פורסם 2009 ביולי 1516 שנים היום אני מדליק את המחשב,הוא מתחיל לקרטע ולעשות בעיות,הוא מגיע עד לסמל של הטעינה של הXP ועושה ריסט.ואז רשם לי DISK BOOT FAILURE וכו' וכו'נתקתי את הארדיסק שיחקתי קצת במגעים,חיברתי נתקתי את המולקס וIDE.אך לפתע הבעיה החמירה,נוצר מצב שגם כשהמחשב עולה והלוח אם עושה בדיקת כוננים,הוא אינו מזהה אותו.בדקתי במחשב אחר את הארדיסק וגם שם הוא לא פועל.יש חשש שהוא נשרף,אך לא היה עשן או סממן אחר שיכול להעיד על כך,כיוון שהוא עושה רעשים של פעולה,וכשנוגעים בו מרגישים שהוא עובד.אם זה חשוב להארדיסק יש 2 פינים בעיתיים שלעיתים נוטים להתעקם אך אני מסדר אותם.הדגם הוא: WD1200BB.אני חייב לסדר אותו יש לי המון חומר עליו ודברים של שנים. ??? :'(
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים אם כל הפינים ישרים אז הייתי אומר שהכבל נתונים תקולאו הדיסק קשיח עצמו,נסה כבל נתונים אחר וסמוך עליי רק בגלל שהוא מסתובב זה לא אומר שהואתקין,דווקא ראיתי מקרה שהסתובב אבל לא היה מזוההיכול להיות שרוף חלקית בלוח האלקטרוני או איזהשהי בעיה בפירמוורבכל אופן אם המידע חשוב פנה לטיקטק (חברת שחזור מידע)http://www.tictac.co.il/בדיקה תעלה לך 100 שקל (זה 100 שקל רק למשלוחמשני הכיוונים,על הבדיקה עצמה הם לא גובים כסף)לאחר הבדיקה תקבל הצעת מחיר,אם לא תהיה מעונייןאז ישלחו לך אותו חזרה,בעקרון הם יכולים לצרוב אתהמידע המשוחזר אל דיסקים של DVD (לא מומלץ למידע בנפח גדול)או לשחזר אותו אל דיסק קשיח אחר שתקנה מהם או תספק להםבכל אופן אל תצפה שיהיה זול
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים מחבר הכבל נתונים כנראה ולא פגום,כי בדקתי את הדיסק במחשב אחר עם כבל אחר וגם שם הוא לא זוהה.כנראה הוא נדפק,האם יש אופציה לתקן אותו אצל איזו מעבדת מחשבים,לא רק שיחזור מידע אלא שהוא יהיה תקין לחלוטין,או שזו בקשה מוגזמת מידי ופשוט להשקיע קצת כסף לקנות חדש ולבכות על אובדן המוזיקה תמונות וכל הנלווה?
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים האם יש אופציה לתקן אותו אצל איזו מעבדת מחשבים,לא רק שיחזור מידע אלא שהוא יהיה תקין לחלוטין,או שזו בקשה מוגזמת מידי ופשוט להשקיע קצת כסף לקנות חדש ולבכות על אובדן המוזיקה תמונות וכל הנלווה?מוגזמת בהחלט,חנויות מחשבים לא מתעסקים בדברים כאלה בכללהבעיה היא בלוח האלקטרוני של הדיסק קשיח ובזה רק חברתשחזור מידע תוכל לעזור לך,כמו שאמרתי,אם המידע חשוב לךאז פנה לטיקטק,לפחות שלח להם תקשיח לבדיקה וקבל הצעת מחיר לפני שאתה יורדלגמרי מהרעיון,גם קח בחשבון שרמת השחזור יכולה להשפיע על המחיר (אני מתייחסלאם תרצה לשחזר כל מה שאפשר או קבצים ספציפיים,אם תרצה רק ספציפייםאו אם סיומות מסיומות זה עלול להפחית במחיר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.