לחתול הזה את הראש

שזה פשוט מפחיד ויש לבחון האם האדם הזה בכלל כשיר לחיות בין

בני אדם נורמאליים(אתה יודע, כאלה שלא רוצצים ראשים של חיות

עם פטיש אחרי שהם דפקו למישהו את האוטו והם עצבניים מהחיים).

אז כן, אתה אידיוט שאתה לא מבין את ההבדלים ובמקרים מסויימים

אין שום דבר רע בלהיות יפה נפש, כל עוד אתה לא נהיה מלא בעצמך

ומטיף מוסר לכל מה שזז.

אני אישית הייתי מעדיף שהבנאדם הזה לפחות היה מחוייב עפ"י חוק בטיפול

פסיכיאטרי והסתכלות.

פורסם
אני מסכים מאוד עם matteo וerezme
תאמינו לי שאותו אדם כבר לא יחזור על המעשה הזה
העונש המקסימלי צריך לתת לאנשים שעושים את הדברים הכי חמורים, בצורה סדרתית
רצח של חתול ורצח של בנאדם זה לא אותו דבר
נכון, להרוג חתול זה לא בסדר, בגלל אף סיבה, בטח שלא סתם ככה באמצע הרחוב עם פטיש. אבל מפה לרצח המרחק הוא אלפי קילומטרים
והעונש מידתי בהחלט, מעביר את המסר ומלמד את הלקח

RLM , מה רציתי להגיד לך ... ? אה, כן, אתה אידיוט !

פורסם

RLM , מה רציתי להגיד לך ... ? אה, כן, אתה אידיוט !

:hizuk:

חתולי רחוב ממיתים בכמויות אדירות כי

מה? איפה שמעתה על דבר כזה? :bash:

ומאיפה בכלל הרעיון הזה? יש לי מספר חתולים

שהיו חולים בעבר (החלימו אחרי טיפול אנטיביוטי)

ובחיים לא הדביקו אותי בכלום אז אל תגיד לי

שמחלות של חתולים מדבקים לבני אדם,זה בולשיט

פורסם

וכן, תקראו לי אידיוט עד מחר, רצח של חתול ורצח של בנאדם זה לא אותו דבר... ואתם יכולים לקפוץ לי עד מחר עם הייפות הנפש שלכם!

בדיוק כמו שאמרה המגיבה בYNET שצותתה פה.. מה שאתם עושים זו פשוט העדפה על סמך כלום. למה חתול וכלב כן, ועכברים ויתושים לא?

למה מי שמועך על הקיר יתוש שמפריע לו לישון הוא כן בסדר? כי ליתוש אין פרווה או עיניים חמודות?

נכון, להרוג חתול זה לא בסדר, בגלל אף סיבה, בטח שלא סתם ככה באמצע הרחוב עם פטיש. אבל מפה לרצח המרחק הוא אלפי קילומטרים,

והעונש מידתי בהחלט, מעביר את המסר ומלמד את הלקח. וכל השאר זה סתם התפרצות רגשות שלכם, דבר שלשופט בבית המשפט אסור שיקרה,

ולכן אני שמח שאתם לא שופטים באף בית דין בישראל.

אתחיל בכך שאתה לא יכול להגיד שרצח של חתול ורצח של בנאדם זה לא אותו הדבר, כשקודם אתה טוען שרצח של חתול ורצח של ג'וק זה כן אותו הדבר.

גזר הדין מהווה תעודת עניות לבית המשפט מכיוון -

1) הנאשם מצא את החתול (בעל חיים, להזכירך) כעצם עליו הוא יכול לפרוק את העצבים מהתאונה ותו לא.

2) אלימות חסרת רחמים וחסרת אמות מוסר כלפי בעל-חיים חסר ישע בהחלט מעידה על כך שהנאשם עלול לנקוט באלימות קשה כלפי בני-אדם, ולכן יש להרחיק את הנ"ל מהציבור.

יתר על-כן, עליך לעשות הבדל בין תיקנים ומכרסמים (אשר מביאים לנזק רב) לבין חתול שחי בשטח הפתוח, שכל עוונו היה חוסר ידע בלחצות את הכביש, שאנחנו, בני האדם יצרנו.

פורסם
  • מחבר

חתולי רחוב ממיתים בכמויות אדירות כי

אף אחד לא ממית חתולי רחוב, ובטח שלא בכמויות.

מה שעושים זה מבצעי עיקור וסירוס: לוקחים חתול, מעקרים אותו, משאירים אותו באישפוז 24 שעות להשגחה וטיפול אנטיביוטי ומחזירים אותו בדיוק לאותו מקום ממנו אספו אותו.

וחתולים לא מעבירים מחלות, להפך, הם ניזונים ממזיקים אחרים כמו עכברים, חולדות ומקקים.

פורסם

למה מחזירים אותם?

אני שונא חתולי רחוב, לפעמים אני ממש קרוב לבעוט באחד.

השכנים האדיוטים שלי אף פעם לא סוגרים את הדלת של החדר זבל, וכל פעם שאני מגיע חתולים יש קופצים עלי מהפחים ומאחוריהם, חלק מהחתולים חולים, ובכל אביב-קיץ יש מלא גורים שמסתובבים ואז האמאות מסוכנות במיוחד, אי אפשר בכלל להתקרב לאזור של החדר זבל ואופניים בלי נעלים ומכנסיים ארוכים כי החתולות פשוט תוקפות אותך.

אם הם כבר לוקחים אותם, שישלחו אותם לעזאזל, ושלא יחזירו אותם לבניין

פורסם

אף אחד לא ממית חתולי רחוב, ובטח שלא בכמויות.

מה שעושים זה מבצעי עיקור וסירוס: לוקחים חתול, מעקרים אותו, משאירים אותו באישפוז 24 שעות להשגחה וטיפול אנטיביוטי ומחזירים אותו בדיוק לאותו מקום ממנו אספו אותו.

וחתולים לא מעבירים מחלות, להפך, הם ניזונים ממזיקים אחרים כמו עכברים, חולדות ומקקים.

לא יודע, לפי מה שהבנתי בחלק מהמקרים חיות משוטטות ממיתים,

אבל עיקור וטיפול אנטיביוטי זו אופציה עדיפה ללא ספק, לא ידעתי שזה קיים.

מה שכן, חתול שלא נתפס, לא עבר סירוס ולא טיפול אנטיביוטי הם כן

פוטנציאל להעברת מחלות, אפילו בנאדם שלא מקפיד על הגיינה אלמנטרית

הוא סוג של חממה לחיידקים ווירוסים ממגוון סוגים וגם העובדה שחתולים

ניזונים ממזיקים לא עוזרת יותר מדי כאשר הם עצמם המפגע התברואתי

(זכורה לך הפרשה על טיב-טעם, שחתולים ישבו להם על הבשר?

למה נראה לך שזה היה ביג-דיל ופורסם כאיזשהו מחדל תברואתי?)..

:hizuk:

מה? איפה שמעתה על דבר כזה? :bash:

ומאיפה בכלל הרעיון הזה? יש לי מספר חתולים

שהיו חולים בעבר (החלימו אחרי טיפול אנטיביוטי)

ובחיים לא הדביקו אותי בכלום אז אל תגיד לי

שמחלות של חתולים מדבקים לבני אדם,זה בולשיט

שוב, זה שיש לך חתולים שטיפלת בהם, זה משהו אחר לגמרי!

גם לי יש חתול בבית שהיה חתול רחוב, טופל והיום הוא בסדר

וחי בבית.

אבל חתולי רחוב נטו שלא טופלו, תקרא את מה שרשמתי לעיל.

פורסם

אתחיל בכך שאתה לא יכול להגיד שרצח של חתול ורצח של בנאדם זה לא אותו הדבר, כשקודם אתה טוען שרצח של חתול ורצח של ג'וק זה כן אותו הדבר.

אני ועוד איך יכול... וכל אחד פה משקר במצח נחושה אם הוא אומר שמבחינתו אין הבדל בין מוות של בעלי חיים למוות של בני אדם.

זה פשוט שקר.

וכן, הורגים גם חתולי רחוב, וגם כלבי רחוב.. למה יש מלא מקומות אימוץ? כי אחרת פשוט ממיתים אותם... זה ל אמשהו חדש :screwy:

ואין ספק שזה עצוב, ובטח שעדיף שיאמצו אותם, ושאותם בעלי חיים יקבלו טיפול מסור ובית טוב.. ואין ספק שאותו אדם

הוא בעל בעיית עצבים מטורפת וצריך טיפול.

אבל מה לעשות.. לא כל בנאדם שצריך טיפול ישר צריך גם לזרוק לכלא או לדפוק לו פטיש בראש..

אני מסכים שהיה צריך גם לשלוח אותו לטיפול ע"פ חוק.. וזה היה עוזר.. אבל מפה ועד כלא.. הדרך ארוכה.

וLev0... אני בטוח שכשיתוש מעיר אותך ב2 בלילה ואתה מורח אותו על הקיר אתה לא חושב על שום מחלה שהוא עלול להעביר לך..

נטו על זה שהוא מפריע לך לישון עכשיו, ויגרום לך לגירודים בבוקר למחרת..

וmehir... אני אידיוט?

אתה זה שלא יודע שחתול יכול להעביר כלבת.. :nixweiss:

פורסם

RLM, יש לי שאלה אליך- אוקיי, אז בבית כולנו מועכים/מרססים ג'וקים ושאר יצורים מטרידים מרובי רגליים.

......אתה עושה את זה גם ברחוב? סתם לדוגמה, אתה רואה ג'וק הולך ברחוב. אתה תלך למעוך אותו?

אני יודע שאני אישית לא, ולדעתי ככה גם הרוב המוחלט של חברי הפורום.

שיפלוש לך חתול נגוע בכלבת בבית שאי אפשר להעיף אותו החוצה כי הוא משתולל בלי סוף וקופץ על כל דבר שזז, אני אהיה מסוגל להבין למה תרצה להשתמש בכוח. עד שהמקרה הזה קורה, אני לא רואה שום הצדקה לפעולה בה האיש הזה נקט. (וגם אם יקרה מקרה חריג כמו שציינתי, אני לא בדיוק אחפש פטיש ואדאג לרוצץ גולגולות, סביר להניח שאני אנסה לבעוט את אותו חתול החוצה קודם במגוון דרכים....)

פורסם

רגע רגע... אתם לא מוציאים החוצה את החרקים שמפריעים להם?

אין סיבה להרוג שאפשר להחזיר אותם לטבע

פורסם

עד שהמקרה הזה קורה, אני לא רואה שום הצדקה לפעולה בה האיש הזה נקט.

הוא לא טען אחרת, הוא בהחלט צריך טיפול פסיכיאטרי

אבל כמו שצויין, המרחק מטיפול פסיכיאטרי להאשמה ברצח הוא גדול מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים